BDSM ja Fetish

Haluaisitko kokeilla jotain uutta ja uskaliasta? Vai oletko jo kokenut BDSM-harrastaja? Hot Lipsin seksikaupasta löydät monipuoliset BDSM- ja fetishvälineet astetta tuhmempiin leikkeihin. Mitä BDSM tarkoittaa? - BDSM lyhenne koostuu näiden sanojen yhdistelmistä: Bondage, Discipline, Domination, Submission, Sadism ja Masochism. Yhdistä siis perinteisiin seksileikkeihin jotain uutta ja tutustu BDSM-leikkien maailmaan. Haluaisitko olla orja vai se kuka orjuuttaa? Tutki valikoimaamme, löydä etsimäsi ja paljon muuta. Lähetämme ostoksesi kotiisi siistissä ja huomaamattomassa paketissa, jopa ilman toimituskuluja. Edullista ja kivaa!

Sidontaa ja punoittavia pakaroita

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen BDSM:stä ja fetishvälineistä? Erilaiset kahleet, käsiraudat, ruoskat ja piiskat ovat tyypillisiä BDSM-seksileluja, joilla leikitään monissa ihan tavallisissa suomalaisissa makuuhuoneissa. Kahleisiin ja pikku läimäytyksiin voi yhdistää esimerkiksi nänninipistimet ja suupallon tai suukapulan. Miten nyt suu pannaan?

Jos haluat öljytä palvelijasi oikein perusteellisesti, levitä alle näppärä vinyylilakana. Sänky muuttuu liukkaiden leikkien temmellyskentäksi. Tsekkaa myös seksikeinut! Seksikeinut vievät BDSM-leikit uuteen ulottuvuuteen kattoa kohti. 

Kokeile rajumpia BDSM-leluja ennakkoluulottomasti ja ylläty! Tunne alistetuksi tulemisesta, alistaminen ja pieni kipu tuovat monelle nautintoa ja uutta jännitettä seksielämään. Huoli pois. Seksilelumme on suunniteltu turvallisiksi ja mukaviksi käyttää.

BDSM-setti tarjoaa maistiaisia

Etkö vielä tiedä, mistä tykkäät ja haluaisit kokeilla vähän kaikkea? Suosittelemme laadukkaita BDSM-settejä, joissa voi muun muassa olla erilaisia kahleita, silmälaput, suupallo, nänninipistimet, ruoska ja viimeisenä silauksena ruusun terälehtiä. 

Samalta sivulta löydät myös BDSM-kahlesetit, joilla sidot seksikumppanin kädet ja jalat jämäkästi haluamaasi asentoon – ilman pelkoa hiertymistä. Säädettävien kahleiden sisäosat ovat iholle miellyttävää materiaalia ja useissa on näppärät velcrokiinnitykset. Pidä palvelijasi kurissa, ja vapauta hänet tarvittaessa yhdellä käden liikkeellä.

Konkarille jotain rajumpaa?

Janoatko jotain erilaista? Siveysvöillä ja penislukoilla teet kumppanistasi nöyrän palvelijan. Luvattomat nautintohetket ovat häneltä kielletty – sinä päätät, milloin annat hänen kosketella itseään tai sinua. Valta maistuu suloiselta!

Sähköstimulaatiosetit ja penisporat menevät astetta pidemmälle viettelevään BDSM-viidakkoon. Sähköstimulaatiosetti lähettää kiihottavia sykäyksiä ja tykytyksiä valitsemiisi kohtiin kehossa. Penispora stimuloi jännittävästi virtsaputkea. Kun kehityt, voit työntää penisporan entistä syvemmälle.

Yksi juttu vielä! Muista sopia kumppanisi kanssa turvasana, jolla kumpi tahansa voi keskeyttää tekemisen välittömästi. Turvasana voi olla mikä tahansa sana – kunhan kumpikin muistaa sen silloinkin, kun leikki on kuumimmillaan.

Anna palaa – rohkea nauttii enemmän!

Hot Lips® Seksikauppa on rakkauden tavaratalosi!