6 - We Vibe II Plus Pariskunnille

We Vibe Pariskuntavibraattori on ihana pieni nautinnonvoimistaja kahdelle

We Vibe - KlikkaaKuumat terkut Välimeren auringosta! Lämpimiä öitä, vanhankaupungin sivukujia, pyöreiksi hioutuneita rantakiviä, paahtavaa aurinkoa, meren syvänsinisisiä sävyjä… 
 
…ja ihana mies, jonka hymy sulattaa allekirjoittaneen yhtä nopeasti kuin aurinko rantabulevardilta ostetun pistaasijätskipallon. Yök, hempeysöverit.
 
Sillä aikaa kun keskityn perinteiseen tapaani haaveiluun, chillailuun ja hanurin rusketusrajojen tiirailuun, mies tutkii karttasovellusta ja paikantaa pienen rantapoukaman muutaman kymmenen kilsan päästä kaupungista. Upea, autio, vain meidän kahden. Mitä nyt hienoinen maanvyörymävaara, mutta sivuseikka, kun on mahdollisuus nakuiluun ja kahdenkeskeisiin vesileikkeihin. Ja kyllä, paneskeluksihan se lipsahtaa. Onneksi hiekka ei ole hienompaa.
 
Sulavasti muotoiltu pieni apulainen
 
Pakkaan kuulemma reissuun aina liikaa romua ja purnukoita. Päätin siis ottaa mukaan vain yhden pariskuntalelun. Ja muutenkin; kun lomapuitteet yhdistetään bloggaajanne libidoon, ei juuri lisä-ärsykkeitä tarvita. Valitsin mukaan We Vibe II Plus -pariskuntavibraattorin, joka pienestä koostaan huolimatta vaikuttaa erityisen lupaavalta. Sulava muotoilu tuntuu jo kädessä kutsuvalta. 
 
Kämmeneen mahtuvaa U:n muotoista vibraattoria käytetään yhdynnän aikana. Vibraattorin toinen pää sujautetaan sisälle, toinen lepäämään klitorikselle, ja hauskuus voi alkaa. Sisälle tulevassa päässä on mukava g-pistejuomutus. Klitoriskiihotinpää on vähän toista pulleampi. Samassa päässä on pikkuruinen värinää vaihtava säätöpainike, jota on yllättävän helppo käyttää, vaikka yleensä tykkäänkin näkyvämmästä painikkeistosta.
 
Hihittelyä ja kokeilua
 
Laiskan rantapäivän päätteeksi kellahdamme aurinkorasvasta tahmeina ja helteestä raukeina siestalle. Nyt on hyvä hetki kokeilla pientä luksuslelua. Vibraattori hyrähtää käyntiin hillityn hiljaisesti. D leikkii pöydällä värähtelevän vibraattorin kanssa jonkinlaista vinksahtanutta nukketeatteria, ja nauran niin että olen lirauttaa lakanalle.
 
Laitteessa on kuusi erilaista värinämoodia. Kaksi tasaista, muutama sykähtelevä ja yksi hidas aaltoileva. Vaihtelevat sykähtelevät värähtelyt tuntuivat ihanilta, mutta nostattivat hallitsemattoman hihityskohtauksen harlekiinimaisen lakanat-kietoutuvat-ja-verhot-hulmuavat-erotiikan keskellä.
 
Jälkikäteen ajateltuna laitteeseen kannattaa tutustua ensin rauhassa omin päin. Leikeistä saa enemmän irti, ja kuluu vähemmän aikaa hölmistyneeseen ihmettelyyn ja hihittelyyn. Seksi on toki iloinen asia, sen sijaan räkänauru voi ohjata tunnelmaa toisille raiteille.
 
Asento ratkaisee
 
Rauhallisessa lähetyssaarnaajassa värinät tuntuvat itsestäni mukavalta (ylläri). D miettii vielä kantaansa ja kääntää minut vatsalleni. Ei ole vaatinut erityisen terävää päättelykykyä huomatakseen, että tämä on miehen lempiasento; minä vatsallani, kevyesti peppu pystyssä, liikettä pehmeästi myötäillen.
 
Tässä asennossa laitteen värinät ja mittasuhteet pääsevät kieltämättä oikeuksiinsa, kummankin mielestä. Hidas aaltoilu on taas kerran suosikkini, eikä D esitä vastalauseita. Laitteen asentoa ei tarvitse juuri edes korjailla, se pysyy tukevasti paikallaan. 
 
Voisin helposti tulla tässä asennossa, mutta haluan jatkaa piinaa vielä hetken pidempään. Käännähdän ja mouruan D:tä tekemään pettämättömät temppunsa. Mutta ei niistä sen enempää, ainakaan tänään ;)

Ladattava, vesitiivis ja turvallinen
 
Täysin vesitiivis, puhtaasta lääketieteellisestä silikonista valmistettu We Vibe kestää mukisematta suihku- ja kylpyleikit. Miksei rantaleikitkin, ellei pirullinen hiekka haittaa. Pientä surisijaa voi kuljettaa näppärästi mukana sirommassakin käsveskassa. USB-johdolla ladattavan We Viben mukana tulee latausasema, johon vibraattori on helppo tipauttaa keräämään lisää virtaa uusiin leikkeihin. Yhdellä latauksella saa kolmisen tuntia väsymätöntä värinää.
 
Aion röyhkeästi jatkaa lomailua vielä toisen viikon. Paljon aikaa pohdiskelulle ja kokeiluille. Uudet ideat hyrräävät jo yhtä vilkkaasti kuin seksihaluni.

Tutustu tuotteeseen, klikkaa TÄSTÄ


Kesäkesäkesä, nauttikaa toisistanne!

Veera
 


Kaikki kirjoitukset: