Juhannustaikoja tyttöjen kesken - Eroottinen tarina

 Juhannustaikoja tyttöjen kesken - Eroottinen Tarina

Oli juhannusaatto, ja aurinko helotti kirkkaalta taivaalta. Kävelimme pöllyävän hiekkatien reunaa kukkasia keräten, tarkoituksena tehdä perinteisiä juhannustaikoja laittamalla kukat tyynyn alle. Mukaani maalle oli loppujen lopuksi lähtenyt eräs tuttu tyttö kuntosalilta. Tunsimme toisemme, mutta emme kovin hyvin. Roosa oli pitkähkö, hoikka ja terveellä tavalla kurvikas tyttö, jolla oli tummat hiukset ja leikkisä katse.

Parin tunnin keruuretken jälkeen palasimme kotipihaan. Veimme kukat sisään ja laitoimme ne iltaa varten maljakkoon.

 

- Kenestä sä toivot näkeväsi unta, Roosa kysyi pilke silmäkulmassaan.
- En mä vaan tiedä. Hömppäähän tää on, mutta ihan hauskaa.
- Niin mutta onks sulla ketään erityistä mielessä? Mä toivon ehkä näkeväni unessa sen respan tyypin, vaikka se onkin välillä brutaali juntti.
- Tapailettekste yhä, kysäisin.
- No aika satunnaisesti. Mä alan olla vähän kypsä.

 

Poistuin keittiöän jatkamaan aamulla kesken jääneitä tiskejä, ja Roosa siirtyi pihamaalle paistattelemaan päivää. Tiskatessani katselin sivusilmällä ikkunasta, kun hän riisuutui viltillä ilkosilleen. Ei siinä sinällään mitään outoa ollut – olimmehan nähneet toisemme saunassa alasti monta kertaa. 

Jatkoin siis tiskaamista välillä pihamaalle vilkuillen ja satuin tavoittamaan sen hetken, kun Roosa katsahti nopeasti oikeaan ja vasempaan, ikään kuin varotoimenpiteenä, ja siirsi sitten kätensä jalkoväliinsä. Hänen kasvoilleen syttyi hetkessä nautinnollinen hymy ja hänen selkänsä jännittyi kaarelle. Olin shokissa, vaikka näky oli kieltämättä viehättävä: hyvännäköinen, treenattu elli masturboi täyttä päätä puutarhassani! 

Hienotunteisesti annoin hänen jatkaa loppuun ennen kuin kehtasin kantaa tiskivedet pihamaalle. Siinä vaiheessa Roosa luki jo lehteä ja oli pukenut ylleen turkoosit lappubikinit, jotka eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Mutta pitikö hän kenties tytöistä? Miten en ollut tajunnut sitä?

 

- Tuu säkin tänne, hän huikkasi iloisesti viltiltä.

 

Vielä viime viikolla olin istunut kuntosalin saunassa hänen vieressään, mutta äsken näkemäni yhden naisen sekstailu teki oloni hivenen levottomaksi. Oikaisin kuitenkin ruotoni siihen viereen ja keskityin katselemaan taivaalla seilaavia pilviä.

 


- Eiks sulla tuu kuuma tossa paidassa ja farkuissa? 
- Ei, tää on ihan jees näin, vastasin.
- Mut saaks mä jeesata sua ihan vähän?

 

Ennen kuin ehdin vastata, hänen pitkät sormensa olivat löytäneet tiensä T-paitani alle. Tilanne oli yllättävä, mutta ajattelin että menköön nyt juhannuksen kunniaksi. Roosa rullasi vaivatta paidan yltäni, eikä minulla ollut tällä kertaa liivejä. Niinpä makasin hänen edessään nännit kesätuulesta – ja kiihotuksesta – pystyssä nöpöttäen.

 

- Anna muru mun maistaa sua pikkasen, joohan? Sulla on upeimmat tissit, jotka tiedän. Mun on tehnyt aina salilla mieli koskettaa niitä.

 

Siinä samassa Roosa kumartui ylleni ja otti rintani huultensa väliin. Hän kiusoitteli suutelemalla, näykkimällä ja nuoleskelemalla niitä antaumuksella. Jo entuudestaan terhakat tissini sojottivat nyt aivan jäykkinä kohti taivasta. Ja hän käsitteli molempia sellaisella päättäväisellä hellyydellä, että tunsin pikkupöksyjeni kostuvan hurjaa tahtia. Toivoin kuitenkin, että hän jättäisi ne rauhaan. Turha toive.

Roosa alkoi seuraavaksi availla farkkujeni nappeja, enkä voinut ymmärtää, miten niin tyköistuvat farkut saattoivat kadota niin nopeasti jalasta. Makasin pian hänen edessään pelkät alushousut ylläni. Hän ei kuitenkaan koskenut niihin vaan ujutti sormensa omien bikinihousujensa sisään ja alkoi sivellä itseään. 

Pakko myöntää, että vaikka olin hulluna miehiin, näky oli kenties kiihottavinta koskaan! Mutta juuri ennen kun Roosa pääsi huipulle, hän lopetti kesken kaiken.

 

- Mä toivoisin kovasti et sä hoitelet mut loppuun. Käsin. Tässä ja nyt.

 

Olin niin kiihottunut, että tein kiltisti työtä käskettyä. Hänen superliukas alapäänsä sykki ihanasti sormieni alla. Kiihotin ensi kertaa elämässäni toista naista – ja se tuntui upealta. Minun ei tarvinnut kuin muutaman kerran tehdä kiertävää liikettä hänen klitoriksensa ympärillä, kun Roosa jo laukesi kättäni vasten. Olin tyytyväinen, ja olisin voinut lopettaa homman siihen.

Mutta ei. Toinnuttuaan orgasmistaan hän pyysi minua asettumaan vatsalleni viltille. Hän asetteli alavatsani alle tyynyjä, jolloin peppuni nousi houkuttelevasti tarjottimelle. Entiset miesystäväni olivat monesti tehneet samaa, mutta tämä tuntui uskomattomalta. Enkä edes kunnolla ehtinyt huomata, kun hän oli jo rullannut kiihotuksesta litimärät pikkuhousuni pois. Mutta seuraavaa liikettä en voinut olla huomaamatta, kun tunsin naisen ahnaan ja himokkaan kielen häpyhuulillani. Roosa nuoli minua takaapäin niin suloisesti, että vaikka yritin pidätellä laukeamistani, sain valtavan voimakkaan orgasmin hänen käsittelyssään. 

 

- Roosa, sä oot taitavampi kuin moni mies, huohotin.
- Ei vaan sun pillu on niin ihana, ettei siitä voi pysyä erossa. Voisitsä tehdä saman nyt mulle?

 

Vaikka olin täysin kiihottunut ja jo lauennut, ajatus toisen naisen nuolemisesta jännitti. Laskeuduin kuitenkin hänen jalkoväliinsä. Leikittelin ensin sisäreisillä, sitten häpyhuulilla ja lopuksi siirryin imeskelemään klitorista. Tunne oli hieno, kun seksikäs nainen reagoi käsittelyyni huokailemalla, voihkimalla ja kiemurtelemalla. Ja ennen kuin huomasinkaan, olimme päätyneet 69-asentoon. Se oli naisten välistä nautintoa parhaimmillaan. Ulkona, auringossa ja hiljaisuudessa, jonka rikkoi vain se, kun vuorotellen saimme ihanan äänekkäitä ja rajuja orgasmeja.

Jossain vaiheessa nukahdimme päivän touhuilusta uupuneina sylikkäin viltille. Ympärillämme maitomainen kesäyö. Tänä juhannuksena jäivät kukkataiat tekemättä ja sulhounet näkemättä. Mutta mitäpä niistä, kun sain tilalle jotain paljon parempaa!

 

Tapaamme taas ensi viikolla....


Kesäisin terveisin..

Susanna
___________________________________________________________________________________