Vinkkejä seksivälineiden valintaan

Kuinka valitsen itselleni ensimmäisen vibraattorin?

Ennen kuin teet hätiköityjä päätöksiä ja ostat ensimmäisen käteesi sattuvan vibraattorin, suosittelemme lukemaan tämän opettavaisen kirjoituksen vibraattorien saloihin…

 

Tiedä mistä nautit

50-60% naisista, jotka saavat orgasmeja, saavat ne klitoriksen kautta, ei niinkään yhdynnässä. Näin ollen aloittelijoiden kannattaa katsoa tarkaan juuri tälle alueelle tarkoitettuja vibraattoreita.  Ne ovat auttanneet miljoonia naisia saamaan juuri sen ISON O:n jota he ovat etsineet ja odottaneet. 

 

Ole materialisti!

Varmista, että tuote on valmistettu tarkoitukseen sopivista materiaaleista. Huolehdi myös, että uusi nautinnontuottajasi on helppo puhdistaa.

 

Ota ystävä mukaan

Olit sitten menossa liikkeeseen tai hankkimassa tilaamassa tuotetta netistä, kannattaa ottaa kaveri tai rakkaasi avuksi. Luotettavan ystävän kanssa tuotteiden selaaminen ja niihin tutustuminen ei ole ainoastaan hauskaa, mutta lisäksi erittäin opettavaista.

 

Nenä auttaa

Erittäin hyvä tapa kokeille vibraatorin tehokkuutta on kokeille sitä neneän alle… KYLLÄ, juurikin nenän alle. Jos värinä alkaa tuntua siltä, että aivastus lähtee kuin tykin suusta, toimii tämä tuote loistavasti myös siellä missä sen kuuluukin.