Kondomit

Kondomit

Kondomi, tuo pieni mutta äärimmäisen tärkeä yksityiskohta. Millaisia kondomeja etsit? Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman laadukkaita lateksikondomeja, lateksittomia kondomeja, ohuita kondomeja ja monenlaisia erityisominaisuuksilla varustettuja kondomeja. Löydät tietysti myös kookkaampia kondomeja isoille miehille. Tutustu ja valitse suosikkisi!

Lue lisää
Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä

Lateksikondomit

Lateksilla on monia huippuhyviä ominaisuuksia. Siksi sitä onkin käytetty pitkään kondomien materiaalina. Lateksi eli luonnonkumi istuu hyvin ja venyy mukavasti.

Tsekkaa verkkokaupastamme turvallisten ja luotettavien lateksikondomien kattava tarjonta. Valitse tuttu kestosuosikki, kuten Sultan tai Magic, tai jotain ihan uutta. Kokeile esimerkiksi huippulaadukkaita saksalaisia Secura-kondomeja erilaisiin mieltymyksiin. Kaikki mielettömän edullisesti!

Lateksittomat kondomit

Jos kumi ei sovi sinulle esimerkiksi allergian takia, valitse lateksiton kondomi. Lateksittomat kondomit on pääasiassa valmistettu polyuretaanista. Lateksittoman kondomin tuntuma on luonnollinen ja se välittää kehosi lämmön miellyttävällä tavalla kumppanillesi.

Ohuet kondomit

Jos haluat päästä oikein lähelle ja säilyttää mahdollisimman paljon tuntoherkkyyttä, valitse ohut kondomi. Et välttämättä edes huomaa kondomia, mutta voit silti luottaa sen kestävyyteen. Kaikki kondomimme on testattu tarkasti valvotuissa olosuhteissa. Nautiskele huoleti!

Jotain erityistä

Haluaisitko jotain uudenlaista kivaa? Meillä on valinnanvaraa. Valitse esimerkiksi juomuja kummankin nautinnoksi, herkullisia makukondomeja, pimeässä loistavia kondomeja tai testaa kondomi, johon on yhdistetty penisrengas. Makukondomit ovat hauska tapa maisteluun ja herkutteluun. Makukondomeista löydät monenlaiset makeat ja hedelmäiset maut, jotain siis kaikkien makuun. Jos haluat pitkittää nautintoa, tutustu kondomeihin, jotka on käsitelty miedolla puuduttavalla aineella. Kestät pidempään ja nautit enemmän!

Kondomin koko

Kondomien käyttäjät ovat kaikki eri kokoisia varustukseltaa. Ei hätää, me tiedämme tämän! Meidän valikoimastamme löydät eri kokoiset kondomit. My Size Kondomeista voit valita omaan kokoluokkaasi soveltuvan kondomin, koska tässä asiassa koko ratkaisee. Kun löydät oman kokosi kondomeista voit varmoin mielin unohtaa hankaluudet, kuten löysyyden tai kiristävyyden.

Oletko jo kokeillut naisten kondomia? Vaginaan asetettava liukastettu kondomi antaa mukavalla tavalla ohjat naisen käsiin.

Jos jokin mietityttää, autamme mielellämme valinnassa!