Tuotemerkit


All Black

All Black

All Black on ainutlaatuinen ja todella korkealuokkainen sarja anustappeja ja dildoja. All Black sarjan muotoilu on todella ennakkoluulotonta ja löydätkin kokoelmasta varmasti juuri sinua miellyttävän ja sinulle sopivan mallin. 

 

All Black on ollut alusta asti yksi suosituimpia mallistoja kautta maailman. Niiden muotoilu ja ehdottoman korkea laatu tekevät niistä todella turvallisen hankinnan. Kaikki All Black dildot ja anustapit valmistetaan huippuluokan tehtaalla Belgiassa, Euroopan sydämessä. Ne täyttävät kaikki korkeimmat standardit, eivätkä ne sisällä ftalaatteja tai kadmiumia.

 

All Black Dildot ja Anustapit ovat laatutuotteita, joiden kanssa voit käyttää sekä vesipohjaisia liukuvoiteita, että silikonipohjaisia liukuvoiteita. Älä kuitenkaan käytä niiden kanssa öljypohjaisia liukuvoiteita. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Aneros

Aneros

Aneros ja uusi miehen orgasmi

Ihmisen seksuaalisuutta on tutkittu jo pitkään, mutta juuri äskettäin on tehty uusia löytöjä ja tekniikoita. Nyt patentoidulla anaalin ja sulkijalihaksen kautta ja avulla käytettävällä eturauhasen ja välilihan hierontaan tarkoitettu ANEROS stimulaattori mahdollistaa täysin uudenlaiset jatkuvat, toistuvat ja voimakkaat orgasmit. ANEROS voi olla avain "unelmaorgasmiin". ANEROS stimulaattorin toiminta perustuu välilihan ja eturauhasen stimulointiin. Mitään erityistaitoja tai harjoittelua ei tarvita. Se on pääasiassa fyysinen ilmiö, aivan kun nipistäisit itseäsi ja tunnet tällöin kipua.

Kun laitat ANEROS stimulaattorin paikalleen ja supistat sulkijalihasta joko tahallasi tai tahattomasti, tunnet nautintoa ja saavutat orgasmin. Vaikka tuntemusta voidaan vahvistaa mielikuvituksen avulla, voidaan orgasmi kuitenkin saavuttaa vain fyysiselläkin tavalla ANEROS stimulaattorin avulla. Orgasmi on väistämätön. Harjoitukset johtavat voimakkaaseen orgasmiin, niin kauan kuin niitä suoritetaan. Pystyt kontrolloimaan tätä orgasmia helposti säätämällä stimulaation määrää ja pitkäkestoisia, peräkkäisiä orgasmeja voit saada niin monta kuin haluat. Orgasmien pituus ja vahvuus voimistuvat kun saat lisää harjoitusta.
 
Lyhyesti sanottuna se on oma unelmaorgasmisi. Muuntamalla sulkijalihaksen liike suoraan stimuloimaan eturauhasta ja välilihaa unelmaorgasmista tulee todellisuutta. Käyttäjät ovat kertoneet saaneensa tunnin aikana jopa kuusi (6) orgasmia, joiden jokaisen kesto vaihteli minuutista kolmeen minuuttiin! Lisäksi taitoja on mahdollista harjoitella ja saada vielä parempia tuloksia. Lisäksi kaikki tämä saavutetaan ilman partneria ja ulkopuolista apua. Sulkijalihaksesi tekee kaiken tarvittavan ja ANEROS stimulaattori kohdistaa stimuloinnin juuri oikeisiin paikkoihin, saadakseen sinulle aikaan voimakkaimman orgasmin, mitä olet ikinä tuntenut!
Selaa tuotemerkin tuotteita »Bathmate

Bathmate

Bathmate - Täältä löydät uusimman ja tehokkaimman saatavilla olevan peniksensuurennusvälineen.

Älä tuhlaa rahojasi kalliisiin ja tehottomiin menetelmiin kuten käsiharjoituksiin, pillereihin, venytykseen tai leikkauksiin.
Näytämme sinulle Bathmaten avulla miten voit saada haluamaasi lisämittaa elimeesi.

Ehkä et tiennyt että voit kehittää penistäsi kaikessa rauhassa omassa kylpyhuoneessasi ja saada hämmästyttäviä tuloksia.
Vain 15-20 minuutissa päivittäin kuuden viikon ajan Bathmate tarjoaa sinulle pidemmän, paksumman ja terveemmän peniksen.

Pysyvät tulokset säilyvät nautittavanasi loppuikäsi. Voi kuulostaa hullulta mutta totta se on!
Monet miehet käyttävät tätä välinettä jo kylvyssä tai suihkussa, saaden helppoja ja nopeita tuloksia kuten sinäkin voit.

Bathmate Hercules - Bathmate Hydromax - Bathmate Goliath

NÄKYVIÄ TULOKSIA JO 15 MINUUTISSA!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »California Exotics

California Exotics

California Exotic Novelties avasi ovensa ensimmäistä kertaa jo vuonna 1994. Jo puolessa vuodessa ensimmäiset tilat kävivät ahtaiksi ja yhtiö muutti uusiin upeisiin tiloihinsa, jotka ovat laajennettuna käytössä vielä tänä päivänäkin.
 
Yhtiön ajatuksena on ollut alusta alkaen tuottaa huippulaadukkaita ja innovatiivisia seksileluja ja seksivälineitä, niin miehille, kuin naisillekin. Siinä California Exotics onkin ollut suunnannäyttäjä jo perustamisestaan lähtien. Yhtiön ennakkoluulottomuus ja ammattitaito, suunnitella seksileluja hakee markkinoilta vertaistaan
 
Tänä päivänä California Exotic Novelties on maailman suurin ja arvostetuin seksilelujen, vibraattorien, didlojen ja miesten masturbaattorien valmistaja. Pariskunnille suunniteltujen seksilelujen saralla tehtaan valikoima edustaa maailman ehdotonta kärkeä. 
 
California Exotic Novelties valmistaa muun muassa seuraavia ihania seksivälinemerkkejä:
Body & Soul, Coco Licious, COLT, Dr. Joel Kaplan, Dr. Laura Berman, Embrace, Entice, First Time, Love Rider, Nick Hawk GIGOLO, Phil Varone Sex Toys and Rock ‘n Roll, POSH, Scandal, Shane’s World, Sue Johanson, vain muutamia mainitaksemme.
 

California Exotic Novelties
on aina varma valinta kun haluat nauttia seksistä enemmän. Joko yksin tai rakkaasi kanssa…
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Chilirose Lingerie

Chilirose Lingerie

Chilirose korsetit ja alusasut täyttävät kriittisetkin laatuvaatimuksesi. Mallisto kattaa upeat korsetit, näyttävät roliasut ja ihastuttavan herkät babydoll mekotkin. 
Chilirose panostaa valtavasti laatuun ja se näkyy läpi koko malliston. Lisäksi ison osan valikoimasta saat myös isoina kokoina. Valikoimaan saapuu myös upeita uutuuksia lähes kuukausittain ja lisäämme ne heti verkkokauppaamme, kun ne hyllyjämme saapuvat koristamaan. 
 
Kaunis Chilirose alusasu, antaa sinulle todella ylellisen ja itsevarman tunteen ja voit olla varma, että näytät aina tyrmäävän upealta pukeutuessasi Chilirose alusasuun tai korsettiin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Classic Erotica

Classic Erotica

Classic Erotica valmistaa tuotteita tuottamaan mielihyvää ja lisänautintoa erityisesti naisille ja pariskunnille, kuitenkaan miehiä unohtamatta. Innovatiiviset tuotteet ja pilkuntarkka laadunvalvonta ovat yhtiön toiminnan kulmakiviä. Suosituimmat klitorisgeelit ovat saaneet varauksetta upean vastaanototn ympäri maailmaa. 

Jokainen tuote on valmistettu tarkan ja huolellisen suunnittelun, sekä väsymättömän testauksen tuloksena. Näin voit olla aina varma niiden 100% laadusta nautinnollisuudesta. Kaikki Classic Erotica tuotteet ovat valmistettu Yhdysvalloissa, eikä niitä koskaan testata eläimillä 

Selaa tuotemerkin tuotteita »De Namour

De Namour

 De Namour - Parasta naiselle


Sensuellejä, tyykkikkäitä, laadukkaita ja seksikkäitä alusvaateita. Kaunis, innovatiivinen ja luova mallisto, joka kuuluu jokaisen naisen valikoimaan.  
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Doc Johnson

Doc Johnson

Doc Johnson lähtee liikkeelle yhdestä yksinkertaisesta ajatuksesta: nautinnon tuottaminen. Ja siinä Doc Johnson onkin jo vuosikymmenet onnistunut erinomaisesti.
 
Doc Johnson käyttää vibraattoreissaan, anustapeissaan, vaginoissaan ja kaikissa muissakin valmistamissaan seksileluissa vain maailman parhaita ja laadukkaimpia materiaaleja, jotta sinä voit olla täysin varma niiden turvallisuudesta.
 
Useat seksivälinevalmistajat ovat siirtäneet tuotantoaan kaukoitään, mutta Doc Johnson valmistaa tänä päivänäkin suurimman osan seksivälineistään kotimaassan Yhdysvalloissa. Tämä takaa Doc Johnson seksilelujen ensiluokkaisen laadun ja niiden nautinnollisuuden. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Dreamtoys

Dreamtoys

Dreamtoys on seksivälinevalmistaja, joka ei jätä ketään kylmäksi; se onkin yksi suosituimmista tuotemerkeistämme. Korkealaatuiset, mutta edulliset tuotteet saavat sinut värisemään nautinnosta. Kattavasta valikoimasta löytyy välineitä niin naisille kuin miehillekin; meiltä saat nautinnolliset, orgasmin huipulle vievät dildot ja vibraattorit, kullia juuri oikein puristavat tekopillut -ja anukset sekä anustapit ja anaalikuulat! Tiesithän, että perinteisten penisrenkaiden lisäksi meillä on tuotteita, joilla kalua voi paksuntaa ja pidentää? Katso myös BDSM-leikkeihin omiaan olevat kahleet ja paljon muuta - tervetuloa tekemään nautinnollisia löytöjä! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Durex

Durex

Laatua, johon voit luottaa…

Durexilla
on yli 75 vuoden kokemus kondomien valmistuksesta. Siksi voidaan turvallisin mielin sanoa, että kaikki tuotteet on tutkittu ja testattu.
 
Kaikki alkaa perusasioista. Kaikissa kondomeissamme käytetään vain parhaita raaka-aineita.
Jokainen niistä testataan sähköisesti. Kaikista valmistuseristä poimituille näytteille tehdään ilmallatäyttämiskoe lujuuden varmistamiseksi.
 
Kansainvälisten standardien mukaan kondomiin on voitava täyttää 18 litraa ilmaa sen puhkeamatta. Durex-kondomeihin mahtuu tavallisesti 40 litraa ilmaa. Tämä esimerkki osoittaa, että emme pelkästään täytä kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Me ylitämme ne.

Näytteiksi valitut kondomit myös täytetään vedellä tiiviyden varmistamiseksi. Käytämme näihin testeihin kaksi miljoonaa litraa vettä kuukausittain.

Kaikki kondomityypit myös testataan dermatologisesti. Jos yksi näytteeksi valittu kondomi ei läpäise näitä testejä, koko 432 000 kondomin erää ei lähetetä tehtaalta minnekään.
 
Tuotteiden testaamisen tiukentamisen lisäksi meillä on jatkuvasti meneillään tutkimusprojekteja. Etsimme uusia menetelmiä parantaa tuotteitamme tai löytää uusia sukupuolisuuden trendejä, jotka voivat toimia perustana kokonaan uusille tuoteryhmille.
Olemme siksi keränneet valtavat määrät tietoja, joista keskustelemme jatkuvasti terveysministeriöiden, sairaaloiden, tutkijoiden, yliopistojen ja muiden sukupuolielämää tutkivien laitosten kanssa.

Eli näin on saatu aikaan parhaat prosessit ja tuotteet älykkään ajattelemisen avulla.
Ehkäpä juuri siksi miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa luottavat Durexiin päivittäin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

ENVY

ENVY

Envy edustaa alan ehdotonta huippua, mikäli etsinnässäsi on miesten seksikkäät alusvaatteet. Valikoima kattaa niin läpikuultavasta materiaalista tehdyt miesten tangat, sekä miesten G-stringit, boxereita unohtamatta. Mallisto on todella laadukas, joten voimme lämpimästi suositella niitä  
Selaa tuotemerkin tuotteita »


EXS Kondomit

EXS Kondomit

EXS Kondomit valmistetaan kondomit yhdessä maailman moderneimmista tehtaista. Laadunvalvontaan erikoistunut henkilökuntamme on myös tarkastanut tehtaan, jotta voimme olla varmoja, että tehdas täyttää kaikki määräykset ja ISO 4074 2002 standardin vaatimukset. Tuotteet testataan Air-burst sekä elektronisesti. Pakkaamisesta ja lähettämisestä myöten pystymme tarjoamaan kaikille tuotteitamme käyttäville varmuuden siitä, että kondomimme täyttävät korkeimmalle CE-merkintä ja BSI Kite-merkinnällä vaadittavat laatuvaatimukset.

Valitessasi EXS Kondomit, voit siis luottaa niiden ehdottomaan laatuun ja keskittyä olennaiseen eli seksistä nauttimiseen.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Feelztoys

Feelztoys

Kaikki FeelzToys seksilelut ja seksivälineet valmistetaan vain korkeimman luokan 100% silikonista. Filosofiana on lisätä hyviä asioita maailmaan ja siinä on loistavasti onnistuttu. FeelzToys seksilelut eivät sisällä ftalatteja tai mitään muitakaan myrkyllisiä ainesosia. Ne ovat laadukkaita ja hygieenisiä, jotta voit olla mahdollisimman luottavainen nauttiessasi niiden kanssa vietetyistä ihanaista hetkistä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades Of Grey Seksivälineet

Fifty Shades of Grey kirjasarja otti maailman haltuun myrskyn lailla. Tarina nuoren opiskelijan ja rikkaan liikemiehen eroottisesta suhteesta ihastutti, vihastutti ja kiihoitti ympäri maailman. Kirjasarjasta tehtiin myös suuren kohun ja mediahuomion saanut elokuva. Täältä löydät liudan seksivälineitä ja sitomistarpeita, mikäli tunnet että haluaisit päästä kokeilemaan kirjassa kuvattuja, kiihoittavia kohtauksia.

Katso lisää

Täältä valtava valikoima erilaisia BDSM tuotteita

Kun etsit kahleita tai käsirautoja, sidontavälineitä tai kokonaisia BDSM välinesettejä. Kannattaa tutustua valtavaan BDSM välineiden valikoimaamme.

Katso BDSM valikoima täältä.»

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Fleshlight

Fleshlight

Fleshlight-vaginat ja -anukset ovat maailman ylivoimaisesti aidoimman tuntuiset ja ehkä kestävimmät masturbaattorit, joilla saat värisyttävimmät orgasmit. Materiaali on tuhansien ja taas tuhansien tuntien kehitystyön upea tulos, joka kestää oikein käytettynä koko elinikäsi ja on todella helppo puhdistaa. Huomaamattomaan ulkokuoreen naamioitu masturbaattori takaa sen pysyvän halutessasi vain omana salaisuutenasi, mutta se sopii erinomaisesti myös yhteisiin leikkeihinne. 

Laaja valikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin; tutustu esimerkiksi myydyimpään Fleshlightiimme tai tilaa edullinen yllätys-Fleshligt, jolla nautintosi on taattu! Mikäli etsit mahdollisimman aitoa tunnetta, joka puristaa kulliasi juuri oikeista kohdista, valitse Fleshlight - et tule pettymään!
Selaa tuotemerkin tuotteita »


ID-Glide

ID-Glide

ID-Liukuvoiteet ovat maailman ehkä korkealuokkaisimpia apteekkitason ultrapuhtaita liukuvoiteita

ID-Lubricants on aina varma valinta, kun kyseessä on liukuvoide. Tehdas on keskittynyt vain ja ainoastaan liukuvoiteiden valmistamiseen ja siinä he ovatkin ehkäpä maailman parhaita. Valittavanasi on korkealuokkaisia ja silkinpehmeitä vesipohjaisia liukuvoiteita, uskomattomilla liukuominaisuuksilla varusteltuja silikoniliukuvoiteita sekä hybridiliukuvoiteet, joissa yhdistyvät vesi- ja silikonipohjaisten voiteiden parhaat puolet! Tutustu myös hypoallergisiin liukuvoiteisiin, jotka eivät sisällä allergikkoja ärsyttäviä ainesosia ja soveltuvat mainiosti herkän ihon tarpeisiin. Lisäksi saatavillasi on upea makujen maailma, josta löydät taatusti oman suosikkisi! Superlaadukkaat ID-Glide -liukuvoiteet ovat varma valinta jokaiseen tilanteeseen - Tilaa, koe ja ihastu!

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Intimate Earth

Intimate Earth

Intimate Earth tuoteperhe valmistetaan vain parhaista orgaanisista aineksista vain sinun nautintoasi ajatellen. 
 
Intimate Organics on ollut vuodesta 2008 markkinoiden johtava orgaanisten ja luonnonmukaisten eroottisten tuotteiden valmistaja. Koko Intimate Earth luonnonmukainen tuotesarja erilaisia upeita hierontaöljyjä ja liukuvoiteita, jotka huokuvat eleganssia ja laatua.
 
Jokainen Intimate Earth ja Intimate Organisc tuote on suunniteltu tuottamaan käyttäjälleen, eli sinulle mahdollisimman paljon nautintoa mahdollisimman luonnonmukaisesti. Kaikki Intimate Organic tuotteet ovat sertifioitu orgaanisiksi tuotteiksi erittäin tarkan prosessin päätteeksi, jonka hyväksyjänä on Yhdysvaltain elintarvike ja lääkevirasto FDA. Voit siis olla täysin varma niiden turvallisista, orgaanisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. 
 
Intimate Earth ja Intimate organics sensuaaliset hierontaöljyt ovat 100% vegaaneille sopivia, eikä niitä koskaan testata eläimillä.
 
EI PARABEENEJÄ - EI BENZOKAINEJA - EI GLYSERIINEJÄ - EI ASPARTAAMIA
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Jimmy Jane

Jimmy Jane

Jimmy Jane on lukuisilla palkinnoilla palkittu ja useissa eri julkaisuissa ylistetty ylellisten vibraattorien valmistaja. Jimm Jane tuottteita on esitelty muuna muassa Voguen, Esquire Magazinen ja Men’s Health lehtien sivuilla. 

JimmyJane
tietää, että seksuaalisuus on yksilöllistä. Siitä syystä JimmyJane ei yritä sanella sinulle mitä sinä tarvitset, vaan jättää sinulle valinnanvapauden. JimmyJane yhdistää hienostuneen huipputeknologian markkinoiden laadukkaimpiin materiaaleihin ja tuloksena sinulle on tarjolla vain maailman parhaita vibraattoreita kokonaisedulliseen hintaan.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Lelo

Lelo

LELO on maailman johtava intiimien lifestyle-tuotteiden ja seksilelujen design-brändi, johon luottavat miljoonat laatua, turvallisuutta ja tyylikkyyttä aistillisissa kokemuksissaan arvostavat ihmiset.

 
Tukholmassa, vuonna 2003 perustettu yhtiö on hyvin tunnettu siitä, että se on muuttanut käsityksen mielihyvätuotteista tuomalla uuden ylellisyystason tämän kaltaisiin tuotteisiin.
 
LELON palkittu kokoelma ulottuu ensiluokkaisista ”Pleasure Objects” -tuotteista makuuhuonevälineisiin, hierontaöljyihin, soijahierontakynttilöihin ja ylelliseen intiimiin silkkituotevalikoimaan saakka.
 
 
”Seksilelujen Rolls-Royce” - QXMagzine
 
 ”Voisi helposti sopia Steve Jobsin kauan kadoksissa olleeksi jälkeläiseksi.”  - Gizmodo
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Liebe Pleasure Toys

Liebe Pleasure Toys

Liebe Pleasure Toys vakuuttaa laadullaan. Hyväksymme vain parhaat materiaalit ja komponentit!

Upea valikoima laadukkaita seksileluja, jotka ovat suunniteltu ja valmistettu vain naisen nautintoa ajatellen.

Mallisto koostuu tehokkaista ja näyttävistä vaginakuulista, joita on saatavilla yhden ja kahden kuulan malleina. Liebe Vaginakuulien avulla saat todella tehokasta lantiopohjalihasten harjoitusta nautinnollisella ja helpolla tavalla.

Luonnollisesti tähän upeana ja ylivoimaisen laadukkaaseen mallistoon kuuluvat olennaisena osana myös ihanat ja tehokkaat vibraattorit. Niiden valmistuksessa on käytetty markkinoiden laadukkainta, lääketieteellisen tason silikonia ja markkinoiden parhaat komponentit takaavat luotettavan toiminnan. 

Liebe Pleasure Toys vakuuttaa laadullaan ja niiden käyttö on uskomattoman nautinnollista. Ja kun tämän kaiken saat vielä erittäin edulliseen hintaan, on valintasi tehty todella helpoksi!

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Male Edge

Male Edge

Male Edge laitteiden avulla saavutat pidemmän ja paksumman peniksen - PYSYVÄSTI. Hoitomme avulla saavat miehet keskimäärin huimat 28% lisää pituutta ja 19% lisää paksuutta penikseensä. Mukava, helppokäyttöinen ja tuhansia euroja peniksen pidennysleikkausta halvempi vaihtoehto.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Motörhead

Motörhead

Lemmy Kilmister totesi, että heidän ensimmäisellä levyllään on kappale nimeltä "vibrator", joten sellainenhan oli sitten pakko saada. Ja nyt ne ovat täällä! Hanki itsellesi ikonisen Motörhead yhtyeen virallinen vibraattori ja hanki se jo tänään!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Naghi

Naghi

Naghi on täysin uusi uljas tuotemerkki ylellisten vibraattorien sarjaan. Sen ylellisyys ja ominaisuudet yhdistettynä erittäin edulliseen hintaan tekevät siitä markkinoiden kuumimman tuotesarjan.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


NS Novelties

NS Novelties

Seksikäs - Voimakas - Jännittävä

Siinä muutama sana kuvaamaan NS Novelties seksileluja. NS Novelties yhdistää markkinoiden parhaat materiaalit, nautinnollisuuden ja kauniin käytettävyyden saumattomasti toisiinsa. Kaikki NS Novelties seksilelut ovat myrkyttömiä ja turvallisia käyttää. 

Ns Novelties seksilelut ovatkin varma ja turvallinen valinta kun haluat nauttia enemmän.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
OVO Lifestyle Toys

OVO Lifestyle Toys

OVO LIFESTYLE TOYS

Berliini edustaa taidetta ja innovatiivista muotoilua yhdistettynä kulttuuriin ja kehityksen suuntaiseen tekniikkaan.  Maailmanlaajuisesti ainoastaan muutamat metropolit yhdistävät yhtä laajassa mittakaavassa tekniikkaa ja insinööritaitoa muotiin, muotoiluun ja yksityiskohtiin kuin saksalainen pääkaupunki. Olemme luoneet jotain täysin uutta vaativalle, muotoilusta kiinnostuneelle ihmiselle, joka etsii täydellistä kauneutta.

Parhaat materiaalit kuten silikoni, uusimmat työstötekniikat, todella innovatiiviset ja osittain ainutlaatuiset ratkaisut sekä Saksassa suunnitellut ja muotoillut tuotteet takaavat valmistusasteen, joka varmistaa maksimaalisen laadun ja tarjoaa kaikille tuotteillemme poikkeuksetta 15 vuoden takuun.

Selaa tuotemerkin tuotteita »PicoBong

PicoBong

 Erittäin laadukkaita seksileluja todella järkevään hintaan. Valmistajana ja suunnittelijana Lelo, joten laatu on taattu. PicoBong tuotteissa käytettään aivan samoja materiaaleja kuin Lelon tuotteissakin, mutta ainoa ero on, että PicoPong tuottteet toimivat paristoilla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pipedream Products

Pipedream Products

PIPEDREAM PRODUCTS - Innovaation kärkinimi seksileluissa! 

Pipedream Products on innovatiivinen, mutta edullinen seksivälinevalmistaja, jonka yli 40 vuoden asiantuntemus näkyy edistyksellisissä, hekumaasi räjähdysmäisesti kasvattavissa tuotteissa. Tämän maailmankuulu suosikkibrändi valmistaa nautinnollisia seksileluja, jotka tarjoavat parempia orgasmeja sekä miehille että naisille. Olemme sisällyttäneet valikoimaamme niin dildot, vibraattorit, anustapit, strap-onit, penispumput kuin myös rajumpiin leikkeihin soveltuvat BDSM-tuotteet. Ihanan aidon tuntuiset tekopillut ja -anukset saavat kalusi sykkimään ja jos olet haaveillut ihanan tuntuisesta ja -näköisestä seksinukesta, tutustu ihmeessä valikoimaamme! Nämä ja paljon muuta meiltä huokeaan hintaan ja huomaamattomalla toimituksella - ei muuta kuin ostoksille! 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

RFSU

RFSU

Elämän muuttaminen paremmaksi on ollut liikkeella paneva voimamme siitä lähtien kun RFSU vuonna 1933 perustettiin.
 
Tiedottamisella, koulutuksella ja asennekasvatuksella haluamme poistaa ennakkoluuloja, tehostaa tiedonsaantia ja edistää seksuaalista hyvinvointia niin kotimaassa kuin maailmallakin. Suomessa teemme yhteistyötä eri järjestöjen kanssa seksuaalikasvatukseen ja -valistukseen liittyvissä projekteissa, kansainvälisesti toimimme oman järjestön kautta. Luotettavat ehkäisyvälineet, lailliset abortit tai seksuaalisen suuntautumisen ilmaisu eivät ole vieläkään itsestään selviä oikeuksia kaikkialla maailmassa.
 
Joka kerta kun ostat tuotteitamme, teet yhteistyötä kanssamme tai muulla tavoin tuet työtämme olet mukana varmistamassa, että yhä useampien ihmisten elämä voi muuttua paremmaksi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Satisfyer

Satisfyer

Satisfyer -tuotteet ovat loistava valinta sinulle, joka etsit tajunnanräjäyttäviä orgasmeja! Kattavasta valikoimasta löydät varmasti sopivan seksilelun itsellesi, kumppanillesi tai teille molemmille. Maailmanlaajuisessa suursuosiossa olevat klitoriskiihottimet, vibraattorit sekä miehille kehitetyt masturbaattorit lämmöllä tai ilman sopivat niin soololeikkeihin kuin yhteisiin eroottisiin hetkiin. Tutustu Satisfyer -pariskuntavibraattoriin, jonka ansiosta laukeaminen on entistä värisyttävämpää tai liity miljoonien tyytyväisten naisten joukkoon ja tilaa ylistetty Satisfyer Pro 2 Next Generation -klitoriskiihotin, jonka avulla nautintosi kasvaa aivan uusiin sfääreihin. Treenikuulilla saat lemmenlihakset tikkiin, jolloin paneminen tuntuu entistä paremmalta teidän kummankin mielestä! Tutustu siis tarjontaamme rauhassa ja tilaa oma Satisfyer-tuotteesi tai vaikkapa useampi - et tule pettymään! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Satisfyer Men

Satisfyer Men

Satisfyer Men tekopillu on suunniteltu läheisessä yhteistyössä itsensä Rocco Siffredi:n kanssa. Vain  siten, on tähän herkulliseen tekopilluun saatu se ylivoimainen aitouden tunne, jota olet aina etsinyt. 

Satisfyer Men tekopillun suunnittelussa lähdettiin liikkeelle vain yksi asia mielessä: Sinun täydellinen orgasmisi. Ja nyt se on todellisuutta. Satisfyer Men tarjoaa tunteen, joka ei ole aikaisemmin ollut tässä hintaluokassa mahdollista.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


SICO Kondomit

Sico kondomit edustavat alansa ehdotonta huippua. Jokainen huipputurvallinen SICO kondomi valmistetaan huippuluokan modernilla tehtaalla Saksassa yli 25:n vuoden kokemuksella. Kun valitset Sico kondomit voit siis olla varma, että käytössäsi on vain huippulaadukkaita kondomeja.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Svakom Design USA

Svakom on yksi maailman ylellisimmistä ja arvostetuimmista markkinoilla olevista merkeistä. Ne ovat huippuluokan insinöörityön tulosta ja ne suunnitellaan huippuunsa viritettyjen ammattilaisten toimesta Yhdysvalloissa. Näiden superylellisten ja laadukkaiden vibraattorien muodot ovat innovativiisia ja niiden valmistuksessa käytetään ympäristöystävällistä huipputekniikkaa, sekä vain parhaita markiinoilla olevia komponentteja ja raaka-aineita.

Svakom
tuotteiden moottorit ovat poikkeuksetta kuiskauksenhiljaisia, mutta todella voimakkaita. Saat siis niistä juuri sen maksimaalisen nautinnon aina kun niitä käytät. Svakom Vibraattorit ovat erittäin helppokäyttöisiä ja ne kaikki toimivat luontoa säästävästi ladattavilla akuilla. 

Kun vaadit parasta laatua kokonaisedulliseen hintaan on luonnollinen valintasi Svakom
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Swede

Swede

Swede Liukuvoiteet ja hierontaöljyt - Raikas ja moderni valinta

Maailmankuulut Swede Liukuvoiteet ja hierontaöljyt ovat saaneet uuden, todella raikkaan ja Skandinaavisen ilmeen. Kaikki Swede tuotteet ovat laadultaan ylivertaisia ja ne valmistetaan huippuluokan tehtaa rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa.

Valmistajana Swede on tinkimätön ja sinun turvallisuutesi on heille ykkösprioriteetti. Swede käyttää aina luonnollisia ja turvallisia koostumuksia, oli sitten kyseesä liukuvoide, tai hierontaöljy. Swede ei koskaan käytä raaka-aineita, jotka voivat olla sinulle vaarallisia. Ja ne maut.. Nuo suussasulavat, herkulliset maut saadaan aikaiseksi vain puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita käyttämällä, parfyymien tai lisäaineiden sijaan.
 
Swede tuotteiden lähtökohtana on se, että juuri sinä voit olla täysin varma niiden laadusta ja turvallisuudesta. Tinkimätön, ylivertainen laadunvalvonta varmistaa, että sinulla on aina käytössäsi vain parasta, mitä rahalla saa.
 
Valitse Swede, kun haluat maistuvan, raikkaan ja ylivoimaisen laadukkaan liukuvoiteen, tai hierontaöljyn. 
 
 

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

System Jo

System Jo

Me uskomme, että liukuvoiteissa ja muissa intiimituotteissa laatu on yhtä tärkeää kuin tuotteista saatava nautinto. Tuotteidemme on täytettävä tarkoituksensa, mutta myös ylitettävä odotukset ja tuotava huomattavaa lisänautintoa sinulle.

Liukuvoiteen tulee herkistää ja voimistaa aistejamme ja niiden tulee toimia huomaamttomasti ja eleettömästi. Käyttäessä tuotteitamme voit olla 100%:sen varma niiden puhtaudesta ja laadusta.

JO® liukuvoiteet, kuten kaikki muutkin tuotteet valmistetaan maailman korkealuokkaisimmista raaka-aineista, maailman korkealuokkaisimmilla laitteilla ja maailman korkealuokkaisimmilla menetelmillä. Tehtaalla on tästä myös todisteita useiden arvostettujen, muun muassa ISO sertifikaattien muodossa.  
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tom Of Finland

Tom Of Finland

Tom Of Finland - on taiteilija Touko Laaksosen maailmallakin suureen maineeseen kohonnut peitenimi. Tom Of Finland homoerottiset sarjakuvat sisältävät erittäin maskuliinisia kuvia miehistä, jotka pukeutuvat usein nahkaan, ajavat moottoripyörillä tai seilaavat pitkin maailman meriä. Tom Of Finland teoksia esiteltiin enimmäisen kerran Hampurin kuuluisalla Reberbahnin alueella sijaitsevassa pornokaupassa. Tästä lähti Tom Of Finlandin tänä päivän jatkuva maailmanvalloitus. 

Nyt saatavillasi myös laadukkaat Tom Of Finland seksivälineet verkkokaupastamme, sekä hyvinvarustetuista liikkeistämme kautta maan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Waterglide

Waterglide

Waterglide® on testattu saksalaisvalmisteinen, laadukas, vesiliukoinen liukuvoide. Sen erityinen, rasvaton koostumus on helppo pestä pois, eikä se jätä herkimmilläkään hetkillä mitään jälkiä ihoon. Iholle miellyttävän, liimautumattoman koostumuksensa ja erinmaisten liukuominaisuuksiensa sekä riittoisuutensa ansiosta Waterglide® -liukuvoide soveltuu täydellisesti käytettäväksi antoisiin ja huolettomiin lemmenleikkeihin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
Womanizer

Womanizer klitoriskiihottimet eivät ole vibraattoreita, eikä niitä tulee sellaiseen edes sekoittaa. Uskomaton nautinto, jopa ilman klitorikseen koskemista on tehty mahdolliseksi ensimmäistä kertaa historiamme aikana. Toiminta perustuu hellään imuun, tarkoin kohdistettuihin paineaaltoihin ja pulsseihin, sekä ääniaaltoihin. Nämä kolme asiaa kun yhdistetään saadaan tulokseksi täysin ylivertainen superorgasmi. 
  • 73% naisista sai sen avulla peräkkäisiä orgasmeja
  • 76% naisista sai sen aavulla huommattavan voimakkaita orgasmeja
  • 63% naisista sai sen avulla täysin uuden laisen seksuaalisen kokemuksen
  • 98% naisista halusi omistaa Womanizerin
  • 100% naisista piti laitetta ainutlaatuisena.  
Orgasmit eivät ole ennen tätä olleet läheskään näin voimakkaita. Monet naiset ovat kokeneet täysin uudenlaisen, paljon syvemmän ja nautinnollisemman orgasmin. Kaikki tämä on mahdollista tämän uuden täysin vallankumouksellisen uuden teknologian ansiosta. Womanizer on yksi hellävaraisimmista, mutta silti ehdottomasti voimakkaimmista klitoriskiihottimista, joita markkinoilta löytyy.


Selaa tuotemerkin tuotteita »