15. - Seksiasennot - Miesten suosikit

Mies, mikä on lempiasentosi?

Asentokyselyn miesversio. Kahden miehen ajatuksia yleisistä seksiasennoista.

Miesten vuoro päästä ääneen. Kaksi frendiäni täräytteli painavaa asiaa eri asennoista.
Seksibloggaaminen on kuulkaa äärettömän mielenkiintoista, ja haastattelutilanteet usein hysteerisen hauskoja. Ja tietous se vain lisääntyy. Toivottavasti ei sen mukana myös tuska.

Näin
miehet olivat mieltä.

Lähetyssaarnaajassa on se suuri etu, että näkee toisen naaman. Se määrittää kiihotusta. Se on ehkä lähetyssaarnaajan päällimmäinen hyvä puoli. Voin kokeilla lähetyssaarnaajan eri variaatioita, mutta teen sen vain naisen vuoksi. Esimerkiksi jos olen pystyssä polvillani, pääsen helposti käsiksi klitorikseen. Saan tietysti myös kiksejä siitä, kun näen että nainen kiihottuu.

Tuntoherkkyydessä ei ole suuria eroja
eri asentojen välillä. Asennot ovat myös kiinni partnerista ja hänen kroppansa mallista. Kaikki asennot eivät sovellu kaikille. Jos nainen on esimerkiksi 190 cm pitkä, silloin on vaikea panna takaapäin. Säkäkorkeus ei riitä.

Ratsastus ei kuulu lemppareihini. Siinä en pääse määräämään tahtia. Se käy ennemmin esileikistä. Myös 69 menee esileikin puolelle. Lusikassa on myös hankala tulla. Pitkäss
ä suhteessa se on usein aloitusasento.

Paras asento itselleni laukeamisen kannalta on niin, että voin määrätä rytmin takaapäin. Nainen on vatsallaan ja jalat yhdessä. Se onkin yleensä viimeinen asento.

Riippuu fiiliksestä, miten paljon mielikuvitusta haluaa käyttää. Normisuorituksessa ei ehkä halua käydä läpi kaikkia Kamasutran oppeja.
Joskus kun on ollut viihteellä, mielikuvitus laukkaa enemmän. Silloin esileikkikin on pidempi ja mieli kokeilunhaluisempi.”

mies, 37, 
sinkku

 

 Lähetyssaarnaajassa on monta hyvää puolta. Siinä pääsee lähelle, mutta voi olla tarvittaessa kauempanakin. Se on todella monipuolinen asento. Sitä voi harrastaa klassisena tai muulla tavalla, vain mielikuvitus on rajana. Tuntoärsyke on itsestä kiinni. Se riippuu vähän siitä, mistä kulmasta työntyy. Jos haluaa läheisyyttä, ärsyke ei ehkä ole parhaimmillaan. Jos ottaa etäisyyttä, asennon voi saada tuntumaan paremmalta.

Takaapäin on sellainen läiskyttelyasento. Se ei kuulu henkilökohtaisiin
feivöritteihini. Asento siinä missä muutkin, mutta siinä ei voi vaikuttaa kulmaan. Jos mies vain tekee pumpputyön, siinä on aika vaikea tehdä mitään kikkailuja. Se on alkukantainen panoasento, siinä saatana pannaan. Mutta jos vaikka mies seisoo ja nainen peruuttelee, siinä voi olla jotain.

Kun
nainen on vatsallaan, se on eri asia. Siinä asentoa on helpompi muuttaa pienillä jutuilla.

J
os nainen osaa ratsastaa, se on ihan hauskaa vaihtelua. Lusikkakin on ihan mukava. Se on enemmän sellainen nussutteluasento.

Pidän kaikista asennoista, jossa voi liikkua vapaasti, saa helposti vaihdettua kulmaa ja pääsee syvälle.”

 

mies, 34, seurustelee


Perusjutut tuntuvat siis toimivan! Pienillä viilauksilla peruskauraankin saa mukavasti piristystä ja vaihtelua.

Tiedonhaluinen bloggaajanne

Veera