Fun Cup Kuukupit 2 kpl - Iso ja Pieni

Tuotekoodi: 4032498950037
Fun Factory
FunCupKuukupit2kpl-IsojaPieni_4032498950037_1.jpg
FunCupKuukupit2kpl-IsojaPieni_4032498950037_2.jpg
FunCupKuukupit2kpl-IsojaPieni_4032498950037_3.jpg
FunCupKuukupit2kpl-IsojaPieni_4032498950037_4.jpg
FunCupKuukupit2kpl-IsojaPieni_4032498950037_5.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 15 €
19,90 €
-43%
Ovh. 34,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa

Yli 49€ tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin tai postiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin tai osissa - Käytä hyväksesi!

Nopea, luotettava ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Fun Cup Kuukautiskupit - Helppoa, hygieenistä ja yksinkertaista

Tiedäthän tunteen kun tajuat, ettei sinulla ole tamponeja tai siteitä ja työpäivähän on kesken. Tai sitten se tapahtuu juuri kun olet menossa nukkumaan. Se ottaa päähän ja se ottaa päähän todella rankasti. Ongelmaan on helppo ja nerokas ratkaisu. Fun Factoryn Fun Cup kuukupit antavat sinulle varmaa suojaa tuntikausiksi. Ja kun on aika, voit vain tyhjentää, sekä  pestä sen ja laitaa takaisin paikoilleen

Fun Cup A setti on hieman pienempi ja toimii täydellisesti niukemman vuodon päivinä tai naisille, joille ne ovat oikean kokoiset. Fun Cup B setti on taas runsaamman vuodon päiville. Tässä A + B setissä on yksi pieni ja yksi isomppi kuukuppi. Täydellinen yhdistelmä!

Fun Cup kuukupit ovat valmistettu huippulaadukkaasta ja luontoystävällisestä 100% silikonista. Ne kestävät vuosikausia, eivät aiheuta pieniä haavaumia limakalvoille, joita tamponit saattavat aiheuttaa. Niiden antama yhtäjaksoinen suoja on jopa 12 tuntia kerrallaan, joten voit keskittyä täysin muihin asioihin kuin kuukautisiin. Fun Cup kuukuppi pysyy paikoillaan uimassa, tanssimassa ja oikeastaan missä tahansa aktiviteetissä, jota haluat harrastaa.

Muotoiltu mukavaksi

Fun Cup kuukupit ovat muotoiltu mahdollisimman mukaviksi käyttää. Ne ovat niin mukavat, ettei niitä oikeastaan edes huomaa. Lisäksi muotoilu tekee niiden asettamisen huomattavasti helpommaksi kuin kilpailevilla tuotteilla.

Valitse oikea kuukuppi

Koska vartalomme eroavat toisistaan, ei ole olemassa nyrkkisääntöä kuukupin oikeasta koosta. Lisäksi tarvittu koko vaihtelee vuodon niukkuuden tai runsauden mukaan. Siksi tarjolla onkin kolme erilaista vaihtoehtoa. Pienet kuukupit eli koko A - Suuremmat kuukpit eli koko B - Ja sitten on vielä aloituspaketti jossa saat sekä pienemmän ja isomman Fun Cup kuukupin. Jokaisessa paketissa on kaksi kuukuppia.

Miksi Fun Cup kuukuppi eli kuukautiskuppi?

Tärkein syy lienee niiden terveellisyys ja kätevyys. Paras ominaisuus Fun Cup kuukupeissa on, että voit oikeastaan unohtaa niiden olemassaolon. Tamponi täytyy vaihtaa muutaman tunnin välein, mutta kuukuppia voit käyttää jopa 12 tuntia yhteen menoon. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa sitä esimerkiksi työpaivän aikana lainkaan! 

Fun Cup kuukuppi on muotoilunsa ansiosta helppo käyttää, se on hygieeninen ja se on todella varma. Sen kanssa voit urheilla, uida harrastaa ja tehdä oikeastaan mitä tahansa ilman suurempia huolia.

Fun Cup on ehdottoman turvallinen, sillä se on valmistettu markkinoiden parhaasta ja laadukkaimmasta lääketieteellisen tason 100% silikonista. Silikoni on allergiaturvallinen ja ehdottoman hygieeninen.

Fun Cup kuukautiskupit säästävät sinulle roppakaupalla rahaa. Keskimäärin tamponeihin käytetään noin 100 euroa vuodessa. Nyt ne ajat ovat ohi ja voit käyttää arvokkaat rahasi johonkin paljon mukavampaan!

Fun Cup Kuukupit rakastavat luontoa!

Siteet ja tamponit jättävät jälkeensä jopa 150 kiloa jätettä vuositasolla. Nyt tuokin kasa on historiaa, sillä Fun Cup kuukautiskupit kestävät vuosikausia, eivätkä näin ollen tuota lainkaan jätettä.

Fun Factory Fun Cup kuukupit ovat valmistettu korkeimman luokan vaatimukset täyttävällä huippuluokan tehtaalla Saksassa. Voit siis olla täysin varma niiden huippuluokan laadusta.

Tee siis yksi elämäsi parhaista päätöksistä ja tilaa kuukupit jo tänään!

 • Jokaisessa pakkauksessa 2 kappaletta laadukkaita Fun Cup kuukuppeja
 • Saat mukana antibakteerisen säilytyspussin
 • Säästät rahaa jopa yli 150 euroa vuodessa
 • Tuotat jopa 150 kiloa vähemmän jätettä vuodessa
 • Jopa 12 tunnin varma suoja
 • Voit uida, urheilla ja harrastaa normaalisti kuukautistenkin aikana
 • Huippulaadukas 100% silikonimateriaali
 • Suunniteltu ja valmistettu Saksassa 
 • Paketti A + B  kokotiedot: 
  Iso kuppi: Pituus 5.8cm - Halkaisjia 4.3cm - Vetoisuus 30ml
  Pieni kuppi: Pituus 5.3cm - Halkaisija 4cm - Vetoisuus 20ml

Katso video:

Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista DELUXE 7,99 €
Nouto valitsemastasi postista DELUXE 7,99 €
Nouto Matkahuollosta 7,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 7,99 €
Nouto varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 49,00 € ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €