3 - Mikä saa halun syttymään? Mikä Kiihottaa?

Mikä saa halun syttymään?

Mikä sytyttää sen pienen kipinän tai isomman roihun? Aihetta pitäisi lähestyä laajemmalla henkilöotannalla kuin yksi kyltymätön bloggaajasuttura. Pohdin silti vähän, koska D on toista viikkoa työmatkalla ja olen puutteessa.


Olen joka tapauksessa m
ehukas tutkimuskohde; herkästi syttyvä, seksiä alituiseen nurkuva ja kohtalaisen vapaamielinen. Olen aika helppo. Öö tai siis.. Äh olkoon.

En ole tainnut koskaan todella miettiä, mitkä ominaisuudet tekevät miehestä haluttavan. Ilmiselvät eläimelliset apina-kohtaa-apinan-jutut ovat tietysti olennaisia. Tai sitten eivät. Jos luonne ja olemus osuvat suoraan hermoon, haluttavan miehen kuori voi olla millainen tahansa. Vien silti loppuun asti pinnallisen, häpeämättömän ulkonäkökeskeisen ajatusleikin.

Seksikäs mies?

Tumma. Tummahko. Solakka urheilullinen varsi. Rentoa itsevarmuutta huokuva ryhti ja huoleton tyyli. Rauhallinen olemus. Miehekkäät osaavat kädet. Voimakkaat reidet. Kauniin pyöreät pakarat, joiden ympärille voi helposti kuvitella kietovansa jalkansa ihanan rytmikkäässä keinuliikkeessä. Leikkisät silmät. Parta, oi kyllä. Aseista- tai siis pöksyistäriisuva hymy.

Sievä pinta menettää kuitenkin hetkessä hohtonsa, jos kotelo kumisee tyhjyyttään tai kiiltelee ylpeyttään. En jaksa leikkiä Ken-nuken kanssa.

Nahistelu käy esileikistä

Mikä sitten sytyttää sokkona? Vaatimattoman vitsiniekan ja rokkikukon oikea cocktail. Jos miehen suunpieksentä on aidosti hauskaa, ollaan reilu harppaus lähempänä punkkaa. Nokkela sanailu voi olla uskomattoman tehokas esileikki. Olen joskus kuvitellut käyväni satunnaisen hurmurin kanssa ärsyttävää kinastelua mitättömästä aiheesta. Hetken päästä olen pöksyt märkänä huomannut harrastaneeni seksin esiastetta. Väittelykerho ei olisi minua varten.

Sanansa hallitseva mies on kuuma. Rauhallinen, tilanteen haltuun ottava mies on kuuma. Itsevarmuuden ja vaatimattomuuden oikean tasapainon tunteva huumorimies on vastustamaton.

Kiihkeä kurvimimmi

Entä seksikäs nainen naisen näkökulmasta? Mmmm.. tumma. Kurvikkaan urheilullinen. Käteensopiva. Verevä. Kipakka. Kiihkeä. Vastaanottavainen. Estoton. Sanavalmis. Pehmeä. Säihkysilmäinen. Nauravainen. Haiskahtaa itseni kopiolta. Ihanan narsistista.

Halu naista kohtaan voi herätä varoittamatta. Katseesta, kosketuksesta, hymystä, keskinäisestä kemiasta. Vastavuoroisuus ei vain ole heteronaisten välisissä leikeissä aina tasapainossa. Lantion liikkeet, vaeltelevat kädet, kuumat suudelmat, huulten ja kielen tutkimusmatkat… Roihua on tylsä ylläpitää yksin, leikki kysyy kummaltakin heittäytymistä. Oikeissa olosuhteissa estoista voi huoletta päästää irti, niistä on vain haittaa.

Tee-se-itse-mies saa naisen polvilleen

Teot sytyttävät tietysti myös. Luovaa työtä tekevä humanisti on sulaa toffeeta, kun mies hanskaa kodin pienet fiksaukset ja maalaisjärkeä vaativat pikkuaskareet. Pienet huomionosoitukset, kuten kaupasta tuotu lempimehu, kahvikupillinen juuri oikealla maitosuhteella, täytetyt fillarin renkaat, yllättävä suudelma jääkaapin ovea vasten tai läpsäys pyllylle julkisella paikalla… En edes aloita aiheesta kokkaileva mies. Nyt pois se ruuvari ja soppakauha ja housut alas!

Kuumin terkuin

Veera

Kaikki kirjoitukset: