Black Friday - Tarjouksien huumaa!


Black Friday 2018 - Valmiina vuoden kovimpaan ostospäivään?


Enää muutama ohikiitävä hetki ja Black Friday on täällä. Perjantai 23.11 kun koittaa, lataamme tiskiin valtavan kasan todellisia supertarjouksia seksileluista ja seksivälineistä. 

Mikä on Black Friday?

Black Friday juontaa juurensä Amerikan Yhdysvaltoihin. Päivä on tunnetusti ollut Kiitospäivän jälkeinen päivä jolloin kaupat ovat tarjonneet mahtavia alennuksia ja tarjouksia.

Black Friday käytännössä polkaisee joulusesongin käyntiin. Ja se onkin usein käytetty rakkaiden ja itsensä hemmotteluun. Hot Lips® suosittelee tätä hemmottelua tehtäväksi upeilla alusasuilla, nautinnollisilla seksivälineillä ja ihanilla intiimiin hierontaa tarkoitetuilla öljyillä.
 
Black Friday meillä

Black Friday on verraten uusi juttu täällä kotimaassamme. Se alkoi pienimuotoisena 2013 ja löi itsensä todenteolla läpi vuonna 2015. Hot Lips® seksikaupassakin tuo päivä oli yksi vuoden vilkkaimmista, sillä myimme järjettömän kasan seksileluja ja liukuvoiteita aivan käsittämättömän edullisesti. Ja niin me aiomme tehdä tänäkin vuonna. Teemme verkkokauppaamme aivan oman Black Friday -osastomme, johon olemme koonneet kaikki kovimmat seksilelu-, liukuvoide-, alusasu-, ja seksivälinetarjouksemme. Sinun eduksesi!

Pistä siis päivä muistiin ja tule tutustumaan Hot Lips® Black friday tarjouksiin ja tulet huomaamaan hintojemme totaaliset pohjakosketukset.