Aneros - tuotteet

Aneros ja uusi miehen orgasmi

Ihmisen seksuaalisuutta on tutkittu jo pitkään, mutta juuri äskettäin on tehty uusia löytöjä ja tekniikoita. Nyt patentoidulla anaalin ja sulkijalihaksen kautta ja avulla käytettävällä eturauhasen ja välilihan hierontaan tarkoitettu ANEROS stimulaattori mahdollistaa täysin uudenlaiset jatkuvat, toistuvat ja voimakkaat orgasmit. ANEROS voi olla avain "unelmaorgasmiin". ANEROS stimulaattorin toiminta perustuu välilihan ja eturauhasen stimulointiin. Mitään erityistaitoja tai harjoittelua ei tarvita. Se on pääasiassa fyysinen ilmiö, aivan kun nipistäisit itseäsi ja tunnet tällöin kipua.

Kun laitat ANEROS stimulaattorin paikalleen ja supistat sulkijalihasta joko tahallasi tai tahattomasti, tunnet nautintoa ja saavutat orgasmin. Vaikka tuntemusta voidaan vahvistaa mielikuvituksen avulla, voidaan orgasmi kuitenkin saavuttaa vain fyysiselläkin tavalla ANEROS stimulaattorin avulla. Orgasmi on väistämätön. Harjoitukset johtavat voimakkaaseen orgasmiin, niin kauan kuin niitä suoritetaan. Pystyt kontrolloimaan tätä orgasmia helposti säätämällä stimulaation määrää ja pitkäkestoisia, peräkkäisiä orgasmeja voit saada niin monta kuin haluat. Orgasmien pituus ja vahvuus voimistuvat kun saat lisää harjoitusta.
 
Lyhyesti sanottuna se on oma unelmaorgasmisi. Muuntamalla sulkijalihaksen liike suoraan stimuloimaan eturauhasta ja välilihaa unelmaorgasmista tulee todellisuutta. Käyttäjät ovat kertoneet saaneensa tunnin aikana jopa kuusi (6) orgasmia, joiden jokaisen kesto vaihteli minuutista kolmeen minuuttiin! Lisäksi taitoja on mahdollista harjoitella ja saada vielä parempia tuloksia. Lisäksi kaikki tämä saavutetaan ilman partneria ja ulkopuolista apua. Sulkijalihaksesi tekee kaiken tarvittavan ja ANEROS stimulaattori kohdistaa stimuloinnin juuri oikeisiin paikkoihin, saadakseen sinulle aikaan voimakkaimman orgasmin, mitä olet ikinä tuntenut!
Tuotteet 1 - 5  (Yhteensä 5)
Aneros EUPHO Syn G-Piste Stimulaattori - Pepputapit ja Peppukuulat - 894757001928 - 1
ALE -11%
Aneros
79,90 €89,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti omasta varastosta 5 kpl
Aneros Progasm Black Ice - Musta - Pepputapit ja Peppukuulat - 894757001096 - 1
Aneros
74,90 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu
Aneros HELIX Syn G-Piste Stimulaattori miehelle - Pepputapit ja Peppukuulat - 894757001997 - 1
Aneros
89,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu
Aneros Progasm Jr. - Musta - Pepputapit ja Peppukuulat - ProgasmJR - 1
ALE -26%
Aneros
59,90 €79,90 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu
Aneros MGX G-Piste Stimulaattori miehelle - Pepputapit ja Peppukuulat - 894757001812 - 1
Aneros
59,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti omasta varastosta alle 5 kpl