Rakkaudesta mieheen

 

Rakkaudesta mieheen

Makoilen apilaniityllä auringossa. Leppeää kesätuuli sivelee ihoani, aurinko helottaa. Vieressä rakkaani kutittelee timoteillä nenänpäätäni. On kesä kukkeimmillaan, ja me olemme tunteneet toisemme jo opiskeluajoista.

Selailemme lehtiä ja juttelemme niitä näitä. Pian vierestäni kuuluu tasainen tuhina. Miesystäväni on nukahtanut. Liikuttavasti käsi housuissaan, kuten pienillä pojilla on usein unissaan tapana. Katselen häntä, ja kiintymyksen aalto hulahtaa ylitseni.

Niin monta yhteistä vuotta. Niin paljon yhdessä koettua. Ja niin tuhottoman monta baari-iltojen jälkeistä dramaattista eroaietta. Mutta jokin vain pitää meidät yhdessä kuin liima, vaikka viime aikoina olemme harrastaneet luvattoman vähän seksiä normimenoomme verrattuna.

 

Siinä auringonkilossa makoillessa onkin hyvä haaveilla salaa… 

Esimerkiksi B-rapun muusikko-Janista ja siitä, kuinka kohtaisin hänet pyöräkellarissa kauppareissulta palatessani. Kun olisin pyöräni lukon ylle kumartuneena…ja miten hän painautuisi yhtäkkiä rispaantuneita farkkushortsejani vasten. Tuntisin vain kivikovan miehisen elimen ja ahnaat kädet rinnoillani. Rinnoilla, joita vielä hetki sitten verhosi toppi. Emme puhuisi sanaakaan, mutta sen sijaan hän ujuttaisi kätensä shortseihini ja saattelisi minut hetkessä rajun klitorisorgasmin partaalle. Mutta vain partaalle. Sillä Jani ei koskaan päästäisi minua laukeamaan. Viittä vaille -tilani kiihotti häntä enemmän jostain syystä kuin mikään muu. 

 

Tai läheisen tennishallin Samista, jonka katse aina perjantaiaamun pelivuorollani viisti pakaroissani. Tiesin toki, että takamukseni oli oivallisesti muodostunut, mutta en ollut koskaan älynnyt, miten peppu on monelle miehelle NIIN iso juttu. Omalle kullallenikin. Sami-fantasiassani pelaan poikkeuksellisesti illan viimeistä vuoroa ennen sulkemisaikaa. Pelin jälkeen kello tikittää armottomasti ja joudun kiirehtimään suihkussa. Juuri kesken shampoon huuhtelun ovi aukeaa. Olen varma, että siivooja tulee jo hätistelemään minua pois. 

Mutta ei. Oviaukossa seisoo Sami, maila kainalossaan ja vakava ilme kasvoillaan. En ehdi tempaista pyyhettä suojakseni, kun hän tulee jo luokseni ja kumartuu polvilleen eteeni. Eikä aikaakaan, kun tunnen kielen leikittelevän vettä valuvassa alapäässäni. Vesipisarat sekoittuvat pian omiin nesteisiini, ja pyydän häntä jatkamaan. Hän tekee työtä käskettyä. Laukean. Hän jatkaa ja tulen uudestaan. Ja uudestaan. Jossain vaiheessa anelen hengähdystaukoa, mutta Sami on eri mieltä. Hän nuolee ja imee minua niin kauan, kunnes jalat pettävät altani. Sen jälkeen hän kostuttaa miehisen komeutensa mahloissani, kääntää minut ympäri ja työntyy peppuuni. Se on kuulemma ollut hänen haaveensa jo pitkään. Saan siis rankan treenin päätteeksi vielä ihanan peppupanon. Täydellistä.

 

Tai vastapäisessä rivitalossa asuvasta, viisissäkymmenissä käyvästä taidemaalarista, jolla tutkiva katse, jäänsiniset silmät ja rouhean jylhä sivuprofiili. Hän näyttää jopa hieman pelottavalta silloin, kun ei hymyile. Olemme toisinaan käyneet kadulla kiintoisia keskusteluja taiteen ja tieteen rajapinnasta – ja yritän joka kerran tehdä häneen vaikutuksen älynlahjoillani. Miehellä ei tietääkseni ole ketään vakituista, mutta hän on aina naisten ympäröimä. Ja miksei olisi: hyvä ruoto, karismaa vaikka muille jakaa, hienot tavat ja seksikäs askellus. Fantasiassani taiteilija pyytää eräänä päivänä minut kotiinsa. Siemailemme konjakkia keittiössä, kun hän kysäisee, saisiko maalata minut alasti. 

Emmin tovin; ajatus tuntuu pelottavalta. Mutta taiteen nimissä päätän suostua. Riisun itseni hitaasti ja käyn makuulle hänen osoittamaansa paikkaan. Mies ei tohdi sanoa mitään vaan alkaa maalata. Paikallaan pysyminen käy pian kuitenkin voimille ja oikaisen hetkeksi pois sivuprofiiliasennosta. Silloin näen hänen pystyssä sojottavan elimensä. Mies hätkähtää huomiotani, mutta jatkaa maalaamista. Hetken päästä hän tulee lähemmäs ja pyytää minua masturboimaan. Kieltäydyn ensin. Juttelemme hetken lisää ja hiljalleen idea alkaa tuntua minusta kiihottavalta. Niinpä otan mukavamman asennon divaanilla ja vien käteni jalkoväliini. Mitä intensiivisemmin taiteilija katsoo toimintaani, sitä nopeammin tunnen kostuvani. 

Haluan häntä valtavasti, mutta pidän sen omana tietonani. Hänen miehisyytensä ei enää tunnu mahtuvan housuihin. Siksi hän pyytää kauniisti suuseksiä, ja siinä kiihotuksen tilassa ei tee mieli kieltäytyä. Astelen hänen luokseen ja otan komean elimen huulieni väliin. Mies ei pysty pidättelemään vaan pyytää saada tulla heti rinnoilleni. Annan ilomielin luvan. 

 

Kesken kuvitelmien tunnen taas timotein nenänpäässäni. Siippani on herännyt. 

 

- Näitsä jotain ihania unia? Sun bikinihousut on ihan kostuneet.
- Joo, taisin mä nähdä, vastaan hänelle.
- Mä haluaisin just nyt naida sua, kultani sanoo.
- Ai tässä puistossako?

 

Tiedämme molemmat, että joku naapuritaloista näkee varmasti. Mutta emme halua välittää siitä. Niinpä rakkaani nyhtäisee hetkessä pikkubikinit yltäni ja upottaa kasvonsa haaroväliini. Kyllä! Kyllä! Ihanaa! Vaikka tunnemme toisemme läpikotaisin, ja välillä kieltämättä tylsistyttää, kukaan muu ei osaa nuolla yhtä taivaallisesti kuin hän. Selkäni jännittyy kaarelle ja heittelehdin orgasmin kynsissä.

 

- Ihana kattoo sua, beibe. Haluutsä lisää?

 

Nyökkään, ja siippani jatkaa, kunnes nytkähtelen taas hänen käsittelyssään. Sitten hän tulee sisääni ja aloittaa rytmikkäät työnnöt. Kaikki nuo äskeiset fantasiat mielessäni otan hullun kiihottuneena vastaan hänen työntönsä ja nautin. Ulkoilmaseksi on parasta mitä tiedän. Ja oma kultani on parempi siinä kuin kukaan muu. 

Rakkaus ja kiintymys täyttävät kehoni ja tirauttavat pienet kyynelet silmäkulmiin. Voisin naida häntä ikuisuuksiin. Vielä näin monen vuoden jälkeenkin.

 

Kesäisin terveisin..

Susanna