Eroottiset tarinat

Lue aikasemmin julkaistut tarinat yllä olevista linkeistä.

Kirjoita meille oma erottiinen tarinasi! Julkaisemme ne nimimerkillä tai nimettömänä. Mikäli tarinasi julkaistaan lähetämme sinulle 100 euron lahjakortin verkkokauppaamme. Lähetä tarinasi osoitteeseen info@hotlips.fi

Tästä se lähtee...

Säkenöintiä varastossa... 


Jani

Mä olin ihan loppu tätä duunia. Nojailin käytävässä seinään ja hengitin syvään. Hullut. Ainoana miehenä naisten valloittamassa duunissa, ihan liian raskasta. Sitä juoruilun ja kaakatuksen määrää, ja flirttailulla höystetyn avautumisen huurua. Ei pysty. 

Toki, olihan tässä duunissa etunsa. Naista sai aina kun halusi, mutta siitä yleensä joutui ongelmiin. “Mikset sä soittanut?” “Mitä sä teit Kaisan kanssa?” “Mikset ottanut mua messiin tupakalle?”

Joo, tupakalle. Työnnyin ovesta ulos kirpeään pakkaseen ja värähdin. Vastaan leijaili makea pikkusikarin tuoksu ja edessäni käännähti tyttö kannoillaan. “Moi!” Murahdin jotain, nojasin seinään ja suljin silmät kiinni. 

“Rankka päivä?” Hieman harmistuneena avasin taas silmäni ja katsoin tyttöä, ponihäntä heilahti vähäsen tytön kallistaessa päätään ja tuijottaessa estottomasti mun reisiä. Täysin viattomana se katseensa mun silmiini ja jatkoi :“Mä oon Outi. Aloitin aamulla. Tuun sun kanssa varaston puolelle.” 

Mitä helvettiä mä tollasella tytöllä siellä tekisin, milloinkahan firman omistaja lakkais palkkaamasta kaikkia siskontyttöjään ja serkunkaimojaan ja hankkis mulle oikeasti apua. 

“Ai ku kiva. Sä et hirveen pitkä oo?” 

“Hahaa..mimmit susta varoittelikin, tommonen kyräilijä. Tuu perässä kun on parempi mieli.” Outi käännähti kannoillaan ja katosi sisälle. 

Päivää ei onneks ole paljoa jäljellä, tuumin ja kävelin sisälle. Näin Outin kävelevän edessäni, askel hieman keinuvana ja ponnari heilahdellen. Tunsin tutun tunteen alavatsassani, ei jumalauta Jani ei. Etkö sä ole oppinut vielä mitään tästä firmasta?

 

Outi tarttui kuormattuun lavaan ja nykäisi pumppukärryt liikkeelle. Heitti jakkaran kuorman päälle ja katosi käytävien väliin. Hyppäsin trukin rattiin ja ajoin käytävän ohi, siellä se tomerana hyllytti tavaraa. 

Hetken päästä käytävältä kaikui Outin laulu. Laulaahan se ei sit osannu, eikä kuulokkeilla sais edes hyllyjen välissä kuunnella musaa, mutta en jaksanut lähteä asiasta huomauttamaan varsinkin kun näin Outin keikuttavan pyllyään musan tahdissa. Se meni kyllä huomattavasti paremmin tahdissa, kuin nuotissa laulaminen.

Tiistaiaamu koitti. Raahauduin töihin unisena, myöhässä, tukka sekaisin. Outi nauroi, pörrötti mun tukkaa ja kaatoi mulle kupin kahvia. Tunsin miten Outin rinta painui selkääni vastaan ja koetin olla reagoimatta siihen. Jumalauta, jäikö mulla aamustondis tältä päivältä vai miksi mä oon näin herkillä. Laskin otsani pöytään ja huokaisin syvään.  

“Ala tulla sieltä!” Nykäisin haalaria löysemmällä ja kävelin akkuasemalle. Autoin Outia vaihtamaan akun trukkiin, se oli taas jumissa. Olisin halunnut sanoa jotain hauskaa, mutta en vaan osannut. 

Outi


Näinhän mä jo kaukaa mikä se on miehiään. Eihän se ruma ollut ja kropasta näki, että se oli tehnyt fyysisiä töitä ikänsä. Eihän se mikään nuori ollut, mutta kyllä mä sille antaisin. 

Olin ollut kuukauden talossa ja päivä päivältä Jani tuntui muuttuvan ja hiljaisemmaksi. En mä mitään kummoisempaa ollut yrittänyt sen kanssa, kaupan puolen tytöt oli jo riittävän mustasukkaisia siitä, että me syötiin yhdessä. Oli se Jani mulle pullaa yhtenä päivänä leiponut, tai niin se ainakin väitti itte leiponeensa, muuta se ei oikein sinä päivänä sanonutkaan. Katsoi mua hämmentyneenä ja käänsi katseensa pois.

Meillä on yhteinen pukuhuone mitä koetetaan kohteliaasti käyttää vuorotellen, tänään en vaan jaksanut enää odottaa, viikon viimeinen päivä, äkkiä pois täältä.

Astuin pukuhuoneeseen ja nielaisin. Jani seisoi boksereillaan juuri suihkusta tulleena ja puki valkoista t-paitaa päälleen. Hengähdin kuuluvasti ja Jani kääntyi. Mä yritin ihan oikeasti katsoa muualle kuin sen paljaaseen vatsaan, mutta en vain pystynyt.  

Jani

Mä tiesin mitä Outin katse tarkoitti. Ja mun kroppa ilmoitti heräävänsä siihen samaan tunteeseen ihan just. Aloin kiskomaan farkkuja äkkiä jalkaan ettei alkava stondis ehtisi herättämään kummankaan meidän huomiota, kun tunsin Outin käden vyötärölläni. Käännyin, napit vielä housuista auki.

“Moi..” se sanoi hiljaa ja silitti mun vatsaa. Sen sormet kiersi vyötäröllä ja puristuivat ensi vasen, sitten oikea mun selkään kiinni. Koetin katsoa Outia silmiin, mutta näin vain sen valkoisena hohtavan rintojen ihon paidan kauluksesta. Ennenkuin edes ehdin ajattelemaan asiaa loppuun asti, työnsin Outin seinää vasten ja tartuin niskasta kiinni suudellakseni sitä. 

Sen kirsikanmakuinen kostea suu ja vaniljasikarin tuoksu iskeytyi viimeisiinkin tuntohermoihini Outin kevyesti puraistessa alahuultani. Tartuin Outia rinnasta ja toisella kädellä haparoin persettä. Säikähdin itsekin, mutta Outin painautuessa yhä tiukemmin mua vasten annoin palaa.

Outi

Jani tarttui mua perseestä kiinni melko vaativasti enkä voinut olla huomaamatta miten kovana se oli.
Aukaisin paidan napit ja tiputin sen päältäni, autoin Janin t-paidasta pois. Pukuhuoneen ovi kävi ja Jani työnsi meidät suihkuhuoneeseen piiloon.  Aukaisin suihkun ja riisuin paitani. Jani liimautui selkääni kiinni, raotti alushousujani ja työntyi sisääni. Purin huultani, etten huutaisi, nyt ei olis varaa jäädä mistään typeryyksistä kiinni. 

Jani

“Ooksää Jani siellä?” kuului Elinan ääni oven takaa. “Joooh.. just tulin.” “Okei, no mä vaan vaihdan vaatteet, soittaisitsä mulle sit illalla jos tehtäis pizzaa. Et oo mitään leiponut pitkään aikaan mulle?”

“Joojoo!”  kähisin hätäisesti ja työnnyin uudestaan Outin sisään. Tunsin miten se jännittyi kauttaaltaan ja inahti ihan hiljaa. 

Laitoin käden sen suun eteen ja annoin sen purra mun sormia. Outi liikutti persettään ja siirsin yläkroppaani kauemmas Outin kumartuessa eteenpäin. Voi Jeesus tää näyttää hyvältä, kaks pyöreää pakaraa työskenteli edessäni sellaisella tarmolla etten osannut muuta kuin vain pidellä tytön lantiosta kiinni.

Outi

Elinan kaikotessa ovelta käännyin selkä suihkun seinää vasten ja vedin Janin takas sisälleni. Nostin toisen jalan sen reidelle ja ohjasin sitä lantiosta. Sen kädet vaelteli levottomasti pitkin mun vartaloa, milloin rintaa kouraisten ja milloin ponnariin takertuen. “Sä maistut elämälle..” se huokaisi ja laukesi. 

Anteeksi pyydellen se polvistui ja alkoi nuolemaan mua. Hitaasti, kuumalla suullaan, veden juostessa pitkin meidän vartaloita. Kiusoitellen, vaatien ja odottaen. Ei se ekaa kertaa ollut pappia kyydissä, enkä  sillä hetkellä olisi voinut välittää vähempää siitä vaikka se oliskin kaatanut joka naisen tästä jumalan hylkäämästä putiikista. Jani levitti mun jalkoja, nosti toisen olalleen ja työnsi sormensa sisälle, hitaasti edestakaisin liikuttaen, samalla yhä nopeammin nuollen. Tartuin se tukkaan kaksin käsin lauetessani ja painoin sen kasvot itseeni kiinni. Jumalauta. Miksei joka perjantai vois olla töissä tälläinen?!

Jani nauroi, polvet kaakelista punaisina, osoitti mun naamaa ja sanoi että näytän pandalta. Tajusin kaikkien meikkien valuneen naamalle. Jani nousi, painautui mua vasten ja kysyi josko otettais uusiksi.. “Oot vähän suihkun tarpeessa vissiin?”

Keväisin Terveisin,
 

B.A. Gramm 

 

___________________________________________________________________________________