Aika aikaansa kutakin - Eroottinen Tarina

 Aika aikaansa kutakin

En tiedä, miten ihmeessä olin ajautunut tähän. Olin aina haaveillut hyvästä ja reilusta fuckbuddysta; rakastajasta, jonka kanssa homma toimisi sujuvasti ikään kuin sanattomasta sopimuksesta. En miehestä, jolle ei koskaan sopinut seksi silloin kuin minulle, vaan kaikki satunnaiset tapaamisemme menivät aina hänen pillinsä mukaan.

Mies oli kieltämättä lämmin, ihana ja railakas rakastaja, joka keskittyi täysillä naisen nautintoon – monesti omansa kustannuksella. Mutta niin antelias ja monipuolinen kun hän monella tapaa olikin, hänen turnauskestävyydessään oli parantamisen varaa. Minä olisin toivonut, että puolisen tuntia orgasminsa jälkeen mies olisi ollut uudestaan paraatikunnossa. Mutta ei, siinä vaiheessa kaveri oli jo kääntänyt kylkeä. Tai liuennut ovesta, minkä jälkeen hän ei yleensä kuukauteen vastannut seksiehdotuksiini.

Eräänä viikonloppuyönä sitten taas tekstari piippasi. Puoliunessa katsahdin kelloon: 3:22. Tyypillistä. Moni baari oli jo sulkenut ovensa, ja hän kaipasi selvästi seksiä. Päätin suostua näihin hämäriin yhteydenottoihin vielä kerran, mutta sen jälkeen homma saisi loppua. Hyvä vakipetikumppani nimittäin toimisi tyylikkäämmin. Ja hänen kanssaan voisi viettää kuumia hetkiä myös päiväsaikaan sekä selvin päin.

Pian taksi karauttikin jo pihaan, ja ovesta pelmahti väkevästi viinalta ja tupakalta tuoksuva tuttu mies, jonka silmät verestivät ja puhe sammalsi. Lisäksi hänen tuoksumaailmastaan erottui ainakin kahden eri naisen hajuveden tuoksu. Minua tympi, mutta päätin viedä kuvion vielä kertaalleen loppuun.

- Oi hitto sä näytät taas hyvältä…mä haluun panna heti, hän kuiskutti.

En sanonut mitään, vaan käännyin takaisin makuuhuoneeseen. Mies seurasi perästä ja tarrasi heti rintoihini. Suljin silmäni ja kuvittelin olevani muualla, kun hän riisui pyjamahousuni, upotti sormensa sisääni, käänsi minut selälleen ja keskittyi suutelemaan ahnaasti alapäätäni. Kieltämättä homma toimi kuin unelma, ja hän tiesi tarkalleen, miten tuottaa minulle ihanan voimakas orgasmi jo ennen yhdyntää. Tällä kertaa emme tosin edes päässeet yhdyntään asti, sillä ketkulla ei tietenkään ollut kondomeja mukanaan, ja omani olivat sattuneet loppumaan. Enkä halunnut naida häntä ilman, sillä satuin tietämään miehen nussivan liki kaikkea mikä liikkuu. 

Nukahdin silti raukeana, enkä jaksanut edes toivottaa hyvää yötä. Vaikka riippumaton suhde sopi elämäntilanteeseeni mainiosti, olin jokseenkin kyllästynyt miehen junttimaisiin käytöstapoihin. Väsymys vei kuitenkin pian voiton pohdinnoista.

Aamulla heräsin superkiihottavasta unesta, kunnes tajusin olevani kiihottunut ihan valvetilassakin. Syy selvisi pian: mies imi suurella hartaudella rintojani. Hän ei ollut lähelläkään genitaalejani, mutta tunsin kiusallisesti, miten olin läpeensä kostunut. Ja se harmitti kovasti – olinhan yöllä päättänyt, että tuo jäisi viimeiseksi sessioksemme.

 

- Nää on niin kauniit. Mä voisin helliä sun rintoja ikuisuuden, hän kehui. 
- Epäilen, totesin happamasti.
- Oikeesti. Kuten tiedät, kenenkään kanssa seksi ei oo yhtä taivaallista kuin sun, hän sanoi vakavana ja katsoi minua      krapulaisin silmin.
- Haha. Kunhan jauhat lämpimiksesi. 
- Ei kun se on totta.
- No miksi sä sitten kohtelet mua niin paskamaisesti?

 

Väliimme laskeutui hiljaisuus. Vastauksen sijaan mies jatkoi nännieni imeskelyä niin taidokkaasti, että teki melkein kipeää olla hänelle pisteliäs. Vaikka hän ansaitsikin kaiken sen. Kun hän siirtyi rinnoiltani alaspäin, tunsin yhtäkkiä jotain kosteaa vatsallani. Katsahdin ylöspäin ja näin hänen kyynelehtivän. Hätkähdin näkyä, mutten ehtinyt ajatella asiaa, kun jo tunsin hänen villisti pyörivän kielensä klitoriksellani. Mies nuoli minut hetkessä huipulle ja otti sen jälkeen esille sievän dildon.

 

- Saisinko mä vielä panna sua tällä?
- Siis just nyt vai?
- Niin. Ja jos sä voisit samalla ottaa multa suihin? 

 

Minun teki NIIN mieli kieltäytyä, mutta koska olin fyysisesti heikkona häneen, tiesin ettei hänen tarvinnut edes suostutella. Niinpä mies ujutti tekoelimen sisääni ja käynnisti sen. Aah. Otin hänen komean – ja vuosien varrella jo niin tutuksi tulleen – elimensä huulieni väliin, mutta dildon optimaalinen koko ja surraava liike sekoittivat pasmani hetkessä ja ennen kuin ehdin tyydyttää häntä sen pidempään, laukesin nytkähdellen. Heti sen jälkeen mies nousi, pukeutui ja otti pari askelta taaksepäin.

- Kiitos taas, hän mutisi.
- Ei mitiä, vastasin lakonisesti.

Me molemmat vaistosimme, että se oli viimeinen panomme. Osan minusta teki kipeää päästää hänet lopullisesti menemään, mutta samalla tiesin, että elämällä olisi tarjottavana paljon parempaakin. Joko yhtä taidokas rakastaja, joka välittäisi ihan päivittäin. Tai uusi satunnainen rakastaja, joka käyttäytyisi nätimmin.

Suru läikähti sisälläni hetken, mutta pian nukahdin uudestaan uneen. Ja uneksin vielä kihelmöivämmistä orgasmeista kuin mitä hän oli koskaan minulle tuottanut...

 

Kesäisin terveisin..

Susanna
___________________________________________________________________________________