5 - Onko Peniksen koolla väliä - Entä vaginan tiukkudella?

Onko peniksen koolla tai vaginan tiukkuudella väliä?

Iltapäivälehtiin ilmestyy säännöllisin väliajoin selontekoja tutkimuksista, joissa pyöritellään peniksen ominaisuuksia. Päätin tutkia itse aihetta vähän tasapuolisemmin.

Onko koolla väliä, onko pitkä parempi kuin paksu, saako olla karvaa, onko ulkonäöllä väliä, miltä ihon pitäisi tuntua, mitenkäs kivekset. Ja mitä punkassa pitäisi tapahtua. Entä miesnäkökulma vaginaan?
Epämääräinen aihe, mutta uteliaisuuttani en malttanut olla tekemättä pientä kyselyä. Kaksi naista pohtii penistä, kaksi miestä puolestaan vaginaa. Haastattelut ja vastaukset olivat täysin asiattomia, epätieteellisiä ja suurilta osin silkkaa repeilyä. Aika mehukkaita näkökulmia. Enjoy!

Sen pitää olla sievä, ei saa olla roikkuvia kananhelttoja. Strategiset alueet, eli kaikki kohdat mistä nuollaan, pitää olla siistitty. Mitä miehekkäämpi nainen, sitä isompi klitoris. Joillakin on kunnon luumuklitoris. Jotkut naiset tykkäävät suorasta klitoriskosketuksesta, jotkut epäsuorasta. Jotkut eivät halua, että klitorikseen kosketaan olleenkaan, toiset ovat siihen ihan hulluna. Lihaksisto pitää olla kunnossa, ei saa olla pullataikinaa. Pitää olla jotain, mitä panna. Mitä pienempi tyttö, sitä pienempi pimpero. Mitä enemmän reenaa, sitä piukemmaksi muuttuu, jopa ongelmaksi asti. Mitä pidempi likka, sitä syvempi. Kaikki on suhteessa. On myös mukavaa, jos se ei haise ihan hirveälle. Syöminen ja elämäntavat vaikuttavat paljon. Tärkeintä on tietysti, että se on sopiva just sille penikselle. Ei ole kiva, jos jommallakummalla on epämukava olo.”

mies, 34, seurustelee

Pillun muodolla ei ole väliä. Toki silloin herättää huomiota, jos se on kovin poikkeava. Jos vaikka on kullin kokoinen klitoris, se voi olla vähän häiritsevä seikka. Niitäkin on joskus tullut vastaan. Ainut asia, jolla on varsinaisesti merkitystä, on puhtaus. Jos pillua ei ole huuhtaistu vähään aikaan ja se haisee pahalta, vaatii paneminen vähän luonnetta. Menkat eivät vaikuta. Mitä vähemmän karvaa, sen parempi. Muotikolmio ei haittaa. Jos sitä meinaa lipittää, on kiva jos ei ole ihan älyttömästi karvaa. Tiukkuudessa ei mielestäni ole suuria eroja. Jos toinen on ylimärkä, se voi tehdä löysän tuntuiseksi. Jos kuitenkin on kovin löysä, on vaikea saada itseänsä tulemaan. Jos toinen on liian tiukka, on vaikea jatkaa, jos toiselle tekee kipeää. Jos käyttää kortsua, ei ole mitään merkitystä, silloin ei tunne muutenkaan mitään. En tiedä miten olisin vastannut samoihin kysymyksiin parikymppisenä, seksuaalisuus muuttuu. Silloin oli muutenkin ulkonäkökeskeisempi. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että pillun ei tarvitse olla tietynlainen vaan naisen.”

mies, 37, avoliitossa


Onko koolla väliä? Joo ja ei. Mitä pidempi ja paksumpi, sitä parempi. Se hieroo oikeista paikoista. Pienikin voi olla hyödyllinen, mutta silloin mies joutuu vain tekemään kovemmin hommia. Karvoja saa olla hyvin vähän, mielellään ei ollenkaan. Sileät pallit. Haluaisin myös, että perse olisi karvaton, tykkään nuolla myös sieltä. Mies ei suostu ajelemaan persettään, koska takaisin kasvavat karvat kuulemma kutittavat. Minä trimmaan, joten odotan sitä myös häneltä. Hygienia ja siisteys ovat tärkeitä, ei saa haista juustomunalta. Olen nähnyt niin paljon erilaisia peniksiä; pieniä, isoja, käyriä, outoja. Miehelläni on pitkä, ja olen siihen tyytyväinen. Peppuseksiä ajatellen ei voi olla hirveää turbokyrpää. Noin yleisesti ottaen vehkeiden täytyy olla yhteensopivat. Kun miehellä on pitkä penis, on enemmän mahdollisuuksia kokeilla erilaisia asentoja. Lyhyellä se ei välttämättä onnistu.”

nainen, 39, avoliitossa


On koolla oikeasti väliä. Se on pienimunaisen nainen, joka toisin väittää. En nyt ihan hervoton saisi olla, että särkee itsensä. En halua kaivaa kohtua kurkusta. Ei saa olla rupikonna tai kauhea pehko. Miehet odottavat naiselta siistittyä alapäätä, joten tasa-arvon nimissä miehenkin pitää olla vähän trimmattu. Mieheni ei anna minun ajella hänen munakarvojaan, pelkää että viillän vahingossa kivekseen. Sen verran sänkypuuhista, että kakkakepponen ei ole mukavasti tehty. Ensin työntää kakkoseen ja sitten yrittää tarjota suuhun. Kardinaalimoka.”

nainen, 27, avoliitossa


Sain kritiikkiä pinnallisesta ja lihallisesta aiheesta. Eivät auttaneet selittelyt, että yhteen blogikirjoitukseen mahtuu vain yksi aihe. Toiveenne on kuultu! Seuraavalla kierroksella siis syvemmältä luotaava, korvien väliin ulottuva seksuaalisuuskysely.

Tutkimusterkuin

Veera

Katso tuotteita peniksen pidentämiseen - klikkaa tästä