14. - Testissä Fleshlight Quickshot ja Pikkuvibraattori

Testissä Fleshlight ja pikkuvibraattori


Oh my! Uusi testaus
lähetys on saapunut. Ei tainnut kuljetusfirman poika tietää, mitä kantoi muhkeassa laatikossaan Veera-tytön ovelle asti.

Tällä kierroksella toivoin testattavaksi monipuolisen paketin
kaikenlaista jännää. Ja sitä sain! Matolle levitetty saalis tuntuu kuin toiselta joululta. Jos mahdollista, D on vielä enemmän tohkeissaan. Mies availee kuumeisesti paketteja kuin etsisi rahakätköä.

Mistä aloittaa, hmmm.
Ei liikaa leluja sänkyyn kerralla, touhu menee pelleilyksi. Tämä on vakava asia! Valitsen ensimmäiseen testiin Fleshlight Quickshot Boostin ja Bijou See you -pikkuvibrattorin. Kummallekin jotain kivaa, joita voi käyttää yhdessä ja erikseen.


Kotelollinen nautintoa


Fleshlight
on kummallekin uusi tuttavuus. Ainakin D väittää, ettei ole aikaisemmin sukeltanut tekovaginojen imuun. Fleshlight Quickshot Boostin kerrotaan sopivan sekä soolo- että pariskuntakäyttöön. No, katsotaas.

S
äilytyskotelo muistuttaa kameran objektiivia tai muuta teknistä kilkettä. Näpsän kokoista mustaa välinettä kehtaa häveliäinkin runkkaaja kantaa mukanaan. Avaan kotelon ja koskettelen Quickshotin viileää pintaa. Hyytelömäinen patentoitu materiaali nostattaa ensin epäuskoista hihittelyä. Omituisen aito tuntuma, kuin koskettaisi jotain elävää. En osaa päättää onko fiilis hämmentävä vai kiihottava.

Quickshot
Boost on auki kummastakin päästä. Mällättynä sen puhdistus on varmaan kohtalaisen helppoa. Sisäpinnalla on joustavia nystyjä ja juomuja, joiden luulisi hierovan aika maukkaasti. Mutta mistä mä mitään tiedän, annetaan D:n kokeilla.

Tiukka paketti

Nakkaamme vaatteet latti
alle, ja imaisen lämmittelyksi D:n kullin suuhuni. Ensin pehmeästi, pian vähän syvemmälle ja riettaammin. Kun sotilas on lupaavasti asennossa, valelen Quickshotin vesiliukoisella liukkarilla, liu’utan sen varovasti terskan yli ja hitaasti tyveen saakka. Kokeilen ensin varovasti. Ainakaan vielä ei kuulu soraääniä. Nopeutan aavistuksen tahtia ja vaihtelen runkkaustapaa. Liikuttelen Quickshotia terskan päässä, välillä teen pitkiä vetoja, välillä kevyttä kiertoliikettä. Kokeilen napata kullin pään huulien väliin aina kun Quickshot on tyvessä. Ei vieläkään vastustusta, jopa muutamia huokailuja.

Luovutan ohjat miehelle.
D hieroo välinettä hitaasti kullinsa päässä. Silloin tällöin kulmat kurtistuvat mietteliäästi, olemus on tyytyväinen.

- Pehmeä ja miellyttävä, D toteaa kuin viiniasiantuntija.

- Kevyet ja lyhyet vedot tuntuvat paremmalta. Pitkät vedot voisivat pidemmän päälle vaikuttaa tuntoon, mies analysoi.

-
Tykkään siitä, että puristus on aina sama. Ei löysty, kuten pillulle voi käydä sitä työstäessä, D lörpöttää. Vai sellaista. Katson miestä kulmieni alta.

D
näyttää jo nauttivan Quickshotista vähän liikaakin. Roisto hieroo itseään hitaasti silmät ummistettuina, naisesta viis.

- K
yllä tähän voisi tulla, mies mumisee ja runkkailee laiskasti. Ei perhana! Pois se vehje, nyt ruvetaan panemaan.Me kaksi ja vibraattori - Bijou


Olen järeiden vibraattorien ystävä. Kunnolla pitää tuntua
. Kahdenkeskeiseen hauskaan kelpuutin kuitenkin pienen Bijoun hieromaan klitorista ja sen ympärysseutuja. Pinkki pikkukiva on tuhmasti muotoiltu silikoninen vibraattori, jossa on yksi simppeli säätöpainike. Yllätyn laitetta pyöritellessäni loputtomista värinämoodeista. Tarkemmin tutkittuani niitä on kymmenen! Eikä mitään talvitokkuraisen kärpäsen surinaa vaan ihanan voimakkaita värähtelyjä.

D k
ääntää minut väljään lusikkaan ja asettelee jalkamme ristikkäin. Mmmm, tiedossa hidasta hempeilyseksiä. Mies imaisee korvalehteäni, suutelee kaulaani ja aloittaa laiskat työnnöt, hitaasti ja pohjaan asti. Tartun vibraattoriin, valitsen mieleiseni aaltomaisen värinän ja hieraisen sillä varovasti klitoristani. Ooh! Liian ihanaa.

Lasken vibraattorin kevyesti häpyhuulten päälle, värinä leviää vastustamattomasti kaikkialle jalkojeni väliin. D kiihdyttää tahtia, tarttuu hiuksiini, kuiskaa jotain korvaani, josta en ihan saa selvää. Todennäköisesti jotain likaista ja sopimatonta. Mies survoo itseään pilluni perukoille. Vingahdan, en voi olla kiihottumatta pienestä kivusta. Vibraattori tekee nopeasti tehtävänsä. Laukean huudahtaen selkä kaarella, D kivikovana syvällä sisässäni.

Kun haukon vielä henkeä orgasmin jälkiaalloissa, mies
vetäytyy, nostaa minut istumaan sängynreunalle ja asettuu eteeni. Tartun kosteana kiiltelevään kovaan kulliin ja liu’utan sen syvälle kurkkuuni. Huuleni liikkuvat tiukasti varren ympärillä, imen, nuolen, myötäilen pehmeästi kädellä suun liikettä. Kun D alkaa täristä ja vaikeroida, tiedän että kohta saan kurkkuuni jotain ihanaa lämmintä ja suolaista. Mies puristaa hiuksiani.. aaaahhhh. Jep, tarkkaa tiedettä.

Kumpikin väline vakuutti! Pieni vibraattori oli ihana lisä laiskaan panopäivään. Mutta huomenna kokeilen jotain
jännää ihan vain itsekseni…

xx

Veera