9 - Roolileikkejä ja Fantasioita

Roolileikeistä ja fantasioista

Hoitsuja, koulutyttöjä, rajuja muukalaisia, julkisia paikkoja
. Mikä leikki saa veren kohisemaan? Seksiajatuksensa avuliaasti jakaneet häpeämättömät frendini juttelivat seksuaalisista roolileikeistä ja fantasioista.


Leikki, ääliöhuumori ja rohkeat kokeilut ovat elämän aromisuola.
Oikeassa seksiseurassa voi kokeilla lähes mitä tahansa. Jos kokeilu osuu tuulettimeen, toinen tai kumpikaan ei nauti, voi kamala. Touhu päättyy hyvin todennäköisesti hillittömään naurukohtaukseen. Ja hei, nauru se vasta sidosaine onkin.

Vahva ja hallitseva/heikko ja alistettu

Oletko koskaan kokeillut roolileikkejä? Väitän, että
olet. Ehkä hienovaraisesti, huomaamattasi. Kun halut heräävät, seksirooli naksahtaa päälle ja sen myötä omat mieltymykset, toiveet ja fantasiat.

Esimerkki. Arkiminäni on vahva ja päättäväinen. Seksiminäni haluaa aina olla aavistuksen miehen hallinnassa. Se ei tarkoita, etten olisi aktiivinen ja aloitteellinen. Itse asiassa D nurisee, ettei koskaan ehdi tehdä aloitetta (rankkaa). Joka tapauksessa fantasioin usein, että olen vähän avuttomampi kuin olenkaan. Alakynnessä, alistettu ja tulevan orgasmin edessä täysin voimaton. Ja juuri se on roolileikki alkeellisimmillaan.

Hoitsu, sihteeri, poliisi, palomies

Ai roolileikkejä? Ei me mitään pukeutumisjuttuja harrasteta.” Moni ajattelee ensimmäisenä konkreettisia kestosuosikkeja. Pamputtava poliisi, palomies letkuineen, palvelualtis putkimies, ronski raksamies, muukalainen, joka ottaa rajusti takakujan roskista vasten (kenelle sellaista tapahtuu?).

Tuhma hoitsu, tiukka lääkäritäti
, tarjoilija roiskeläppähameessa, asiallinen sihteerineiti, opastusta kaipaava au-pair, säälimätön domina. Makuasia, siksi lista on loputon. Voisin kuvitella, että moni näistä on kärsinyt huumori-inflaation.

Miten lähipiirissäni leikitään? Haluan tietää! Pian saatan tietää ystävieni seksielämästä enemmän kuin haluaisin.

Kas
näin, kaupunkilaisen miehen ja naisen ajatuksia roolileikeistä. Aihe lähti odotetusti rönsyilemään.

Emme ole harrastaneet roolileikkejä pitkään aikaan. Alussa minulla oli erilaisia vermeitä: tiukkoja nahkasysteemejä, sukkanauhoja, salmiakkiruutu-stay-upeja ja sen sellaista. Miehelläni oli joskus koulutyttöfantasia. Sellainen, että olisi vain lyhyt hame, jonka voi helposti nostaa ja vain panna. Oli joskus dominajuttujakin.

Meillä oli vuosia niin, että minä hallitsin aina
seksitilannetta. Se alkoi puuduttaa, ja nyt mieheni onkin ottanut aktiivisemman roolin. Tuntuu mukavalta, että hän on nyt ikään kuin enemmän mies. En jaksa olla loputtomiin määräämässä. Minun piti tietoisesti pienentää rooliani, koska olen aina ollut todella dominoiva.

Miehiä saattaa pelottaa aktiivinen nainen. Voi käydä niin, ettei
miehellä seiso. Moni mies haluaa, että nainen on aktiivinen, mutta silti se silti vähän pelottaa heitä. Kaksiteräinen juttu. Tykkäsin alusta asti miehessäni siitä, ettei hän pelännyt aktiivista otettani vaan oli ihan innoissaan. Hän kehuu, että olen välitön seksin suhteen. Häntä kiehtoo, että olen avoin ja sinut itseni kanssa, ehkä ei-tyypillinen nainen. Pitkässä suhteessa saa silti käyttää mielikuvitusta, että seksielämä pysyy kiihkeänä.

Fantasioin,
että meillä olisi salaseksiä ympäri kaupunkia. Kiinnijäämisen riski kiehtoo. Mieheni on minua häveliäämpi, se ei ole hänen kanssaan niin helppoa.

nainen, 28 - 
avoliitossa


Olen kokeillut, mutta roolileikit eivät ole ikinä olleet minun juttuni. Ne ovat tuntuneet teennäisiltä. Yleensä aloite on tullut naiselta, minulla ei ole hirveää hinkua. Ei sellaista lyhyissä yhden illan suhteissa kukaan edes tule kysymään.

V
alta-asemahomma on saattanut vaihdella. Joskus on kiva, että valta on toisella, joskus taas itsellä. Ei minulla ole yhtä tiettyä mieltymystä. Tai oikeastaan pidän enemmän aloitteellisista naisista. En niinkään sellaisista, jotka pitää ottaa puoliväkisin.

Voisin kuvitel
la melkein mitä tahansa leikkejä, en sulje mitään pois. Voisin tehdä toisen mieliksi melkein mitä tahansa. Ehkä se voisi tuoda seksiin pienen lisämausteen. Riippuu aika paljon päivästä ja senhetkisestä olotiloista.

En tiedä johtuisiko kiihottuminen roolileikistä vai siitä, että tilanne on uusi.
Mutta eivät leikit pitkässä suhteessa muuta mitään. Se ihminen on sama, yhdentekevää mitkä räpylät sille laittaa. Itse saan kiksini uusista tilanteista ja kielletyistä hedelmistä.”

mies, 33 - 
sinkku


Päätän raporttini tähän, taas vähän viisaampana!

Veera


Kirjoitukset: