Seksikauppa Helsinki - Hot Lips Itäkeskus

Tervetuloa tutustumaan upeaan, mannermaiseen erotiikan erikoisliikkeeseemme Itäkeskukseen

 
Meiltä löydät todella kattavan ja erittäin laadukkaan valikoiman kaikkea, mitä aikuinen voi tarvita oman seksielämänsä parantamiseen tai kehittämiseen. Sinua miellyttävä dildo, tekovaginaliukuvoide tai vibraattori löytyy taatusti valikoimastamme. Nyt voit maksaa ostoksesi kätevästi myös laskulla ja osamaksulla, aina 600 euroon asti.
 
HUOM! Henkilökuntamme tekee kaikki mahdolliset toimenpiteet, jotta vierailusi liikkeessämme on turvallinen, miellyttävä ja ehdottoman hygieeninen. Pintoja pyyhitään, lattiat pestään ja joka nurkka pidetään viimeisen päälle puhtaana. Toivomme sinulta, rakas ystävämme myös omaa harkintaasi. Eli mikäli olet sairas, niin ethän vaaranna meidän tai muiden asiakkaidemme terveyttä, vaan hoidat itsesi terveeksi ennen vierailuasi. Tervetuloa palveltavaksi!

Osoitteemme on:

HOT LIPS® ITÄKESKUS - Seksikauppa Helsinki
Asiakkaankatu 5
00930 HELSINKI
Puhelin: 045 - 174 9122
Avoinna: Ma-Pe 10-21, LA 10-20
 
Meille löydät helposti:

Näytä suurempi kartta
 
Liikkeemme on avara ja tilava. Myyntipinta-alaa liikkeessämme on hulppeat 400 neliötä, joten mistään aivan pikkunarikasta ei todellakaan ole kysymys.
 
 
Valikoimamme kattaa erittäin kattavasti kaikki seuraavat alueet:
 
● Upeat alusasut useilta erittäin laadukkailta valmistajilta. Valikoima kattaa myös isommat koot.

● Valtava valikoima erilaisia ihanan tuoksuisia voiteita ja öljyjä. Valittavanasi on myös paljon erilaisia makuvaihtoehtoja. Tarjoamme sinulle muun muassa maailman laadukkaimman Shunga hierontaöljysarjan.
 
● Kuumimmat DVD-Uutuudet, sekä hyvä valikoima filmeja erityisesti pariskunnille
 
● Seksileluja on valtavasti. Löydät meiltä laadukkaat vibraattorit, ihanat klitoriskiihottimet, penisrenkaat myös pariskunnille, aidon tuntuiset tekopillut ja laajan valikoiman BDSM tarvikkeita. Asiantunteva ja diskreetti henkilökuntamme auttaa sinua erittäin mielellään. 

Parastahan on, että saat tuotteet heti mukaan, eikä sinun tarvitse postin saapumista.

Katso kuvia liikkestämme: