Yllätyksiä saunamökissä - Eroottinen Tarina

 

Yllätyksiä saunamökissä

Sinä kesäkuisena perjantaiaamuna istuin tympääntyneenä venerannassa. Miesystäväni oli raahaamassa minua mökille tuttavapariskuntansa kanssa. Pariskunnan mies oli hänen monivuotinen kollegansa vuosien takaa, nainen sen sijaan tämän uusin viritys.

Alkukesän aamu oli uhkeimmillaan, mutta itse olisin kernaammin ollut missä tahansa muualla. En ollut mökki-ihmisiä, enkä pitänyt muutenkaan pariskuntaviikonlopuista. 

Siristelin silmiäni ja katselin samalla heitä tarkemmin. Miehessä ei itse asiassa ollut mitään vikaa. Hän oli tumma, pitkä ja salskea heppu, jolla oli selvästi nopeat hoksottimet sekä pilkettä silmäkulmassa. Ja aivan mielettömän upea takamus. Jos asiaa tarkemmin ajatteli, suorastaan pantavan oloinen luontokappale.

Mutta hänen naisystävänsä oli varsinainen riivinrauta. Negatiivinen ja koppavan oloinen tärkeilijä, jolla oli koko ajan naama rutussa. Hoki mantramaisesti konsultin juttujaan ja myrkytti jokaisen läsnäolijan fiiliksen. Hyvärunkoinen ja näyttävä elli, kieltämättä, mutta penseä olemus teki hänestä silmissäni vastenmielisen.

Nyt pariskunta oli myös selkeästi riidellyt. Nainen mökötti ja mies ei selvästikään tiennyt, mitä tehdä uudehkon tuttavuutensa kanssa. Niinpä päätin hieman huvittaa itseäni aloittamalla tyylikkään flirttailun miehelle jo ennen kuin istuimme veneessä. Eikä aikaakaan, kun mimmi oli täysin hiilenä.

Oma rakkaani sen sijaan otti tilanteen tyynesti. Hän nimittäin nautti salaa siitä, kun huomasi toisten miesten haluavan minua. Meillä oli tapana pitää suhteemme liekkiä yllä fantasioimalla avoimesti muistakin ihmisistä – toisillemme ääneen. Aina silloin tällöin joku toinen mies vieraili makuukammarimme puolella, sillä kultaani kiihotti katsella minua toisen kanssa. Mutta vain tiettyyn rajaan. Loppuun asti ei saanut mennä. Ja se sopi minulle täysin. Meillä oli hyvä suhde, ja kunnioitimme toisiamme.

Kun moottorivene halkoi hiljakseen tyyntä merenselkää, kukaan meistä ei puhunut mitään. Varsinainen riemuloma tiedossa! Jossain vaiheessa sitten huomasin tuon toisen miehen katselevan intensiivisesti rintojani. Pidin niistä kieltämättä itsekin: terhakat ja juuri sopivan kokoiset, joita pieni keltainen kesätoppi hyväili kivasti. Oikaisin ruotoni ihan tahallani entistäkin suoremmaksi ja käänsin pääni pois. Mielikuvitukseni oli jo alkanut laukata. Ei hyvä.

Perillä saaressa kultani halusi jakaa meille roolit. Hän itse lähti tarkastamaan kaivoa, nihkeä nainen sai tehtäväkseen kerätä salaatit kasvimaalta, ja minut hän passitti toisen miehen kanssa saunaa lämmittämään. Apua, ajattelin. Mutta tunsin kultani. Hän teki tämän ihan tahallaan, sillä se kiihotti häntä jo ajatuksen tasolla.

Niinpä lampsimme peräkkäin rantasaunalle ja ryhdyimme ensin siivoamaan sitä hiirenpapanoista ja muusta. Pidin katseeni tiukasti kiinni lattiassa, jotta se ei olisi kavaltanut ajatuksiani. Huomasin silti sivusilmällä, että mies oli lopettanut luuttuamisen. Hän nojasi harjanvarteen ja ahmi minua katseellaan. Teeskentelin etten huomannut. Jonkin ajan kuluttua mies keskeyttikin hiljaisuuden:

 

  • Sori että mä oon näin suora, mutta voisitsä riisuutua mulle?
  • Mitä hittoa, mumisin takaisin.
  • Niin. Mä haluisin nähdä, mitä ton sun topin alla on.

 

Ajattelin ensin kieltäytyä, suutahtaa ja kääntyä kannoillani. Mutta tilanteessa oli jotain niin oudon magneettista, etten yksinkertaisesti päässyt liikkeelle. Mietin hetken ja laskin sitten toppini olkaimen alas, ja toisen heti perään. Mies tuijotti rävähtämättä esiin pullahtanutta poveani, lipoi huuliaan eikä tehnyt oloani lainkaan helpommaksi. Hän astui luokseni ja otti toisen rintani huuliensa väliin. Apua, eihän tässä nyt näin pitänyt käydä! Hillittömän nautinnollista ja ihanaa… mutta mitä oma mieheni mahtaisi tuumata? Tai mikä vielä pahempaa – tuo viulunkielimäisen kireä naisystävä?

Mies riisui minut hetkessä ja aloitti ihanan tutkimusmatkan kielellään. Hitaasti ja antaumuksella. Ihan joka puolelta. Roihusin sisältä. Emme puhuneet mitään, mikä vain lisäsi kiihottuneisuuttani. Tyynen kesäaamupäivän rauhaa rikkoivat ainoastaan lokkien rääkäisyt sekä tukahdetut voihkaisuni, sillä en halunnut tämän kuuluvan päämökkiin. Hänen käsittelynsä tuntui aivan julmetun hyvältä, mutta samalla tilanteessa oli edelleen jotain määrittelemättömän outoa.

Juuri kun olin laukeamaisillani, saunamökin ovi lennähti auki. Ja oviaukossa seisoi rakkaani leveästi hymyillen, kamera kädessään.

  • Jospa mä jatkan tästä?, hän sanoi.
  • Ookoo, tehdään näin. Vaikka oli mullakin tosi nastaa.


Totuus siitä omituisesta virittyneisyydestä valkeni saman tien. Mieheni oli salaa kuvannut kaiken! Tai ilmeisesti ei kovinkaan salaa, vaan jutusta oli sovittu toisen miehen kanssa. Toinen mies iski meille silmää ja poistui mökistä.

Olin ensin todella vihainen tästä pelleilystä, mutta toisaalta ilahduin samalla siitä, kun huomasin haluavani omaa kultaani vielä paljon enemmän. Ja niinpä hän jatkoi suoraan siitä, mihin hänen kaverinsa oli tilanteen jättänyt… 

Ei liene vaikea arvata, että tulin ihan saman tien. 

Jostain kaukaa kuului kinastelua. Hymyilin. En olisi koskaan nuorempana uskonut, että vielä näin monen yhteisen vuoden jälkeen ilma välillämme voi olla sakeana intohimosta. Vaikka sen sakeuttamiseen tarvittiinkin aina välillä ulkopuolisten apua.


Tapaamme taas ensi viikolla....

Kesäisin terveisin..

Susanna