20. - Testissä Silicone Bath Boy

Testissä The Silicone Bathboy Vibraattori

Ihanasti liukuva bestselleri 
The Silicone Bathboy tekee sängyssäni yhteistyötä supervahvan värinäkuulan kanssa. Ja huuto-orgasmihan siitä tulee.
 

Kauhistuttavaa. Testilaatikon pohja vilkkuu. Olen selvästi pitänyt itseni kiireisenä runkkausrintamalla. Jäljellä on vielä muutamia helmiä, kuten The Silicone Bathboy vibraattori. Mars töihin.

Lunttaan netistä, että tämä yksinkertainen, suloisen värinen sauva myy kuin häkä. Myyntilistojen ylivoimainen ykkönen kuulemma. Hintakin on sopuisa.

Kuorin lelun pakkauksestaan, ja se pongahtaa lupaavasti vapauteen. Kämmentuntumassa on jotain vastustamatonta. Pehmeä materiaali joustaa ja liukuu ihanasti sormien alla. Tästä tulee mieleen hyytelöjälkkäri tai kostea muovailusavi. Puristelen vartta vesi kielellä ja silmät tuikkien.

Vibraattorin ketterä taipuisuus kerää lisää pisteitä. Varsi taipuu kaikista kohdistaan reilusti joka suuntaan. Tämä poika ei olekaan mikään jäykistelevä pönöttäjä.

Liukas kylpypoika

Vesitiiviin pojun kanssa olisi ihana vajota vaahtokylpyyn. Siellä se antaisi mulle vuorotellen ihanan hellää ja rajua rakkautta. Kaksioni kotispa (lue suihku ja suihkuverho) on vaatimaton, joten parempi vain hypätä sänkyyn.

Hyräytän vibraattorin matalalle värinälle, ja fiilistelen tuntumaa klitoriksen ympärysmaastoihin. Ympäri, ympäri, ympäri. Moottori värisee ihanasti terskan muotoisessa kärjessä. Lasken vibraattoria alemmas pitkin häpyhuuliani ja liu’utan sen kerralla sisääni.

Pilluni ihastuu heti Bathboyn pehmeään ja liukkaaseen tuntumaan. Koostumus on ehdottomasti tämän vibraattorin paras ominaisuus. Sauva liukuu sietämättömän ihanasti ja hieroo tiukkoja poimujani.

Kiinnitän vasta nyt huomiota vibraattorin mittasuhteisiin. Tällähän on mukavasti pituutta, eikä se ole edes liian ohut. Jos työnnän sen pohjaan saakka, alavatsassani tuntuu pieni nipistys. Ja se on hyvä asia. Puuhastelu liian pienen vibraattorin kanssa on turhauttavaa pelleilyä.

Superkuula osaa asiansa

Säädän värinää aavistuksen kovemmalle ja hieron toisella kädellä kevyesti klitoristani. Ihanaa, lämmintä ja pehmeää hierontaa.

Saan idean! Testisessiosta voisi tehdä vieläkin nautinnollisemman. Päätän yhdistää sauvaan jonkin testaamatta olevista värinäkuulista.

Löydän testilaatikosta pullean metallinhohtoisen Total Climax Vibro Bulletin. Tässä on jo luonnetta! Järeä superkuula ei voi tuottaa pettymystä. Kipaisen alasti paristokätkölläni ja sukellan malttamattomana takaisin sänkyyn. Jalkojeni välissä sykkii vaativasti, kiimaan on saatava helpotusta. Pian sängyssäni on kuin ompelutehtaalla. Vibraattorin matala hyrinä sekoittuu kuulan korkeampaan värinään. Soolokiva kantautuu varmasti jo naapurintädin keittiöön. Tai ehkä se luulee, että ajelen ihokarvoja ja vaivaan samanaikaisesti monitoimikoneella pullataikinaa.

Kuulan värinä tuntuu jo puolivälissä voimakkuutta siltä, kun klitorikselleni olisi laskeutunut pieni kopteri. Fantasioin hetken lujista käsistä pakaroillani ja taitavasta kielestä, joka tekee pehmeitä liikkeitä häpyhuuleni välissä. Enempää ei tarvita. Pienet apurini laukaisevat mut niin voimakkaasti, että huomaan huutavani. Täydellinen tyydytyksen tunne pakottaa huohottamaan vielä hetken, kun vajoan kyljelleni rypistyneisiin lakanoihin.

Yhdistelmä teki selvää jälkeä, päätän nukkua kellon ympäri. Huomenna haluan aitoa kuumaa, seksiltä tuoksuvaa, ihanaa tiukkapyllyistä miestä. D, tuutko huomenna yökylään?

Zzzzz…

Veera

Tutustu tuotteeseen, klikkaamalla tästä