Seksivälinekutsut

Nyt saatavilla upeat ja hauskat erotiikan kotikutsut - Seksivälineidet kotikutsut tekevät elämästäsi parempaa!

Varaa seksilelukutsut, jolla on monta nimeä niin kuin lempilapsella kuuluu olla: dildokutsut, penisparty, seksivälineiden kotikutsut, seksikutsut, erotiikkakutsut...  Anyway, ne ovat todella hauska ja opettavainen tapahtuma naisille ja pareille. Ammattitaitoinen asiantuntijamme saapuu luoksesi sopivana ajankohtana ja esittelee teille tarkoin valittuja, laadukkaita ja rutkasti mielihyvää tuovia tuotteitamme. Tutustu alta kutsujen toimintaan tarkemmin ja varaa omat kutsut ystävillesi jo tänään. Olemme alamme ehdottomia ammattilaisia, joten voit luottaa täydelliseen huomaamattomuuteen omien asioidesi hoidossa. Edes ystäväsi eivät saa tietää mitä olet tilannut, jos et sitä erikseen heille kerro.
 
Seksivälineiden kotiesittelyn varaaminen ja illan ohjelma 
 • Varaa tuote-esittelijä omalle paikkakunnallesi lähettämällä viesti asiakaspalvelu@cattysparty.fi tai tekstiviestillä numerosta 040 567 3848. Puhelimitse MA-PE 15-18
 • Tuote-esittelijä vahvistaa sopitun ajan ja paikan. 
 • Erotiikkatuotteiden esittelyyn kannattaa varata aikaa 1,5-2,5 h. Isomman ryhmän esittely kestää luonnollisesti hieman kauemmin kuin pienemmän.
 • Aluksi esittelijä kertoo tuotteista, käyttötavoista ja materiaaleista.
 • Esittelyssä mukana tuotteiden testikappaleet, joihin voitte vapaasti tutustua.
 • Esittelyyn osallistujille on varattu kahdenkeskistä aikaa asiantuntevan esittelijän kanssa kysymysten esittämiseen ja keskusteluun.
 • Illan järjestäjä saa lahjan tai useamman riippuen tilausten ja ystävien määrästä. Polttareissa voitte ohjata lahjan suoraan morsiamelle.
 • Esittely on täysin ilmainen kun koko ryhmän yhteismyynti ylittää 200€. Muussa tapauksessa tuote-esittelyn infon maksu on 20€ yhteensä koko ryhmältä. Polttareissa tuote-esittelyn hinta on 40€, mikäli ostot jäävät alle 200€. 

Järjestä kutsut ja saat ilmaisia lahjoja! - Soita asiakaspalveluumme 040-5673848 MA - PE 15-18

 1. Illan järjestäjä saa valita 3 kampanjatuotteesta mieluisimman. 
 2. Kun kutsujen yhteisostot menevät yli 500 e, saa illan järjestäjä -20% alennuksen omasta tilauksestaan. 
Esittelyt saatavissa seuraavilla paikkakunnilla - kysy myös muita ja varaa partyt:
 
Espoo- Hanko- Helsinki- Hyvinkää- Hämeenlinna- Iisalmi- Joensuu- Jyväskylä- Järvenpää- Kajaani- Kangasala- Kemi-Tornio- Kerava- Kotka- Kouvola- Kuopio- Kuusankoski- Lahti- Lappeenranta- Loppi- Mikkeli- Orimattila- Oulu- Riihimäki- Rovaniemi- Porvoo- Sahalahti- Sastamala- Savonlinna- Seinäjoki- Sodankylä- Tampere- Turku- Tuusniemi- Uusikaupunki- Vaasa- Vantaa- Vihti + 100 km näiden alueiden ympärillä. 
 
Uudellamaalla mahdollista saada myös englannin-, ruotsin- tai venäjänkielinen esittely. Varaa esittelijä lähettämällä kutsutoivepäivä, kellonaika ja paikkakunta numeroon: 040- 567 3848. Lähin esittelijämme on yhteydessä Teihin mahdollisimman pian.
 

Liity mukaan iloiseen tiimiimme ja tule tuote-esittelijäksi!

 • Catty's Partylla on erittäin hyvä myyntikonsepti, jolla pääset heti alkuun sujuvasti. Valttejamme ovat nopea tavaran toimitus, alan asiantuntevuus ja henkilökohtainen palvelu.
 • Saat oman verkkokauppalinkin, jota voit jakaa somessa, sähköpostilla jne uusille ja vanhoille asiakkaille. Saat saman provision verkkokauppalinkkisi kautta tehdyistä ostoista kuin olisit myynyt tuotteet tuote-esittelyssä!
 • Meillä tuote-esittelijä keskittyy vain myyntiin ja markkinointiin. Varastoinnin, pakkaamisen ja verkkokaupan ylläpidon hoitaa Catty's Party-logistiikkakeskus. 
 • Catty's Party tuotteiden toimittajana toimii Suomen suurin tukkumyyjä, Hot Lips. 
 • Catty's Partyn kouluttajat ovat kotimyyntialan ammattilaisia, joten saat parhaan mahdollisen alun työhön. Ensimmäiset kouluttajat ovat olleet alalla yli 25 vuotta. 
 • Annamme erotiikkatuotteisiin syventävän koulutuksen ja tarpeen mukaan myös myyntikoulutuksen, jos aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ei ole kertynyt.
 • Aloituspaketin voi ostaa myös osamaksulla ja pienin mahdollinen aloituspaketti maksaa 250 e (saat itse valita paketin koon ja saat siitä 50-55% alennuksen OHV-hinnasta). Lisäksi myöhemmin uusista testerituotteista saat tukkualennuksen!
 • Esittelijän osuus myynnistä Catty's Partyssä on 25 %, joten tulosi voivat olla huippuluokkaa! Sinun tarvitsee vain käydä pitämässä partyja, tuotteet lähtevät asiakkaille suoraan varastolta niin halutessasi. Voit toki myös toimittaa tuotteet itse asiakkaillesi. 
 • Catty's Party on nopea tavarantoimittaja! Suoraan varastolta tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaille 1-3 arkipäivässä.
 • Esittelijä voi itse valita milloin esittelyjä haluaa tehdä. Työt painottuvat kuitenkin viikonloppuihin.
 • Esittelijä tarvitsee auton käyttöönsä esittelytyötä tehdessään. 
Catty's Party yhdessä Hot Lipsin kanssa on turvallinen yritys, jossa homma toimii kokemuksella!

Laita hakemus asiakaspalvelu@cattysparty.fi Voit myös soittaa ja kysyä lisää asiakaspalvelustamme 040 567 3848 arkisin klo 15-18. Muina aikoina lähetä tekstiviestillä soittopyyntö. 
 
Kouluttajamme toimivat Järvenpäässä, Tampereella, Turussa, Varkaudessa ja tarvittaessa järjestämme koulutuksia myös omalla paikkakunnallasi. Yleiskoulutuksen jälkeen voit osallistua "vanhojen" myyjien koulutustilaisuuksiin. 
 
Tervetuloa iloiseen myyntitiimiimme!