Mikä on paras Fleshlight?

Mikä on paras Fleshlight?

Fleshlight lienee kiistatta maaiman ylivoimaisesti tunnetuin seksilelu miehille. Sen materiaali on monien vuosien tinkimättömän kehitystyön lähes täydellinen lopputulos. Fleshlight on todella kestävä ja se kestääkin oikein hoidettuna käytännössä eliniän. Kun puhutaan aidon tuntuisesta tekovaginasta, voidaan Fleshlight nostaa varmuudella tämän kategorian kärkeen.

 

Mikä on paras Fleshlight aloittelijalle?

Kaikissa Fleshlight tuotteissa on oma filliksensä. Erilaisia tuntemuksia luodaan sinulle uskomattoman upeiden erilaisten sisuksien eli inserttien avulla. Niissä on erilaisia kuviointeja ja uusia jännitäviä malleja kehitellään jatkuvasti. 

Ensimmäiseksi Fleshlightiksi voimme lämpimästi suositella Fleshlight STU supersäästöpakettia. Saat siinä yhdellä kertaa kaiken mitä tarvitset. 

Paketissa mukana:

- Fleshlight STU Stamina Training unit
Fleshlight Shower Mount Pidike
Fleshlube, vesipohjainen Liukuvoide 118ml
Fleshlight Fleshwash antibakteerinen puhdistusaine
Fleshlight Renewal Powder hoitoaine.


Lue lisää ja tilaa omasi klikkaamalla tästä


Fleshlight Käyttöohjeet, sekä hoito-ohjeet

  • Ota fleshlight insertti ulos kotelosta.
  • Lämmitä se veden avulla halutun lämpöiseksi - Voit valuttaa esimerkisi lämmintä vettä sen läpi.
  • Ravista Fleshlight insertti kuivaksi ja asenna se takaisin koteloonsa.
  • Käytä reilusti laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta. Voitele sillä fleshlight, sekä oma peniksesi. Emme suosittele käyttämään Fleshlight-tuotteiden kanssa silikonipohjaisia liukuvoiteita. HUOM! - Älä koskaaan käytä öljypohjaisia tai rasvapohjaisia valmisteita Fleshlightisi kanssa.
  • Käytön jälkeen puhdistus on helppoa - ota fleshlight insertti ulos kotelosta ja laske vettä sen läpi. Anna kuivua kunnolla.