Seksivälineet - Tietonurkka

Seksivälineitä Liukuvoide - mikä on oikea minulle? Fleshlight Mikä on paras malli? Vaginakuulat ja lantiopohjalihasten harjoittelu Vinkkejä seksilelun hankintaan ja leluja on nykyään uskomattoman paljon. On erilaisia materiaaleja, muotoja, ja käyttötarkoituksia. Erilaiset materiaalit tuovat oman haasteensa seksilelujen huoltoon ja säilytykseen. Hot Lips® suosittelee näitä helppoja ja yksinkertaisia ohjeita.

Seksivälineiden oikeanlainen käyttö ja huolto pidentää seksilelujesi ja seksivälineidesi käyttöikää. Se tekee niiden käytöstä myös turvallista ja hygieenistä. 


Hankinta
Seksilelun hankkiminen ei ole nykyään enää mikään tabu. Jopa sen hankintaprosessi on nykyään hauskaa ja opettavaista. Suosittelemme tutustumaan tuotteisiin kaikessa rauhassa ja miettimään tarkoin minkälaiseen tarkoitukseen seksilelusi on tulossa. Lisäksi kannattaa miettiä, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan uuteen nautintosi tuojaan. 

Tutki rauhassa tuotteiden kuvia ja tuotekuvauksia. Voit luonnollisesti pyytää meiltä koska tahansa lisää tietoa. Lisäämme sen ilomielin tuotekuvaukseen. Lähetä siis viestiä tai soita. Mielestämme tyhmää kysymystä ei ole olemassakaan.


Seksilelusi saapuminen
Kännykkä piippaa... Pakettisi on saapunut, etkä malttaisi odottaa.... Kun saat pakettisi, tarkasta ensimmäiseksi tuotteiden kunto ja että ne vastaavat tilaustasi. Mekin olemme joskus, tosin onneksi todella harvoin erehtyväisiä ja korjaamme virheemme ilomielin, mikäli niitä ilmenee. 

Kun olet tarkastanut tuotteet on niiden käyttöönoton aika. Suosittelemme että desinfioit kaikki lelusi ennen käyttöä. Voit käyttää siihen tarkoitukseen sopivaa puhdistusainetta tai desinfiointiainetta. Myös mieto saippualiuos ja lämmin vesi ajavat asiansa. Ja sitten ei muuta kun patterit sisään, tai lelu lataukseen! 


Liukuvoiteen käyttö
Hot Lips® suosittelee lämpimästi liukuvoiteen käyttöä kaikkien seksilelujen kanssa. Se tekee niiden käytöstä moninverroin nautinnollisempaa ja miellyttävämpää. Liukuvoiteitakin on mahdottomasti erilaisia, joten mikä neuvoksi? Muistisääntönä on helppoa pitää, että vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat käytännössä kaikkien seksilelujen kanssa käytettäväksi. Toinen hyvä muistisääntö on, että silikonipohjaisia liukuvoiteita ei tule käyttää silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa. 

Älä missään olosuhteissa käytä öljypohjaisia tuotteita seksilelujesi kanssa. Ne saattavat pilata uuden hienon seksilelusi todella nopeasti. Tähän ryhmään kuuluvat myös kosteus ja käsivoiteet. Kannattaa siis sijoittaa pieni summa kunnolliseen liukuvoiteeseen ja varmistaa kunnollinen nautinto itsellesi ja rakkaallesi.

Puhdistaminen
Seksilelujen huolellinen puhdistaminen käytön jälkeen lisää niiden käyttöikää moninkertaisesti. Puhdistaminen on helpoin tehdä, siihen tarkoitetuilla desinfiontiaineilla, jotka ovat nykyään erittäin edullisia hankkia. Ne eliminoivat 99% kaikista epäpuhtauksista ja bakteereista. 

Toinen oiva puhdistuskeino on aivan normaali mieto saippualiuos ja lämmin vesi. Tässä on pieni mutta, saippuat sisältävät pieniä määriä rasvaa ja erilaisia öljypohjaisia valmisteita. Huolellinen huuhtelu on siis äärimmäisen tärkeää. Muista kuivata seksilelusi äärimmäisen huolellisesti, ennen niiden varastointia. Poista myös tuotteesta paristot varastoinnin ajaksi.

Säilytys
Jotkut seksilelujen materiaalit saattavat reagoida keskenään. Emme siis suosittele seksilelujesi säilytystä lelulaatikossa. Säilytä seksilelusi erossa toisistaan, vaikka käärimällä ne harsoon tai muuhun tarkoitukseen soveltuvaan kankaaseen. Älä säilytä suosikkejasi auringonvalossa äläkä äärimmäisen kylmissä tai kuumissa oloissa. Seksilelut eivät myöskään pidä kosteudesta. Muista ottaa paristot pois leluista aina, kun et niitä käytä.

Materiaalit
Seksileluja valmistetaan lukuisista erilaisista materiaaleista. Alla paljon lisätietoa erilaisista materiaaleista.


ABS-Muovi
ABS muovi on erittäin kestävää ja kevyttä. Se on erittäin turvallista, sillä muun muassa legopalikat valmistetaan ABS-muovista. Seksileluissa ABS-muovista valmistetaan muun muassa vibraattorien patterikotelot. Markkinoilla on myös paljon kokonaan ABS-muovista valmistettuja ns. kovamuovisia vibraattoreita. 

Kumi ja Lateksi
Huokoinen ja pehmeä materiaali. Markkinoilla on sekä luonnonkumista, että synteettisestä kumista valmistettuja seksileluja. Materiaalina se on turvallinen, eikä sisällä terveydelle vaarallisia aineita. Muun muassa lähes kaikki kondomit valmistetaan lateksista. Mikäli olet alleginen kumille, sinun tulee välttää tästä materiaalista valmistettuja seksileluja tai käyttää niiden päällä polyisopropeenista valmistettua kondomia.

Silikoni
Silikoni on planeettamme yksi ihmiselle turvallisimmista materiaaleista. Silikonin perusraaka-aine on niinkin yleinen kuin hiekka. Silikoni on äärimmäisen puhdas ja turvallinen valmistusmateriaali. Se lämpenee nopeasti oman ruumiisi lämmöstä ja pitää lämmön pitkään. Silikoni käy materiaalina myös kumiallergiasta kärsiville henkilöille. Se on todella hygieenistä ja helppo pitää puhtaana. Silikoni onkin mielestämme ylivoimaisesti paras ja suosituin materiaali, joista seksileluja valmistetaan. Se on myrkytön, hajuton ja turvallinen.

TPE / TPR (Thermoplastic Elastomer / Thermoplastic Rubber)
Silikoninkaltainen, turvallinen materiaali. Se kuuluu polymeerien materaaliperheeseen. Se säilyttää muotonsa erinomaisesti ja on turvallinen , sekä hygieeninen. TPR/TPE materiaalit ovat korvanneet perinteisen kumin lähes kokonaan. Tämä materiaali on miellyttävä, kimmoisa ja pehmeä. Ei siällä myrkkyjä tai pehmentimiä. 

Cyberskin, Loveclone ja muut keinoihomateraalit
Turvallinen, monien vuosieen tutkimuksen ja kehitystyön tulos. Jäljittelee aitoa ihoa todella aidonoloisesti. Se on pehmeää ja erittäin miellyttävää. Tämän materaalin puhdistukseen on käytettävä erityistä huolellisuutta, koska se on erittäin huokoista. Älä säilytä keinoihosta valmistettua tuotetta kosketuksessa muihin seksileluihin. Hoitoaineeena suosittelemme normaalia maissijauhoa.

 

Toivomme teille kaikille oikein mukavia ja nautinnollisia hetkiä tuotteidemme parissa. Nauttikaa itsestänne ja toisistanne!

 

Riemukkain terveisin,

Hot Lips® Verkkokauppa