Vaginakuulat ja Lantiopohjalihasten harjoittelu

Vaginakuulat ovat yksi eniten kiinnostusta ja kysymyksiä herättävä tuoteryhmämme. Vaginakuulia ja treenipalloja on todella paljon ja niiden käyttötarkoitukset ja tehot vaihtelevat suurestikin. Osa kuulista on tarkoitettu puhtaasti nautinnon tuottamiseen ja osa taasen lantiopohjalihasten harjoitteluun ja vahvistamiseen. Lantiopohjalihasten harjoituskuulien materiaaleina käytettään, joko yksittäisiä metallikuulia, kovamuovisia kuulia tai nykyisin myös silikonista valmistettuja kuulia.


Mitä hyötyä lantiopohjalihasten harjoittelusta on? 

Harjoittelusta saat useita etuja ja hyötyjä:
  • Seksi on huomattavasti nautinnollisempaa
  • Orgasmiherkkyys paranee
  • Apua virtsankarkailuun
  • Parantaa ryhtiä ja selän kuntoa
  • Vagina tiukentuu
Lantionpohjalihasten harjoittelu on harjoittelua siinä missä mikä tahansa muukin lihaskuntoharjoittelu. Kevyttä harjoittelua voi tehdä päivittäin, mutta todella kovan harjoituksen jälkeen pitäisi välissä olla vähintään yksi lepopäivä. Lantionpohjalihasten harjoittelua voi harrastaa missä tahansa. Kukaan ei huomaa harjoitteluasi vaikka bussia odotellessasi. 


Nautintoa ja tehokasta harjoitusta samanaikaisesti


Lantionpohjalihasten harjoittelun ei tarvitse olla pakkopullaa, vaan siitä voi nauttia samalla. Markkinoilla on useita vaginakuulia, jotka tuottavat runsain mitoin mielihuvää samalla kun saat tehokasta harjoitusta. Esimerkiksi ylelliset Perfect Balls kuulat toimivat juuri edellämainitun tavoin.

Olemme saaneet useita palautteita ja vinkkejä asiakkailtamme kuulien käytöstä aivan normaaliaskareiden lomassa. Yksi suosituimpia aktiviteetteja kuulien käytön aikan tuntuu olevan uskokaa tai älkää.. Imurointi!


Katso koko valikoima tästäMuita suosittuja lantiopohjalihasten harjoitteluun tarkoitettuja kuulia valikoimastamme