Veeran Blogi & Testinurkka

Veera on Hot Lipsin uusi bloggaaja


Hot Lipsin uusi bloggaaja herkuttelee mielikuvilla, viikunoilla ja hyvällä seksillä. Veera testaa, arvioi, nauttii ja kirjoittaa mitä huvittaa.


Lue uusin kirjoitus täältä!


Moi!

Olen Hot Lipsin uunituore bloggaaja. Kutsun itseäni Veeraksi. Olen voimakasluonteinen kolmekymppinen kaupunkilaistyttö. Noh, nainen. Asun suuren suomalaisen kaupungin leppoisassa kaupunkilähiössä, olen korkeasti koulutettu ja työskentelen luovalla alalla. 

Kun poljen sykerö päälaella keskustaan tai lähikauppaan ostamaan viikunoita, leikittelen huolettomalla hipsterimielikuvalla. Tosiasiassa olen järjestelmällinen ja rutiineissani naurettavan kurinalainen, enkä erityisemmin pyristele valtavirtaa vastaan. Hedonisti haaveilija ja kello kaulassa kulkeva martta asuvat minussa sulassa sovussa.
 
Pane mua…

Rakastan tervettä verevää elämää, ruokaa, juomaa ja liikuntaa. Ja kyllä. Rakastan seksiä! Se on äärettömän hauskaa yksin ja kaksin – vaikka kolmisinkin, jos sille päälle satun. Hidas, hempeä, rivakka, raju. Kyllä kiitos! 
 
Olen aina ollut sinut halun ja himon kanssa. Haluan herkästi ja sytyn nopeasti. Kerron kumppanilleni reilusti mitä haluan ja mistä tykkään. Yleensä se on ollut nappiratkaisu ja johtanut entistä kosteampiin lakanoihin ja leveämpiin hymyihin.
 
Kuuma testausprojekti

Mikä on tämän blogin idea? No kuulkaas. Hot Lipsillä on vaikuttava valikoima ihania leluja ja välineitä, joiden säväykset jäävät monelta kokematta. Otan kiitolliseksi tehtäväkseni testata välineitä eri kategorioista, sekä yksin että kaksin. Testaan ja kerron avoimesti kokemuksistani.
 
Hyrisen intoa! Anonymiteetti avaa villejä mahdollisuuksia. Voin kertoa vapaasti fiiliksiäni ja jakaa ajatuksia, joita arkiminäni ei välttämättä halua täräyttää julkiseen tietoisuuteen. Voin pohdiskella, viihdyttää, ehkä jopa inspiroida ja herättää ideoita.
 
Pariskuntalelujen testaukseen tarvitaan tietysti se pari. Sattuipa sopivasti. Jokusen kuukauden tulilla ollut suhde osoittaa lupaavia merkkejä. Ihana mies! Olkoon tässä blogissa D. Täysin omasta alastani poikkeavaa käytännönläheistä työtä tekevä D on auliisti luvannut ojentaa auttavan kätensä ja koko mittansa testausprojektiini. Voitteko kuvitella. Poikkeuksellisen pyyteetöntä.
 
Mutkatonta ja hauskaa

Seksivälinetuntemukseni ulottuu vain peruslemmiskelijän tasolle, mutta sitä parempi. Kerron kokemuksistani omasta näkökulmastani. Pyrin välttämään sykkivä lemmenvaltikka -lässytystä ja kirjoittamaan mutkattomasti turhia häpeämättä, huumorilla maustettuna. Jos käy korniksi tai alkaa pornahtaa, koettakaa kestää. Jotain asioita ei vain voi sanoa toisin.
 
Ehkä pyörittelen myös sekalaisia ajatuksia seksuaalisuudesta sekä sinkkuna että parisuhteessa. Saatan lipsahtaa vähän asian viereenkin, koska tämä on minun blogini ja olen mielivaltainen jyrääjä, muahhah.

Siis töihin! Ensimmäinen arvio tulee ennen kuin huomaattekaan. Toivottavasti se pätee myös minuun. Tiedän, olen surkea vitsinlohkoja.

Kesäisin terkuin

Veera

Kirjoitukset: