Seksikauppa Helsinki - Hot Lips Itäkeskus

Tervetuloa tutustumaan upeaan, mannermaiseen erotiikan erikoisliikkeeseemme Itäkeskukseen

 
Meiltä löydät todella kattavan ja erittäin laadukkaan valikoiman kaikkea, mitä aikuinen voi tarvita oman seksielämänsä parantamiseen tai kehittämiseen. Sinua miellyttävä dildo, tekovaginaliukuvoide tai vibraattori löytyy taatusti valikoimastamme. Nyt voit maksaa ostoksesi kätevästi myös laskulla ja osamaksulla, aina 600 euroon asti.

Osoitteemme on:

HOT LIPS® ITÄKESKUS - Seksikauppa Helsinki
Asiakkaankatu 5
00930 HELSINKI
Puhelin: 09 - 32 34 817
Avoinna: Ma-La 10-21
 
Meille löydät helposti:

Näytä suurempi kartta
 
Liikkeemme on avara ja tilava. Myyntipinta-alaa liikkeessämme on hulppeat 400 neliötä, joten mistään aivan pikkunarikasta ei todellakaan ole kysymys.
 
 
Valikoimamme kattaa erittäin kattavasti kaikki seuraavat alueet:
 
● Upeat alusasut useilta erittäin laadukkailta valmistajilta. Valikoima kattaa myös isommat koot.

● Valtava valikoima erilaisia ihanan tuoksuisia voiteita ja öljyjä. Valittavanasi on myös paljon erilaisia makuvaihtoehtoja. Tarjoamme sinulle muun muassa maailman laadukkaimman Shunga hierontaöljysarjan.
 
● Tuhansia erilaisia DVD-filmejä kaikilta maailman parhailta tuottajilta: Digital Sin, New Sensations, GGG, Videorama, Evil Angel, Jules Jordan, Bang Bros, Marc Dorcel, Max's, Bestseller, Private, BB Video, Brazzers ja satoja muita laadukkaita studioita. Kaikki maut ovat huomioitu ja uutuuksia tulee viikoittan. 
 
Liikkestämme löydät tietysti myös erittäin kattavan valikoiman myös pariskunnille tarkoitettuja filmejä!
 
● Tarjoamme myös erittäin kattavan valikoiman upeita seksivälineitä ja leluja. Uutuuksia saapuu lähes joka viikko ja vanhat klassikot, kuten kultasormi, Fleshlight ja Kaalimato ovat luonnollisesti edustettuna.

Katso kuvia liikkestämme: