17. - Naisen Kanssa

Naisen kanssa

Miehet ovat ihania! Ronskisti mutkia oikoen. Mutta olen aina innostunut herkästi myös tietynlaisista naisista. Satunnainen naisten välinen nautinto on yhtäältä pehmeää ja viatonta, toisaalta palavan kiihkeää.

Tumma, urheilullinen, vapautunut, sähäkkä
. Mmm-mmm-mmm, mikä unelmien nainen. Bi-ksi en rohkene itseäni väittää. Minussa asuu kuitenkin latentti bi-seireeni, joka vaati säännöllisin väliajoin huomiota ja ihanaa tyttöjen välistä nautintoa. Joko kimpassa miehen kanssa tai ihan kahdestaan.

Nuorempana
koin kausia, jolloin pyörittelin mielessäni ajatusta suhteesta naisen kanssa. Ihka oikeasta seurustelusuhteesta, ei vain kahden naisellisen tuoksun kostuttamista lakanoista. Millaista se olisi ollut, yhtä yhteenottoa vai jatkuvaa yhteisymmärrystä? Tuskin kumpaakaan. Kolmenkympin jälkeen bi-puoleni on pysytellyt oudon hiljaa. Ilmestyyköhän se neljänkymppisenä kahta kiivaammin vaatimuksin. Hey ladies, how you doin’.

Nainen käsissäni

Puolissani on eroja.
Miehen kanssa haluan tulla otetuksi ja hallituksi. Haluan tuntea itseni naiseksi ja naiselliseksi. Haluan huohottaa kiimasta ja anella kosketa mua, nuole mua, ole kiltti pane mua, en kestä enää, haluan sua…

Naisen kanssa on toisin. Haluan tuntea naisen käsissäni, hallita ja ohjata tilannetta. Kuljettaa kättäni ylös pitkin pakaran kaarta, kylkeä, rintaa, nipistää kevyesti nänniä, suudella hitaasti kaulaa ja korvan taustaa. Tuntea ihon värinä ja kiihotuksesta tihentynyt hengitys. Liu’uttaa sormeni hiusten sekaan, tarttua lempeästi niskaan ja saada nainen huokailemaan. Kulta, tänään olet minun.

Haluan taluttaa naisen sängylle, maata vastakkain hitaasti suudellen
, toisen kuumaa hengitystä hengittäen. Haluan kietoa naisen jalan ympärilleni, hyväillä reiden linjaa ja pakaraa. Suudella rintoja ja kovettuneita nännejä, pientä kuoppaa palleassa, kulkea vatsan keskilinjaa kohti napaa ja yhä alaspäin. Levittää hellästi naisen jalat ja kuljettaa huuliani kuumissa sisäreisissä. Liu’uttaa käteni pakaroiden alle ja alaselälle, puristaa kevyesti toista pakaraa. Haluan laskea käden häpykummun päälle, peukalon klitorikselle. Hieroa hetken kevyesti ja tuntea kuinka naisen lantio alkaa myötäillä sormeni liikettä. Nuolaista kuin kokeeksi tunteakseni naisen maun.

Lempeän
kiimaista nautintoa

Haluan kuulla raskaan hengityksen ja nähdä kiimasta raollaan olevat huulet. Liikuttaa kieltäni pyörivin liikkeen turvonneen klitoriksen ympärillä, hitaasti
ja intensiivisesti. Yhä nopeammin hellittämättä otettani. Tuntea kun käsissäni oleva toinen seireeni laukeaa voihkien ja vapisten. Kietoutua yhteen, antaa hengityksen tasaantua. Suudella, lämmetä uudestaan ja vaihtaa osia… Saada, antaa ja nauttia joka hetkestä.

En ole vielä tehnyt itselleni selväksi, onko satunnainen naisten välinen leikki heterosuhteessa petos. Tasa-arvojulistajat sanovat
no totta helvetissä on. Ja onhan se totta helvetissä, jos ryhdytään salasuhteeseen, ihastutaan ja rakastutaan. Mutta minun maailmassani naisten välinen satunnainen seksi on oma puhtoinen kategoriansa. Mieheltä lupaa kysymättä en silti lähtisi naisen matkaan, vaikka taksijonossa silmää antaisi itse Afrodite. Toinen asia on, että kaikki miehet eivät näe tyttöjen välistä kivaa viattomana kiihottavana sivujuonteena vaan yksiselitteisesti uskottomuutena. Jumaliste olen näihin aiheisiin sohiessani tyytyväinen, että olen tässä blogissa vain Veera.

Ja hei D,
tiedän mitä ajattelet. Tyttöjen illat eivät ole kiihkeänkosteita orgioita. Ainakaan joka kerta ;)

Vilkkusilmiä ja suukkoja ihanille mimmeille!

Veera