Parempia juonikäänteitä kuin valkokankaalla - Eroottinen Tarina

 

Parempia juonikäänteitä kuin valkokankaalla - Eroottinen Tarina

Oli heinäkuun toinen viikko ja töissä tappavan hiljaista. Projektit seisoivat, pomo oli lomalla ja tupa muutenkin melkein tyhjänä.

Perjantaiaamuna olin jo niin tylsistynyt, että harkitsin kotiinlähtöä kesken päivän. Juuri silloin eräs miespuolinen kollegani ehdotti elokuviin menoa lounastunnilla. Ilahduin pyynnöstä, sillä miehen olemus viehätti silmääni ja ruokki mielikuvitustani.

Kun seisoimme eteisessä, muuan toinen mieskollegani pyysi päästä mukaan. En ollut käänteestä kovin hyvilläni, sillä mielessäni olin jo suunnitellut sen, miten lähestyisin tätä toista työtoveriani elokuvateatterin pimennossa. Lähdimme kuitenkin ovesta kolmisin. Elokuva sinänsä oli täysin yhdentekevä, mutta pelkkä ajatus näivettävän työpäivän katkaisemisesta leffalla miellytti.

Yllätyksekseni perillä ei tarvinnut miettiä sitä, miten lähestyä tätä kuumaa kollegaani. Heti kun teatterin valoja himmennettiin mainospotpurrin jälkeen, hän laski kätensä reidelleni ja alkoi tehdä hitaita, hiveleviä liikkeitä. Varovasti, mutta kuitenkin siten, ettei mikään miehen aikeissa jäänyt arvailujen varaan. Olin yllättynyt – positiivisesti. Ja samalla harmitti toden teolla, että toinen vasemmalla istuva heppu oli mukana. 

Päätin siis keskittyä elokuvaan tuhmien ajatusteni sijaan. Mutta eipä aikaakaan, kun myös vasemmalla puolellani oleva mies laski kätensä reidelleni ja sanoi:

-Hei jos susta tuntuu siltä, ettet halua…
-Tai sitten anna meidän pitää sua vähän hyvänä? Oot oikeesti meidän officen siistein mimmi, jatkoi oikealla istuva fantasioideni kohde.

Ajatus kuumotti julmetusti, mutta protestoin ensin hetken – lähinnä näön vuoksi. Sen jälkeen nojauduin hieman mukavampaan asentoon pehmeän upottavassa tuolissa. Tuntui ihanalta, kun miesten käsikoreografiat noudattivat tismalleen samaa linjaa, ikään kuin he olisivat sopineet rytmistäkin etukäteen. Kiitin myös lounasajankohtaa siitä, että teatteri oli muutamaa hassua katsojaa lukuun ottamatta täysin tyhjä.

Seuraavaksi miehet nostivat hameeni helmaa kuin yhteistuumin. Toinen jatkoi reiteni sisäpinnan hivelemistä, ja toinen riisui pienet siniset pitsipöksyni ennen kuin ehdin huomatakaan. Mutta sen jälkeen he vain kiusoittelivat pitkään, eikä kumpikaan vahingossakaan koskenut sinne, mitä eniten toivoin. Teasers!

Kun elokuvassa alkoivat kunnon toimintakohtaukset, tutumpi kollegani laskeutui lattialle eteeni ja alkoi nuolla paljasta alapäätäni antaumuksella. Samaan aikaan toinen suuteli minua intohimoisesti suulle ja avasi yksitellen paitapuseroni napit. Nautinnon aallot hyökyivät ylitseni saadessani taitavaa suuseksiä sekä tissikäsittelyä vailla vertaa. En voinut muuta kuin voihkia mielihyvästä. Siksi olin enemmän kuin kiitollinen siitä, että valkokankaalla oli meneillään kovaääninen rymistelykohtaus. 

 

- Sä käyt ihanan kuumana, sanoi toinen miehistä.
- Joo, älkää missään nimessä lopettako, kuiskasin.
- Ei tullut mieleenkään, jatkoi toinen.

 

Sen mitäänsanomattoman elokuvan aikana sain molemmilta vuorotellen niin ihanaa suuseksiä, että koko kroppaa kipristi. Ja aina kun toinen oli lauettuani lopettanut, toinen jatkoi. Yritin välillä estellä ja pyytää levähdystaukoa, mutta se kaikui kuuroille korville. Enkä oikeasti edes halunnut sitä. Halusin vain nämä molemmat miehet sisääni ja pian. Mutta elokuvateatterissa ei ehkä ollut paras areena siihen.

Niinpä kaverit tyydyttivät minut kerta toisensa jälkeen kielellään ja huulillaan, kunnes olin ihanasti finaalissa. Silti halusin lisää. Asiallinen konttoriminäni oli tyystin unohtunut jonnekin matkan varrelle.

 

- Lähdetään hei, ehdotti toinen.
- Kesken leffaako, yritin.
- Meillä on sulle paljon parempi loppuratkaisu tiedossa.

 

Kihelmöin jännityksestä. Noustessani tuolista jalkani eivät aivan kantaneet, olinhan saanut nauttia ykkösluokan yksityisshow’sta miltei puolitoista tuntia. Kävelimme käsikynkkää takaisin konttorille, ja siellä työkaverini taluttivat minut suoraan suureen tyhjään neukkariin ja istuttivat pöydän reunalle. Oli ihanaa kerrankin saada olla täysin passiivinen, toisten johdateltavissa. 

 

- Eihän sua pelota, jos laitetaan tää ovi lukkoon?
- Eipä kai.

 

Vaikka ajatus yllättämisestä kieltämättä kiihottikin, halusin nauttia näistä kahdesta kollegastani keskeytyksettä. Pian huomasinkin istuvani täysin alasti heidän edessään.

- Voisitsä näyttää meille, miten hoidat homman itse?


Mieleni teki hieman ujoilla, mutta tilanteessa oli jotain niin kiihottavaa, että tein työtä käskettyä ja aloin kiihottaa itseäni sormin. Vavisuttava, terävä orgasmi tuli hetkessä. 

Sen jälkeen miehet työntyivät sisääni vuorotellen, ja aina kun huippu oli tulollaan, he vaihtoivat osia. Tuon ihanan pitkän session aikana sain niin monta kertaa, että jossain vaiheessa aika ja paikka menettivät merkityksensä. En olisi koskaan arvannut, että nämä kaverit olivat niin valmiita tekemään kaikkensa naisen nautinnon eteen.

Kun kävelin rankan työpäivän päätteeksi töistä kotiin, tunsin itseni seksikkäämmäksi kuin koskaan. Ja kunnon pano varmasti loisti naamastani kilometrin päähän. Kotona kaadoin itselleni lasin valkoviiniä, nappasin käteeni kirjan – ja nukahdin raukeana ennen kuin ehdin alkua pidemmälle. 

Paras mahdollinen alkusoitto rentouttavalle viikonlopulle ja alkavalle lomalle...

 

Tapaamme taas ensi viikolla....