Klitorisgeeli Naisille Dynagine Gel

Ylivoimainen ykkönen

Tuotekoodi: 5420044207091
DynagineGelKlitorisgeeliNaisille_Dyna25_1.jpg
Tuotetta saatavilla rajoitettu erä
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 10 €
16,90 €
-38%
Ovh. 26,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti omasta varastosta alle 5 kpl
Toimituskulut alk. 5,99 €Nouto varastolta: 0,00 €

kpl


Yli 49€ tilauksiin
ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin tai postiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin - Käytä hyväksesi!

Nopea ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Klitorisgeeli Naisille Dynagine Gel - Vihdoinkin tuote joka on luotu naisille. Tämän hetken kovin hittituote koko Euroopassa nyt saatavillasi. Kun haluat nauttia seksistä ja samalla elämästäsi enemmän.

Dynagine Geelin kehitystyö alkoi yhdestä tärkeästä ajatuksesta: naisen nautinnon lisääminen. Lopputuloksena on tehokas ja riittoisa klitorisgeeli joka vie nautintosi täysin uudelle tasolle.

Sinun on helpompi saada orgasmi ja niitä on mahdollista saada useita aivan peräjälkeen. Kertakaikkisen upea tuote sinulle, joka haluat maksimaalisen nautinnon. Kysymys kuulukin, haluatko sinä nauttia enemmän? Vastaus linee kovinkin helppo: KYLLÄ! 

Pakkauskoko 2 x 8ml.Miten niin paljon menestystä?
Lopultakin tuote joka on luotu naisille!
Tavoite: Ilmaise oma seksuaalinen mahdollisuutesi, herätä ja kiihoita sukupuolihaluasi ja naisellista sukupuolisuuttasi. Olitpa rakkauden alkutaipaleella, kokenut tai täysin tyydytetty, tarjoaa DYNAGINE sinulle polun, jonka kautta löydät oman ennen tiedostamattoman intimiteettisi. Älä heitä hukkaan tätä tilaisuutta, jonka avulla saavutat täydellisen sukupuoli- ja rakkauselämän.

Mikä on salaisuus?
DYNAGINE sisältää tehoaineksia, jotka edistävät herkkyyttä ja klitoriksen kiihoittumista. Mentolin avulla L-Arginiini toimii verisuonia laajentavana työntymällä emättimen limakalvon läpi, jolloin verenkierto lisääntyy, verisuonet laajentuvat ja klitorisalueen kudoksien pinnat kiihoittuvat lisäten kiihtymystä. DYNAGINE on luonnollinen, vesipohjainen geeli, jonka käytössä ei ole riskejä eikä se vaaranna terveyttä.

Minkälaisina annoksina?
Voit käyttää DYNAGINE geeliä niin usein kuin haluat. Kosketuksen aistillinen herkkyys ilmestyy muutaman minuutin kuluessa. Jos tunnet kiihoituksen vähenevän, lisäät vain geeliä. tähän päivään mennessä ei ole havaittu minkäänlaisia sivuoireita. Tarvittaessa kysy neuvoa ihotautilääkäriltä. On aina suositeltavaa testata ainetta ensin levittämällä sitä muutama tippa kädelle, jolloin mahdollinen allergisuus havaitaan. Sukupuolialueen kudoksien herkkyys vaihtelee henkilöiden välillä. Geelin käyttöä tulee kuitenkin välttää raskauden tai rintaruokinnan aikana. Geeliin ei tarvita lääkemääräystä.

Kuinka sitä käytetään?
Pursota muutama tippa DYNAGINE geeliä sormellesi ja levitä sitä klitorisalueelle. Tunnet vähitellen viileän ja pehmeän tunteen. Klitoriksen hierominen on tavallisin tapa, jolla saavutetaan sukupuolinen kiihotus. Kosketuksen ja geelin kitka erogeenisillä alueilla lisäävät verenkiertoa, jolloin kiihotus voimistuu ja johtaa orgasmiin. Kiihotuksen kesto riippuu henkilöstä, joidenkin tarvitsee lisätä geeliä useamman kerran, jotta saavutetaan paras tulos. DYNAGINE geeliä voit käyttää niin kauan kuin haluat.


Miehet ja naiset ovat aikojen alusta yrittäneet löytää keinoja, joilla heidän sukupuolielämäänsä voitaisiin parantaa. DYNAGINE geelin avulla voit saavuttaa täydellisen lopputuloksen. Sukupuoliviettisi kehittyy ja rakastelun halusi lisääntyy ja lopputuloksena on aina sama tyydytys. DYNAGINE geeli parantaa myös myös itsetyydytyksen voimakkuutta ja laatua. DYNAGINE geeli saa sinut löytämään naisellisen intimiteettisi ja kasvava jännityksesi varmasti innostaa myös kumppaniasi!


Tässä muutaman käyttäjän mielipide geelistä

Jaana - 36 vuotta. - Hoitotyössä
DYNAGINE antoi minulle tunteen, jota en koskaan aikaisemmin ollut tuntenut. Ensimmäisestä kerrasta lähtien geeli antoi minulle lämpimän ja voimakkaan kiihoituksen joka johti orgasmiin.

Anna-Kaisa - 25 vuotta - Myyntiassistentti
Myönnän olleeni jonkin verran epäilevä, mutta mieheni sai minut yrittämään DYNAGINE geeliä. Rakastelun halu olikin vähentynyt huomattavasti ja se aiheutti monia ongelmia avioliitossamme. Aloitettuani DYNAGINE geelin käytön on sukupuolihalunijälleen pysyvästi korkealla. tästä mieheni on hyvin onnellinen.

Maj - 18 vuotta - Opiskelija
Olen 18-vuotias ja olen usein kuullut ystävieni puhuvan seksistä ja itsetyydytyksestä. Olen hyvin ujo eikä minulla ole monia seksikokemuksia. Päätin kokeilla DYNAGINE geeliä ja se oli mahtavaa! Geeli auttoi minua tuntemaan intimiteettini paremmin ja arvostamaan itsetyydytystä. Geeli on uskomaton sukupuolihalun kiihottaja.

Niina - 38 vuotta - Juristi
Haluan kiittä ystävääni, joka auttoi minua löytämään DYNAGINE geelin. Nykyään emme enää voi rakastella ilman sitä. On loistavaa olla niin kiihoittunut.

Liity sinäkin onnellisten joukkoon ja tilaa heti!

Asiakkaamme palautteita:
"Minä ja rakkaani olemme saaneet upeita ja ihania hetkiä yhdessä Dynagine Gel:in kanssa. Molemmat osapuolet nauttivat. Yleensä olen suhtautunut epäluuloisesti näihin kiihotusvoiteisiin, mutta tämä todella toimii. Jopa mieheni oli hyvin tyytyväinen...NAM!"

"Kokeiluna tarttui mukaan seksimessuilta, positiivinen yllättäjä. Aiheutti mukavan kuumottavan sekä samaan aikaan kihelmöivän tunteen ;) suosittelen kaikille naisille..."

Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Matkahuollosta 7,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 7,99 €
Nouto varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 49,00 € ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €