Orgasmistimulaattori Miehelle

Tuotekoodi: 6970260907378
_6970260907378_1.jpg
_6970260907378_2.jpg
_6970260907378_3.jpg
19,90 €
Heti omasta varastosta yli 5 kpl
Toimituskulut alk. 5,99 €Nouto varastolta: 0,00 €

kpl


Yli 39.99€ tilauksiin
ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin tai postiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin - Käytä hyväksesi!

Nopea ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Täydellinen Stimulaattori eturauhaselle, sekä aloittelijoille, että kokeneemmille!

Peräkkäisiä orgasmeja myös miehelle

Eturauhanen on yksi herkimmisstä paikoistasi. Sitä stimloimalla saadaan aikaiseksi orgasmeja, jotka ovat voimakkuudeltaan ja kestoltaan täysin omaa luokkaansa. Ne tulevat sarjoissa ja tuntuvat kesätvään loputtomiin. Vartalosi tärisee, kun hyvän olon aallot lyövät ylitsesi kuin kuohuva koski. Tämä anatomisesti tarkkaan suunniteltu stimulaattori mahdollistaa sinulle täysin uudet, uskomattoman nautinnolliset orgasmit.

Jopa kuusi orgasmia tunnissa

Käyttäjät ovat kertoneet saaneensa tunnin aikana jopa kuusi (6) orgasmia, joiden jokaisen kesto vaihteli minuutista kolmeen minuuttiin! Lisäksi taitoja on mahdollista harjoitella ja saada vielä parempia tuloksia. Lisäksi kaikki tämä saavutetaan ilman partneria ja ulkopuolista apua. Sulkijalihaksesi tekee kaiken tarvittavan ja stimulaattori kohdistaa stimuloinnin juuri oikeisiin paikkoihin, saadakseen sinulle aikaan voimakkaimman orgasmin, mitä olet ikinä tuntenut! 

Laadukkaat ja turvallisen materiaalit

Stimulaattorin varsi on puhdasta, lääketieteellisen tason silikonia ja kahvaosa hygieenistä ABS kovamuovia. 

Miksi se toimii?

Eturauhanen, väliliha ja sulkijalihas näyttelevät tärkeää roolia orgasmeissa. Stimulaattori stimuloi kaikkia näitä alueita yhtäaikaisesti vapauttaen niiden potentiaalin tuottaa voimakkaita, peräkkäisiä orgasmeja ilman siemensyöksyä. Tärkeät hermot, jotka kontrolloivat sukupuolielimiä, myös hermot, jotka kontrolloivat erektiota, orgasmia ja ejakulaatiota yhtyvät eturauhasen ja välilihan alueella. Juuri tästä syystä eturauhasen ja välilihan hieronta ovat olleet tehokkaita tapoja terveellisempiin ja voimakkaampiin seksuaalisiin toimintoihin jo aikojen alusta. Useimmille miehille nämä alueet eivät ole olleet suoran stimulaation kohteena orgasmin saamiseksi.

Tällä alueella olevat hermot ovat tavoittamattomissa syvällä vartalon sisällä tähän päivään asti. Eturauhasstimulaattorin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tehokkaan yhtäaikaisen hieronnan juuri tälle hermojen yhtymäkohta-alueelle. Se mahdollistaa voimakkaiden orgasmien saamisen ilman ulkoisten sukupuolielimien koskettelua tai kiihottamista. Ja tämä tunne on todella voimakas ja jotain mitä ei ole ennen voitu tuntea! Tämä johtaa ajatukseen, että on olemassa muita tekijöitä, jotka erottavan tämän normaalista orgasmista.

Normaalisti kun aivoja stimuloidaan, joko fyysisesti (koskettelemalla esim. penistä.) tai henkisesti, lähettävät aivot ärsykkeitä orgasmeja kontrolloiviin hermoihin. Stimulaattori vapauttaa nuo hermot aivojen kontrollista ja stimuloi hermoja suoraan aiheuttaen täydellisen orgasmin. Ja näitä orgasmeja voi saada useita peräkkäin. Vielä jos tämä kiihotus yhdistetään mielen kiihoittamiseen, tuntemus vahvistuu entisestään.

Myös sulkijalihas näyttelee tärkeää roolia orgasmissa. Sulkijalihas supistelee orgasmin aikana. Ilman supistuksia orgasmien teho heikentyy. Voimakkaammilla supistuksilla saavutetaan voimakkaampia orgasmeja. Tämä johtuu siitä että, samat hermot jotka ovat peräaukon alueella jatkuvat myöskin ulkoisiin sukupuolielimiin. Itse asiassa on henkilöitä, jotka pystyvät saamaan orgasmin vain supistelemalla sulkijalihastaan, mutta ilman apuvälineitä se on äärimmäisen harvinaista ja vaikeaa.

Mitä voit odottaa?

 • Herkempiä tuntemuksia peniksessä, reisien sisäpinnoilla ja nänneissä
 • Pistäviä, mutta todella nautinnollisia tuntemuksia koko peniksessä.
 • Lisääntynyttä mielihyvää peniksessä ilman sen koskettamista.
 • Nautinnollisia ja vahvoja tuntemuksia kapeilla kaistaleilla peniksessä ja reisien sisäpinnoilla.
 • Pistäviä, mutta nautinnollisia tuntemuksia eturauhasen pinnalla.
 • Erittäin nautinnollisia tuntemuksia syvällä eturauhasen ja välilihan hermojen akupunktio alueella.
 • Peräsuolessa lämmin tunne.
 • Sykkiviä, kiemurtelevia tuntemuksia peräsuolen seinämissä.
 • Apua erektioihin eturauhasen hermoihin kohdistuvan stimulaation vuoksi.
 • Tämä stimulaattori mahdollistaa miehille peräkkäisiä ja vahvoja orgasmeja kiihoittaessaan sulkijalihasta, välilihaa ja eturauhasta samanaikaisesti. 

 

TULOSTA ITSELLESI ALLA OLEVAT KÄYTTÖOHJEET:  

Valmistelu:

Varmistaaksesi hygieenisen toiminnan, huolehdi suolen huuhtelusta. Suoli on normaalisti tyhjä, mutta suosittelemme suolen huuhtelua apteekista saatavalla suolihuuhtelu ruiskulla.
Käy makuulle kyljellesi ja taivuta polvet mahaasi vasten. Tällöin rentoudut ja saat laitteen asetumaan oikein eturauhasen kohdalle.
Käytä reilusti liukuvoidetta asentaessasi laitetta paikalleen.

Vaihe 1. Rentoutuminen ja keskittyminen -

Aseta stimulaattori siten, että ylöspäin oleva "koukku" tulee asettumaan välilihan kohdalle. Ohuempi spiraalin muotoinen osa tulisi osoittaa selkäsi puolelle.
Työnnä laite hitaasti puoliväliin asti anukseen, jolloin laite vetäytyy itsestään loppumatkan oikealle kohdalle. "Koukku" asettuu jämäkästi välilihan johdalle ja nyt se hieroo samanaikaisesti kaikkia tarvittavia alueita. Tällöin, jotkut henkilöt voivat tuntea tarvetta virtsaamiseen. Se on täysin normaalia.

Varmistaaksesi oikean paikan, voit spiraalikahvasta säätää laitteen asentoa, jotta koukku asettuu oikein välilihan kohdalle.
Pidä välilihan alue kuivana, jottei laite lipsu. Kun laite on paikallaan, tunnet sen paineen anuksen alueella. Nyt on aika rentoutua. Normaalisti se kestää 10-20 minuuttia. Tällä välin voit tehdä hengitysharjoituksia.
Hengitä rauhallisesti sisään, pidätä hengitystä ja hengitä ulos. Rentoudu ja keskity tuntemuksiin anuksen alueella. Oudon esineen tunne häviää ja anus tottuu laitteeseen.

Vaihe 2. Supistusharjoitukset

Nyt kun olet täysin rentoutunut ja saat uusia tuntemuksia anaalistasi voit aloittaa supistusharjoitukset.
Jatka hengittämistä rauhallisesti ja syvään. Supista sulkijalihasta sisäänhengityksen aikana ja rentouta se uloshengittäessä.
Toista harjoitus 20-30 kertaa ja vartalosi on valmiina vastaanottamaan täysin uudenlaisen orgasmin.

Nyt voit aloittaa hyväilyn haluamallasi tuntoherkällä alueella. Vältä kuitenkin koskemasta penikseesi, koska se voi johtaa ejakulatioon.
Keskity eturauhaseesi. Supista hitaasti sulkijalihastasi noin puoleen väliin jä pidä jännitys yllä. Anuksen lihaksen voivat alkaa vapisemaan ja supistelemaan tahattomasti. Tämä on täysin normaalia ja johtuu tahdottomien ja tahdonalisten lihasten yhteistyöstä. Se on tärkeää orgasmin saavuttamiseksi. Sulkijalihaksen rauhallinen supistelu johtaa varmimmin anaaliorgasmiin kun taas voimakas supistelu johtaa eturauhasorgasmiin tai tai sekoitukseen molempia.

Vaihe 3. Nautinnon pitkittäminen

Kun stimulaattori vie sinut pisteseen, että ejakulaatio tuntuu väistämättömältä, yritä pysyä siinä kontrolloimalla sulkijalihaksen supistuksia.
Syvä tunne vahvistuu ja lähestyt huippua. Vartalosi lihakset jännityvät ja alkavat täristä voimakkaan ejakuloimattoman orgasmin voimasta.
Orgasmi jatkuu aaltomaisena uudestaan ja uudestaan. Orgasmin kesto on luultavasti pidempi (yli 2 minuuttia.) ja vahvempi kuin normaali ejakulaatio-orgasmi. Koko ruumiisi valmistautuu ejakuloimaan mutta sitä ei tapahdu. Se on uusi ja upea tunne!
Hienoa on myös orgasmin hallittavuus. Voit itse säädellä orgasmia ja saada niitä useita peräkkäin kontrolloimalla sulkijalihastasi. Myöskin, toisin kuin ejakulaatio-orgasmissa, jokainen saamasi orgasmi tuntuu erilaiselta.
Laite on helppo hallita, käännät sen "off" asentoon vain rentouttamalla sulkijalihaksen ja taas "on" asentoon jännittämällä sulkijalihaksen. Näin on mahdollista saavuttaa jättimäisiä peräkkäisiä ja lomittaisia orgasmeja.

Vaihe 4. Peniksen kiihottaminen

Nyt voit myös kiihottaa penistäsi. Tämä vie sinut ejakulaation partaalle. Kun tunnet ejakulaation olevan väistämätöntä, lopeta peniksen kiihoittaminen välittömästi ja supista sulkijalihastasi ja erektiota kontrolloivia lihaksiasi.
Jännitä näitä lihaksia niin voimakkasti kuin pystyt. Tämä lisää veren määrää paisuvaiskudoksessa ja peniksestä tulee muhkeampi. Tämä on erittäin hyvä harjoitus 

 Säästövinkki: Onhan sinulla jo liukuvoide? Mikäli ei, suosittelemme lämpimästi sen käyttöä tämän tuotteen kanssa maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tilaa liukuvoide mukaan "tarjouspaketit" välilehdeltä ja säästät selvää rahaa.

 • Kokonaispituus 10cm 
 • Käyttöpituus 9cm
 • Paksuus noin 1cm-2.1cm
 • Turvallinen 100% silikonimateriaali
 • Hieman joustava varsi asettu täydellisesti paikoilleen
Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Matkahuollosta 7,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 7,99 €
Nouto varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 39,99 € ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €