Kollegiaalista kiintymystä parhaimmillaan - Eroottinen Tarina

Kollegiaalista kiintymystä parhaimmillaan

Maanantai. Kuinka vihasinkaan maanantaiaamuja! Työnteosta oli muutenkin tullut todellista tervanjuontia tiimini tuoreimman lisäyksen jälkeen. Koppava, omaa ääntään rakastava kolmevitonen myyntitykki, joka entisenä koripalloilijana oli kieltämättä silmiä hivelevän linjakas pakkaus…mutta luonteensa vuoksi sietämätön.

Teimme päivittäin tiivistä tiimityötä ja istuimme usein myöhään palavereissa. Ja kerta kerralta vihasin enemmän tuota omahyväisyyteensä tukehtuvaa heppua. Hänen ääntään ja ylimielisyyttään. Ja sitä, miten hän mittaili kroppaani päästä varpaisiin. Lisäksi kaverilla oli tapana arvostella tekemisiäni – mutta vain muiden kuullen. Kahden kesken hän oli ajoittain jopa siedettävä.

 
Eräänä torstaina olin juuri lähdössä töistä, kun pomomme tuli luokseni. Hän näytti vakavalta ja sanoi:
 
 
- Te ootte molemmat loistavia. Mutta ihan jo työilmapiirin kannalta teidän täytyy alkaa tulla toimeen keskenänne. Siks mä piffaan huomenna töiden jälkeen teille dinnerit. Meette syömään ja alatte käyttäytyä ihmisiks. 
 
Mutisin jotain takaisin, olisin halunnut kieltäytyä. Mutta arvostin esimiestäni suuresti, enkä tohtinut ryppyillä hänelle.
 
Perjantaina en nähnyt työkaveristani vilaustakaan. Hän ilmaantui vasta ravintolaan. Tietysti julmetun hyvännäköisenä. Ja vartin myöhässä. Ei anteeksipyyntöä. Eipä tietenkään. Sen sijaan hän suukotti paljasta olkapäätäni antaumuksella.
 
Olin tyrmistynyt. Mitä pelleilyä tämä nyt oli? Lisäksi mies katsahti minuun ja sanoi:
 
 
- Sä oot tosi kaunis hymyillessäsi.
- Joojoo. Keskitytään hei nyt vaan tähän syömäpuoleen, vastasin.
- Älä oo noin kiree, se ei pue sua yhtään.
 
Samalla hän laski kätensä reidelleni pöydän alla. En jaksanut edes huomauttaa asiasta. Mutta kun hän alkoi hivuttaa kättään ylöspäin, hitaasti mutta varmasti, se oli kaukana tuttavallisesta. Ja huomasin tyrmistyksekseni nauttivani siitä. Mies tietysti aisti sen ja avasi farkkujeni napit yksitellen, huomaamatta. Toinen käsi piteli tyynesti haarukkaa.
 
 
- Mä arvasin et sä oot herkästi kiihtyvää sorttia, sanoi hymyili.
- Miten niin?, teeskentelin.
 
Vastaus tuli siinä samassa, kun hän siirsi kätensä pikkupöksyihini ja huokaisi tyytyväisenä. Tajusin, että olen ihan valmista kauraa. Niinpä mies kostutti etusormensa sisälläni ja nuoleskeli sitä sen jälkeen näyttävästi koko ajan silmiini tuijottaen. Siinä vaiheessa tiesin, mihin kaikki johtaisi.
 
 
- Maista säkin. Sä maistut paremmalta kuin mikään herkku tässä mestassa.
 
Käskystä nuolaisin hänen sormeaan. Makoisaa tavaraa, kieltämättä. Samalla kun kiihotuin lisää omasta makumaailmastani, mies ujutti kätensä takaisin alushousuihini, laski niitä alemmas ja alkoi kiihottaa minua määrätietoisesti mutta kiduttavan hitaasti.
 
Heppu oli ihanan taitava. Nautin ensi kertaa yhteistyöstämme ja keskityin pitämään mölyt mahassa. Piinaavinta tilanteessa oli se, että orgasmini oli jo tulollaan. Totta kai hänkin huomasi sen.
 
 
- Nauti, beibe. Sä saat ihan just, mies sanoi.
 
Ja siinä samassa tulin voimakkaasti nytkähdellen, siinä pöydässä, hammasta purren, etten olisi huutanut. Hallitsin itseni esimerkillisesti, vaikken pystynyt sillä hetkellä ajattelemaan mitään muuta kuin reipasta yhdyntää tuon raivostuttavan yksilön kanssa.
 
Mutta yhdyntähommiin emme vielä päässeet. Sen sijaan siitä tuli yksi elämäni kiihottavimmista syömisistä. Päädyimme nauttimaan viiden ruokalajin illallisen, ja joka ruokalajin välissä hän halusi tyydyttää minut käsin. Se oli uskomattoman nautinnollista.
 
Ja kiinnijäämisen pelko teki siitä vielä tuhat kertaa kiihottavamppa. Pääsin itsekin pari kertaa tekemään saman hänelle. Onneksi meillä oli pöydässä tarpeeksi lautasliinoja.
 
 
Emme juoneet illan aikana juurikaan, mutta syömisen jälkeen tirskuimme puistossa kuin teini-ikäiset. Ja ennen kuin ehdin tajuta, hän oli jo painanut minut puuta vasten. Tunsin alaselkääni vasten kivikovan elimen ja keskityin nauttimaan siitä, kun mies riisui toppini ja käsitteli pinkeitä rintojani niin taitavasti, että taas oli pakko purra huulta. Näköjään laukeamiseen ei hänen kanssaan tarvittu edes alapään koskettelua.
 
 
- Anna mennä vaan, hän yllytti.
 
 
 
Oli kesäkuun alku ja ilma linnunmaidon pehmeää. Illan päätteeksi panimme vielä intohimoisesti siinä nurmipedillä. Pakko myöntää, että raivostuttava työtoverini oli kekseliäs, kestävä ja kenties maailman hauskin rakastaja, joka todella osasi suhtautua seksiin humoristisesti. Luonteena hän oli toki yhä sietämätön.
 
Ja mikä parasta, kesä oli vasta alussa. Töissä jatkoimmekin näennäistä nikottelua toisiamme kohtaan. Ei muiden tarvinnut tietää. Niin jännitys pysyi parhaiten yllä.
 
Ja aina perjantaisin kävimme kaksin syömässä

Tapaamme taas ensi viikolla....

Kesäisin terveisin..

Susanna
___________________________________________________________________________________