Seksikauppa Hot Lips Lahti

Hot lips on Lahden ylivoimaisesti suurin seksikauppa. Jättimäinen yli 400m2 seksiliike, jonka hyvä palvelu, edulliset hinnat ja rento meininki saavat sinut hyvälle tuulelle. 

Hot Lips Lahti täyttää naisten, miesten, sinkkujen ja pariskuntien vaativatkin toiveet. Valtavasta valikoimastamme löydät upeat alusasut miehille ja naisille, rooliasuja villeihin leikkeihin ja kaikki markkinoiden suosituimmat seksilelut fleshlightista Lelon upeisiin vibraattoreihin. 

Liukuvoide on aina hyödyllinen ja lisää nautintoasi entisestään. Valikoimastamme löydät kaikki parhaat liukuvoiteet. Lisäksi hyllymme notkuvat upeita, vartaloasi helliviä hierontaöljyjä, jotka tuovat upean nautinnon rakkaasi kanssa vietettyihin helliin hetkiin.

Seksifilmit pariskunnille löydät kätevästi laadukkaasta DVD-valikoimastamme. Luonnollisesti edustettuina ovat myös kaikki muutkin upeat seksifilmit, niin heteroille, homoille, kuin transseksuaaleillekin. 

Toivotamme sinut siis tervetulleeksi tutustumaan upeaan liikkeeseemme. Se kannattaa, sillä käyntisi jälkeen nautit seksistä entistäkin enemmän.
 
HUOM! Henkilökuntamme tekee kaikki mahdolliset toimenpiteet, jotta vierailusi liikkeessämme on turvallinen, miellyttävä ja ehdottoman hygieeninen. Pintoja pyyhitään, lattiat pestään ja joka nurkka pidetään viimeisen päälle puhtaana. Toivomme sinulta, rakas ystävämme myös omaa harkintaasi. Eli mikäli olet sairas, niin ethän vaaranna meidän tai muiden asiakkaidemme terveyttä, vaan hoidat itsesi terveeksi ennen vierailuasi. Tervetuloa palveltavaksi!

HOT LIPS® LAHTI
Hämeenkatu 7
15110 Lahti
Puh 358 40 3543700
Avoinna: Ma-Pe: 10-20 -  La 10 - 19