8 - Veera testaa - MicroButterfly Stimulator

Klitorisperhosen yöliihotus - Testissä Micro Butterfly Stimulator


Raukea yöllinen seksi sai vahvistajakseen pienen pirteän klitorisperhosen värinät. Ja miten kävi? Unelias hempeily päättyi huuto-orgasmiin.

Parin viikon työmatkalta palannut D ilmestyi ryytyneenä ovelleni. Hengästyttävää työ- ja treenitahtia ylläpitävä D tuskailee usein, että haluan liikaa ja liian usein. Kiehnäämistä, kiemurtelua ja hups, muna taas suussa. Sitten peli on taas menetetty (miesparka). ”Joskus voitaisiin vain koomailla sohvalla. Ei aina voi saada haluamaansa.”, mies saattaa päästää suustaan ja väläyttää päälle ärsyttävän itsetietoisen hymyn.

Oikukas D tekee bloggaajanne aavistuksen normaalia hullummaksi. Päätin silti antaa koomailulle mahdollisuuden, koska mies on vastustamaton. Sitä paitsi D oli selvästi antanut kaikkensa loputtomille velvollisuuksilleen.

Rauhallinen koomailu onnistui vallan mainiosti kanavasurffailun, voileipien ja kuulumisten ohessa. Sängyssä tuli ongelmia. Sujahdin alasti D:n kylkeen, ja miehen käsi hakeutui heti sivelemään pakarani kaarta. Hmm.. no, jos nuuhkin vain vähän niskaa, rintakehää ja ihanaa kohtaa, jossa vatsalihakset ja nivuset yhdistyvät. Kävi vahinko, ja hetken päästä D oli taas huokaillen koko mitaltaan suussani.

Perhonen pikku apulaiseksi

Yhtäkkiä tarjoutui erinomainen mahdollisuus testata uutta lelua ja tarjota väsähtäneelle miehelle apuja naisensa tyydyttämisessä. Pengoin posket kuumottaen goodie-laatikkoani, ja löysin päälle puettavan Micro butterfly stimulator -klitorisperhosen.

Pyörittelin ja tunnustelin käsissäni pientä jellyperhosta ja sen kiinnityshihnoja. Pehmeä nystyröity pinta vaikutti lupaavalta. Pitkä hihna lantiolle, kaksi lyhempää jalkojen ympärille. Mustat säädettävät nailonkiinnityshihnat olivat mukavan leveät ja pehmeät. Rullalle kiertyvät ja ihoon porautuvat hihnat kun ovat ei-ei. Mojova plussa isoista neppareista! Kärsivällisempi lemmiskelijä olisi pukenut perhosen huomattavasti vaivattomammin; naps, naps, naps.

Värisee napakasti paikallaan

D seurasi poukkoiluani huvittuneena silmät puolitangossa. Asettelin perhosen juuri oikeaan kohtaan ja kokeilin ensin hienoisella värinällä. Moottorin portaaton säätö tuntui luontevalta. Odotin kevyttä klitoristuntumaa, mutta perhonen pysyi heti yllättävän tiukasti paikallaan. Ei vaatinut käsiapua eikä kiristynyt hihnojen varaan irti iholta, kuten jotkut rimpulaserkkunsa.

D työntyi hitaasti sisääni lähetyssaarnaajan kaltaisessa asennossa, mutta pitäytyi silti aavistuksen käsieni ulottumattomissa. Tavallisesti asetelma olisi ollut turhauttava, olisin yrittänyt hamuta miestä pakaroista ja reisistä kiinni ihooni. Mutta miltä asento nyt tuntuikaan! D liikkui hitaasti syvällä sisälläni, ja perhonen nostatti väsymättä ihania klitorisvärinöitä. Ei ihme, että Micro Butterfly Stimulator on Suomen myydyin perhonen. Eikä hupi ole edes kallista.

Erityisen suloista takaapäin

Käänsin pepun pystyyn kokeillakseni perhosen takaapäin-pätevyyttä. Tiesin myös, että siinä asennossa värinälelujen ärsyke on D:n mielestä juuri sopiva, ei häiritsevän voimakas. Takaapäin D osuu kohtaan, jonka miellän G-pisteeksi. Ikään kuin pissattaisi, mutta se onkin pakottavaa nautintoa. Laskeuduin vatsalleni, pyörittelin peppuani, tunsin D:n sisälläni, perhosen tiukasti jalkojeni välissä, ja näin tähtiä. Sietämättömän kiimainen yhdistelmä. Laukesin huutaen kun en muuta voinut, D heti perässäni. Taas kerran naapurintäti pahoitti mielensä.

Olen harvinaisen tyytyväinen testausprojektiini. Joko kaikki vimpaimet ovat olleet tähän mennessä sattumalta täysosumia, tai olen vain helposti miellytettävissä. Seuraavaksi taidan testata jotain aavistuksen tuhmempaa ;)

Tutustukaa ihmeessä laitteeseen - se on hintansa väärtti. >>Tutustu


Yöperhosenne

Veera


 

Kirjoitukset: