Naapurisopu sijaa antaa - Eroottinen Tarina

 Naapurisopu sijaa antaa - Eroottinen Tarina

Olin hiljattain pannut merkille, että naapurini oli vaihtunut. Kaksiossa seinäni takana asusti tätä nykyä rauhallisen ja sympaattisen oloinen vaaleahko mies, jonka ikä asettui arviolta jonnekin kolmenkymmenen huituville. Rapussa törmätessämme hän oli ain kohtelias joskin vaitonainen. Hissin ovea kyllä piti joka kerran auki.

Välillä viikonloppuisin asunnosta kuului iloista poikaremakointia, mutta naisia en huomannut käyvän siellä koskaan. Mutta säärimies tuo naapurini selkeästi oli; olin nimittäin monesti saanut hänen katseensa kiinni keinahteluni seuraamisesta. Eräänä arki-iltana kotiuduin lähikaupasta tavallista myöhempään. Heti alakerran porrastasanteella törmäsin naapuriini, joka oli selvästi juovuksissa. Miehen katse haritti pahemman kerran, ja hän istui alimmalla rappusella olutpullo käsissään. En hennonut ohittaa surkean oloista miestä, vaan laskin kassini lattialle ja kysäisin:

- Ootsä ihan kunnossa?
- Oon, oon. Kiitti kun kysyit. Mut mä en haluu mitään huolenpitoo, ookoo?

 

Nostin ostokseni ja tilasin hissin kolmoseen. Ennen kuin ehdin huomata, naapurini oli pungertanut itsensä samaan hissiin. Vaikka hänen hengityksensä tuoksahti kaikkea muuta kuin tuoreelta, en ollut koskaan aiemmin tajunnut, miten huikaisevan siniset silmät kaverilla oli. Siinä vastakkain seisoessamme havahduin myös siihen, että humalakumaraisesta ryhdistään huolimatta hän oli uskomattoman pitkä. Ja minä… niin, olin aina ollut heikkona taivaita hipoviin miehiin.

Menimme molemmat koteihimme ja toivotimme hyvät yöt. Työviikko oli ollut niin uuvuttava, että rojahdin saman tien vuoteeseen. Olin juuri nukahtamaisillani, kun seinän takaa alkoi kuulua mielenkiintoisia ääniä – kerrostalomme kun kaikki kuului läpi. Unenpöppöröltäni tajusin, että joku taisi olla saamassa orgasmia. Ja ääni tuli seinäni takaa. Ilmeisesti naapurini masturboi, sillä en kuullut naisellisia äännähtelyjä.

Yhtäkkiä olin täysin valveilla. Ja mitä tummemmaksi naapurini ääni kävi, sitä enemmän se ruokki mielikuvitustani. Hivutinkin käteni jalkoväliini ja aloin kiihottaa itseäni rytmikkäin, pyörivin liikkein. Purin huultani, mutta pitkän ja stressaavan viikon jälkeen purkautuvat paineet kirvoittivat minustakin kuuluvia voihkaisuja.

Todennäköisesti olin ollut vielä paljon äänekkäämpi kuin kuvittelin, sillä ovikello soi. Ovella seisoi naapurini, boksereissa, hiukset pystyssä, unihiekkaa silmissä.

- No onks täällä sit kaikki ihan okei? Ettei sulla oo mikään hätänä?
- Ei, ei. Kiitti kun huolehdit. Mut olin just nukahtamassa, valehtelin.

 

Naapurini taikoi selkänsä takaa kaksi olutpulloa ja kysyi:


- Otatko yhen seuraksi? Telkkaristakin tulee huippufutista.
- No joo. Mutta vain yhden, on aikainen herätys. Täällä vai sun luona?
- Mieluummin täällä sun luona, hän vastasi.

 

Päästin bokseriasuisen hemmon sisään. En ollut aiemmin pitänyt häntä kovin kuumana pakkauksena, mutta siinä vaaleat hiukset pystyssä sojottaen, liian suurissa ruutuboksereissaan mies oli syötävän suloinen. Hain kuitenkin lisää vaatetta ylleni ennen kuin istahdimme sohvaani katselemaan Milanin ja Barcelonan kohtaamista.


Jääkylmä lager maistui erinomaiselta, ja unelias tunnelma oli hetkessä tipotiessään. Ottelukin oli täynnä vauhtia, joten en pannut pahakseni, kun mies kietoi kätensä ympärilleni. Nakotimme vierekkäin siinä sohvalla. Vähän kuin sisko ja sen veli.


Toisella puoliajalla uupumus vei kuitenkin voiton ja taisin nukahtaa hänen viereensä. Siksi yllätys oli sitäkin suurempi, kun jossain vaiheessa yötä heräsin siihen, että mies puuhasteli jalkovälissäni. Ja sehän oli maailman ihanin tapa herätä. Olla puoliunessa ja saada sormenpäissä ja varpaankynsissä asti tuntuva orgasmi. Ja toinen. Ja kolmas.

Mies oli aivan liekeissä. Anelin häntä lopettamaan. Turhaan. Aina kun olin päässyt huipulle, hän antoi lepoa vain muutaman sekunnin, minkä jälkeen hän jatkoi päättäväisesti kiihottamistnni: kielellä, huulilla, sormilla, varpailla, peniksensä päällä. Voihkin, huusin, murisin ja kiemurtelin nautinnosta. Mutta kun lopulta pyysin häntä tulemaan sisääni, mies nousi sohvasta.

 

- Ens kerralla sitten. Ei kaikkee heti.

 

Tyrmistyksekseni hän suuntasi eteiseen. Ja ennen kuin ehdin tajutakaan, ovi oli sulkeutunut ja tämä selvästi intohimoinen uusi rakastajani poissa. Sinä yönä uni ei tullut hetkeen. Kieriskelin valveilla ja mietin, teinkö jotain väärää. Aamulla heräsinkin varhain ja kiukkuisena. Ei huvittanut mennä töihin. Ja lisäksi ovikello soi juuri silloin, kun kiire alkoi puskea pintaan. Avasin, ja ovella seisoi taas naapurini. Tällä kertaa ihan ilkosillaan, komeassa stondiksessa. Nielaisin ja sopersin jotain kiireestä. Mies kampesi kuitenkin itsensä eteiseeni.

 

- Hei, mä haluun sua ihan hulluna. Ja halusin jo eilen, mutta olin juonut liikaa. Mut anna mun tyydyttää sut nyt ihan loppuun asti?
- Ihana idis, joo, mutta mua odotetaan kohta töissä.
- Just a quickie, ookoo? Ja illalla sit pitkän kaavan kautta. Sopiiko?

 

En tainnut vastata yhtään mitään, mutta päästin miehen eteiseen. Siinä samassa hän käänsi minut seinää vasten, nosti hamettani ja tuli voimalla sisääni. Olin yllättynyt siitä, miten liukas olin. Ilmeisesti se oli jäänyt päälle edellisestä illasta.

Hänellä oli juuri sopivan kokoinen elin ja pehmeät kädet, joilla hän kiihotti tissejäni koko yhdyntämme ajan. Ja ennen kaikkea hän oli ihanan äänekäs. Näitä muistan ajatelleeni, kunnes laukesin voimalla seinää vasten. Naapurillani jäi vielä kesken.


- Voi sua, sanoin.
- Ei se mitään. Mä säästän tän stondiksen illaksi sua varten. Saat jotain sellaista, josta oot koko ikäs unelmoinut.


Matkalla töihin viheltelin. Ja perillä töissä, nihkeässä palaverissa, kokeilin vaivihkaa pikkupöksyjäni. Ne olivat ihan märät. Olin täysin valmis illan kohtaamista varten...

 

Tapaamme taas ensi viikolla....


Kesäisin terveisin..

Susanna
___________________________________________________________________________________