16. - Seksiasennot - Naisten Suosikit

Nainen, mikä on lempiasentosi?

Mikä asento sopii herkistelyyn, missä on ronski ottamisen meininki, mikä on varma laukaisija? Pyydystin kaksi naista asentopiinapenkkiini.

Ah nuo
seksiasennot. Munanpiilotukseen on kirjaimellisesti haettu vaihtelua jo vuonna kivi, nuija ja kirves. Värkit hinkkaavat toisiaan eri asennoissa vähän eri tavalla, kyllä. Mutta kun ihminen sattuu olemaan psykofyysinen kokonaisuus, hinkkauksen lisäksi asennoissa on muitakin ulottuvuuksia. Miltä iholla tuntuu, mitä näkyy, mitä kuuluu. Yksi tykkää edestä äitiä, toinen takaa tytärtä. Menikö vertauskuvan väännös liian pitkälle? Helkkarin hyvä.

Alla kahden naisen ajatuksia eri asennoista. Miesten näkökulmat on tällä kertaa täysin sivuutettu.

Eri asennoissa on eri fiiliksensä. Lähetyssaarnaajalla on tylsä maine, mutta se on vain väärinymmärretty. Siinä on useampi juttu, joka toimii. Miehen anatomia osuu parhaisiin paikkoihin. Penis hieroo sisällä oikeita kohtia, ja ympäröivä iho klitorista just sopivasti. Klitorikseni on tosi herkkä, suora hyväily on liikaa, melkein kivuliasta. Mutta lähetyssaarnaajassa orgasmi tulee väistämättä ennemmin tai myöhemmin, ihanan pehmeästi. Läheisyydellä on myös mieletön vaikutus. Kun mies tuntuu joka puolella ihoa vasten, orgasmi on aika jysäys. Ylipäänsä laukeaminen vaatii ihokontaktia, se on itselleni älyttömän tärkeää. Jos läiskitään mekaanisesti menemään pornotyyliin, orgasmin voi unohtaa.

Takaapäin penis menee syvälle ja eri kohtaan. Hyvin varustettu mies jopa liian syvälle. Siinä on ottamisen ja alistumisen meininki. Hiuksista kiinni ja tuhmia korvaan, avot! Eläimellinen vietti taitaa olla joka naisen selkärangassa. Takaapäin orgasmi ei onnistu. Jos makaan vatsallani, voi onnistuakin. Silloin penis osuu g-pisteeseen, tuntuu kuin pissaisi alleen. Siinäkin auttaa, jos mies antaa vähän painoa laskeutua selälle ja suutelee niskaa tai nuolee korvaa. Itse täytyy kyllä auttaa kädellä, klitoriskontakti on pakko olla. Itse kädellä auttaminen ehkä vähän latistaa kiihkoa.

En oikein saa ratsastuksesta irti asennon koko potentiaalia.
Ei osu erityisen herkullisiin kohtiin. Paras tapa on niin, että mies istuu. Silloin tulee sitä paljon jankutettua ihokontaktia. Erilaiset kylkivariaatiot ovat kivoja. Ei niinkään lusikka, vaan niin että ollaan laiskasti kasvotusten, jalat ja kehot vähän ristikkäin. Hyvä unenpöpperöasento ja hyvät mahikset laueta.

Kuusiysi on
kiihottava, mutta käytännössä on hankala keskittyä täysillä suihinottoon, kun pillua nuollaan ja vinkkelikin on niskalle hankala. Suihinottoergonomialla on väliä hei.”

nainen, 31, seurustelee
Olemme usein niin, että makaan käsieni varassa miehen päällä ja rintani ovat miehen suuetäisyydellä. Siinä asennossa mies kestää pidempään ja orgasmi on intensiivisempi, kun hän stimuloi rintojani ja pyllyreikääni.

Jos
on pieni muna, tuo asento on onnistu. Silloin pitää ratsastaa perinteisesti.

Lähetyssaarn
aaja on vähän boring, mutta joskus ihan toimiva, jos haluaa hempeillä ja pussailla. Siinä asennossa tulen aina, oli jalat miten tahansa. Minun täytyy saada jännittää jalkojani, jotta orgasmista tulee voimakas. Jos jalat ovat löysänä, orgasmi jää vaimeaksi.

Sekin on hyvä asento,
kun minä olen alla jalat yhdessä ja mies on päällä jalat harallaan. Se on kuin mukailtu lähetyssaarnaaja. Selällään on kivaa myös niin, että jalkani osoittavat suoraan ylös tai jalkapohjat ovat hänen rinnallaan.

Yksi yhteinen lemppari on lusikka. Siinä voi halailla ja sitä voi muutella tilanteen mukaan. Pidän myös siitä, että makaan vatsallani, pylly vähän pystyssä.

Tykkään ratsastaa niin, että mies istuu sohvalla ja minä istun päällä toinen jalka kyykyssä ja toinen polven päällä. Siitä miehen on myös helppo kiihottaa klitoristani. Koskettelemme tietysti ja pussailemme. Yleensä hänen sormensa ovat pyllyreiässäni, siellä ne viihtyvät.

Peppuseksissä
mies tykkää erityisesti siitä, että hän makaa selällään ja minä makaan selälläni hänen päällään pää hänen solisluutaan vasten. Hän pitää siitä, että voi räplätä minua kuin kitaraa.

Takaapäin on
meillä vähän unohdettu asento. Välillä muistetaan että hei, olisko vähän takaapäin. Mies ei kestä siinä pitkään. Aloitamme varmoilla asennoilla, joissa minä tulen. Saatamme sitten lopettaa vähän erikoisemmilla ja sellaisilla, joissa mies tulee nopeasti.

Asento v
ähän riippuu tilanteen luonteesta. Hellä, raju, pikainen vai pitkä. Mitä vain mieleen tulee, sitä tehdään.”

nainen, 29, avoliitossa


Stay tuned, s
euraavaksi piinapenkkiin joutuvat miehet.

Puss!

Veera