Bathmate Hydromax X50 Extreme Sininen

Tuotekoodi: 5060140204480
Bathmate
BathmateHydromaxX50ExtremeSininen_5060140204480_1.jpg
BathmateHydromaxX50ExtremeSininen_5060140204480_2.jpg
BathmateHydromaxX50ExtremeSininen_5060140204480_3.jpg
BathmateHydromaxX50ExtremeSininen_5060140204480_4.jpg
BathmateHydromaxX50ExtremeSininen_5060140204480_5.jpg
BathmateHydromaxX50ExtremeSininen_5060140204480_6.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 30 €
239,00 €
-12%
Ovh. 269,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa


Yli 49€ tilauksiin
ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin tai postiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin - Käytä hyväksesi!

Nopea ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Bathmate Hydromax X50 Extreme - Peniksensuurennin. Nyt myös isolle miehelle!

Bathmate Hydromax X50 Extreme vie peniksen suurentamisen ja kehittämisen täysin uudelle tasolle. Se on ylivoimaisesti voimakkain ja tehokkain Bathmaten valmistama pumppu harjoitteluun, jossa päämääränä on suurempi penis. Bathmate Hydromax X50 Extreme antaa kaikki samat edut kuin aikasemmatkin mallit, mutta sen mukana saapuu roppakaupalla lisävarusteita. Bathmate Goliath on saanut arvoisensa jatkajan!

Uuden käsikäyttöisen paljepumpun ansiosta sylinteriin saadaan entistäkin kovempi ja tehokkaammin penista kehittävä imu. Voimakkuutta on helppo säätää kullekin käyttäjälle sopivaksi. Voit käyttää Bathmate Hydromax X50 Extreme peniksensuurenninta, joko kylvyssä tai suihkussa.

Markkinoilla olevista tuotteista Bathmate Hydromax X50 Extreme sijoittuu kirkkaasti terävimpään kärkeen imuvoimalla ja saaduilla tuloksilla mitattuna.

Ystävällinen neuvomme: Bathmate Hydromax X50 Extreme on todella voimakas peniksensuurennin, jonka käytössä kehoitamme varovaisuuteen. Penispumppu on suunniteltu erityisesti kokeneemmille käyttäjille, mutta aloittelijatkin voivat sitä toki käyttää. Aloittelijoita suosittelemme aloittamaan varovasti, koska teho on uskomaton.

Bathmate tarjoaa sinulle lukuisia etuja:
 • Pidentää penistä
 • Paksuntaa penistä
 • Parantaa peniksen verenkiertoa
 • Mahdollistaa pidemmät ja kovemmat eretkiot
 • Nopeat tulokset jo lyhyelläkin harjoittelulla
 • Saat lisää itseluottamusta

Tilatessasi tuotteen saat kaiken tämän

 • Bathmate Hydromax X50 Extreme peniksen suurennin
 • Mitta kehityksen seuraamiseen
 • Puhdistuväline
 • Tehokas paljepumppu
 • Mukava tiiviste
 • Letkun kiinnitysmekanismi
 • Liukuvoide
 • Turvalukko
 • Shower Strap-suihkuapuri. Jättää kädet vapaaksi.
 • Kuljetus- ja -varastointilaukku.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

Miten se toimii?

Vastaus:

Penis sisältää kolme paisuvaisiksi kutsuttua sienimäisen kudoksen täyttämää onteloa, kaksi suurempaa (corpus cavernosa) peniksen etupuolella ja yksi pienempi (corpus spongisum) vastakkaisella puolella. Erektio syntyy kun aivoista lähtevä signaali saa paisuvaiset täyttymään verellä, jolloin penis jäykistyy. Paisuvaisten kapasiteetti määrää miten suureksi penis kasvaa erektiossa. Hyvä uutinen on että...Paisuvaisia voi laajentaa ja vahvistaa Bathmaten avulla. Bathmaten käyttäminen laajentaa paisuvaisia jolloin niihin mahtuu enemmän verta ja peniksen maksimikoko kasvaa.

Pumpun rakenne on suunniteltu minimoimaan puristusvoima ja maksimoimaan laajennusvoima, jotta saataisiin suurin mahdollinen kasvattava vaikutus pienimmällä mahdollisella epämukavuudella. Mitä enemmän vettä Bathmateen pumpataan sitä suurempi imuteho syntyy ja sitä enemmän penis laajenee. Ilmalla toimivan pumpun sisällä oleva ilma puristuu ja laajenee vaikuttamatta penikseen samassa suhteessa, ja tämä voi johtaa joidenkin alueiden laajenemiseen epäsuhtaisesti; esim. vain esinahka pullistuu. Bathmate täytetään vedellä ja sijoitetaan tiiviisti peniksen tyven ympärille. Kun vesi pumpataan pois Bathmaten sisällä oleva alue laajenee. Kun pumpun puristaminen lopetetaan estoventtiili sulkeutuu, estäen vettä virtaamasta takaisin Bathmateen. Pumpun suojus on suunniteltu niin että se pyrkii laajenemaan takaisin alkuperäiseen kokoonsa. Koska vesi ei puristu kokoon tai laajene, syntyvä alipaine laajentaa penistä.


Miten sitä käytetään?

Vastaus:
 • 1) Täytä kylpyamme vedellä tai mene suihkuun.
 • 2) Laita Bathmate Hydromax veden alle ja odota kunnes se täyttyy kokonaan vedellä. Aseta penis sen sisään.
 • 3) Paina Bathmate Hydromax alas lantiota kohti useita kertoja. Paineen kasvun pitäisi olla selvästi havaittavissa. Ylimääräinen vesi purkautuu Bathmaten yläpäässä olevasta paineentasausventtiilistä. Jatka Bathmate Hydromaxin painelemista alas kunnes venttiilistä ei enää vapaudu vettä, tähän voi tarvita neljä tai viisi painallusta.
 • 4) Kun välineestä ei saa enää pumpattua lisää vettä, rentoudu noin viiden minuutin ajan. Kun Bathmate Hydromax pumppua ei voi enää painaa alemmaksi, paine on sen hetkisellä ihannetasollaan.
 • 5) Koeta pumpata uudelleen neljästä viiteen minuutin välein. Tällöin venttiilistä tulisi vapautua lisää vettä. Jatka kunnes vettä ei enää tule.
 • 6) Pumppaa Bathmate optimitasolleen tarpeen mukaan. Optimitaso on saavutettu kun vettä ei enää purkaudu venttiilistä välinettä painettaessa.
 • 7) Jos paine tuntuu liian voimakkaalta, paina kevyesti Bathmaten yläpäässä olevaa paineentasausventtiiliä paineen vähentämiseksi. 15-20 minuutin kuluttua vapauta paine painamalla paineentasausventtiiliä ja irrota väline. Irrota Bathmate seisaaltaan, jotta tulos olisi välittömästi nähtävissä.
 • 8) Suosittelemme 15-20 minuutin käyttöaikaa kerrallaan. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi välinettä tulisi käyttää enintään kerran päivässä mutta vähintään kolme kertaa viikossa.

Mitä hyötyä käytöstä on?
Vastaus:
Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen peniksessä on havaittavissa koon lisäystä. Parhaimpiin tuloksiin päästään ahkeralla käytöllä. Vain Bathmate Hydromax X50 Extreme käyttää patentoitua veden avulla toimivaa menetelmää jonka uskomme olevan tehokkain, miellyttävin, edullisin ja nopein peniksenkehitysratkaisu markkinoilla ilman kallista leikkausta. Sen käyttö myös tuo happirikasta verta paisuvaisiin mikä parantaa peniksen kuntoa. Tällä tavalla Bathmate Hydromax X50 Extreme pumpusta hyötyy kahdella tavall.

Millaisia tuloksia on odotettavissa?
Vastaus:
  Useimmat käyttäjät voivat odottaa kahdesta seitsemään senttimetrin pituudenlisäystä ja noin 30% paksuudenlisäystä. Sama kasvumäärä näkyy sekä erektiossa että peniksen ollessa rentona. Tulokset ovat yleensä nopeimmin havaittavissa käyttäjillä joilla ero rennon ja erektiokoon välillä on normaalisti huomattavan suuri. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ero on välittömästi nähtävissä, mutta alkuvaikutus alkaa hävitä jo muutaman tunnin kuluttua. Penis ei yliluonnollisesti kasva pysyvästi yhdessä päivässä.

Lihaksia treenattaessakaan ei yksi harjoittelukerta vielä tuota merkittäviä tuloksia mutta kolmella tai neljällä harjoittelukerralla viikossa eroa alkaa syntyä. Bathmate Hydromax X50 Extreme on harjoitteluväline ja oikeita tuloksia alkaa syntyä vasta muutaman viikon käytöllä. Ensimmäinen havaittava muutos on yleensä että penis on rentona aikaisempaa pidempi ja paksumpi, koska Bathmate Hydromax X50 Extreme käsittely laajentaa paisuvaisia jolloin penis saa enemmän verta. Yleensä yhdestä kolmeen kuukaudessa pituus kasvaa sentin tai pari, ja mitä enemmän välinettä käytetään sitä pidemmältä ja paksummalta penis näyttää.

Kuinka usein sitä käytetään?
Vastaus:
Ensi alkuun käyttö pitäisi rajoittaa enintään 20 minuuttiin kerrallaan, mutta yhteensä välinettä voi käyttää jopa tunnin verran vuorokauden sisällä. Sekä erektio- että rento koko kehittyvät hämmästyttävästi, mikä parantaa suoritusta myös psykologisesti.

Voiko ympärileikattu käyttää sitä?
Vastaus:
Ympärileikkaus ei mitenkään vaikuta tuotteen käyttämiseen.

Mitä etua tuotteesta on?
Vastaus: Bathmate Hydromax X50 Extreme käytöstä on paljon etua. - Penis kasvaa suuremmaksi ja nopeammin kuin muilla menetelmillä.

- Leikkauksia ei tarvita.
- Erektioista tulee kovempia.
- Vesi auttaa peniksen ihoa venymään.
- Alipainevaikutus on ainutlaatuisen tehokas.
- Tulokset näkyvät jo 15 minuutissa.
- Huomaamaton ja helppo käyttää.
- Ei epämukavuutta jota välineen kantamisesta housuissa tuntikaupalla joka päivä syntyisi.
- Edullinen ja vaihtoehtoisiin menetelmiin verrattuna kilpailukykyisesti hinnoiteltu.
- Voi auttaa erektio-ongelmaisia.
- Voi tehdä orgasmeista voimakkaampia.
- Voi lisätä partnerin nautintoa.

Mitä riskejä tuotteesta koituu?
Vastaus:
Vaikka tuote onkin turvallinen käyttää, käyttöohjeita tulisi silti noudattaa tarkasti. Tuote on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Jos kärsit fyysisistä peniksen vaivoista, keskustele lääkärisi kanssa asiasta ennen kuin käytät tuotetta. Älä käytä tuotetta jos olet lähiaikoina ollut nivusalueen leikkauksessa tai jos ensimmäisestä käytöstä seuraa kipua tai epämukavuutta. Penispumppuja on ollut käytössä vuosien ajan ja ne antavat erinomaisia tuloksia. Lääkärit suosittelevat pumpun käyttöä erektiohäiriön hoitamiseen.

Voiko tuotetta käyttää suihkussa?
Vastaus:
Kyllä voi! Bathmate toimii aivan yhtä hyvin suihkussa kuin kylvyssäkin, kumpi vain käyttäjälle sopii parhaiten.

Bathmate Hydromax X50 Pumpun mitat:
- Paino: 250 grammaa
- Leveys: 2.4cm-8.4cm
- Pituus: 35cm - Sisämitta 30.5cm
- Peniksen maksimihalkaisija: 6.6cm
- Peniksen maksimipituus: 28cm

Tuotteen toimituskulut
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Matkahuollosta 7,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 7,99 €
Nouto varastolta 0,00 €