10 - Sinkkuna Ja Suhteessa

Sinkkuna ja suhteessa

Ajatuksia seksistä sinkkuna ja suhteellisena. Kumpaakin on kuulkaas veivattu, hyvässä ja pahassa.

Jo on helmi mies. Se reagoi perinaisellisiin kiukkukohtauksiin hyvällä – ei peilaa
kiukkua itseensä, kuten yhdeksän miestä kymmenestä. Se pyörittelee päätään, tulee ja kietoo syliin, juttelee pehmeästi ”rauhotutaas nyt”. Myöhemmin se suutelee ja maistelee kaikkia herkkiä kohtiani, sulattaa mökötyksen huokailuksi, levittää päättäväisesti jalkani ja hoitelee perusteellisesti, niin että lopulta laukean täristen miehen otteeseen. Miten vakavasti otettavaa kiukuttelua voi mitenkään ylläpitää näissä olosuhteissa.

I
hana kiukunlievitysseksi sai miettimään sinkkuutta ja parisuhdetta. Tämä kun on seksiblogi, lienee syytä keskittyä seksinäkökulmaan. Ja sehän toimii aina.

Kuumaa s
inkkuseksiä

Palataanpa pari vuotta
ajassa taaksepäin. Kolmekymppisen sinkkuelämä oli hetken pirun hauskaa. Syön kaikki haluamani miehet elävältä. Olen pelurittarien peluritar. Rock!

Pian alkoi kyllästyttää. En missään nimessä häpeä verevää seksuaalisuuttani, päinvastoin. Mutta säätö ei ollutkaan enää yhtä kepeää urheilua kuin parikymppisenä bile-eläimenä. Monenkirjava trafiikki lakanoissa ei ollut enää pinnallista viihdettä, se alkoi käydä luonnon päälle. Vähitellen tuntui tyhjältä ja irralliselta. Toisaalta sinkkuseksissä oli puolensa. Mutkattomia panoja roisin fuckbuddyn kanssa, tulikuumaa seksiviestittelyä, satunnaisia kohtaamisia hetken mielijohteesta, flirtistä alkaneita salamakiihkoja. Sinkkuseksi oli parhaimmillaan kuumaa ja jännittävää, jopa voimaannuttavaa.

Ihanaa parisuhdekiihkoa

Nyt
kun ajatuksissa on vain se yksi tietty, seksi muiden kanssa ei yksinkertaisesti kiinnosta. Joo, just sinä D, tiedän, että käyt täällä nuuskimassa. Toki sängyssä on aina tilaa vapaamieliselle mimmille. Mutta pärjäämme leikeissämme aivan mainiosti kahdestaan.

Kahden toisiaan
himoitsevan aikuisen parisuhdeseksissä ihastuttaa välittömyys, rentous, läheisyys, hölmöläishuumori. Toisen keho ja mieli on tuttu. Valmius ja motivaatio puhua ihan kaikesta. Naurua, pöljiä juttuja, lisää naurua. Ja silti haluan niin palavasti, että valun reisilleni ja huohotan kiimaisena, jos en heti pääse käsiksi lihaan. Haluan jopa enemmän kuin satunnaisissa sinkkukiihkoissani.

K
un tunnen miehen lähelläni, tuoksun ympärilläni ja painon päälläni, polte tuntuu leviävän keskivartalosta kaikkialle kehoon. Orgasmi tärähtää tajuntaan aivan eri tavalla kuin satunnaisen seksiseuran kanssa. Mieletöntä! D sanoo miehen näkökulmasta, että orgasmi kuin orgasmi. Laukeaminen tuntuu kuulemma aina samalta, oli siinä rakas tai käsi. Tai jotain. Kuittaan äijäjutuksi.

Intohimoa
pieruverkkareissa

Seuraan mielenkiinnolla, miten pitkälle kiihkoa riittää. Toivottavasti loputtomiin! Vai kuuluuko
muka jonkin universaalin säännön mukaan seksin läsähtää, kun toisen kanssa voi hieroa yhteen pieruverkkareja, haista vehkeelle ja kinastella oikeasta markettiketjusta. Pikku jekkujen keksiminen pitää silti mukavasti yllä jännitystä. Leluja, tuhmia puheita, vihjailevia kuvaviestejä, sopimattomia paikkoja, kiinnijäämisen riskiä. Syksyn hämy on erinomaista aikaa uusille kuumille kokeiluille. Ehkä ehdotankin tänään illalla pientä ajelua, jolle pikkuhousut ja estot eivät pääse mukaan.

Pus!

Veera