Smartballs Uno - Musta & Punainen

Tuotekoodi: 4032498333083
Fun Factory
SmartballsUno-MustaPunainen_4032498333083_1.jpg
SmartballsUno-MustaPunainen_4032498333083_2.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 9 €
10,90 €
-46%
Ovh. 19,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa


Yli 39.99€ tilauksiin
ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin tai postiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin - Käytä hyväksesi!

Nopea ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Smartballs - Ainutlaatuista nautintoa ja samalla tehokasta harjoitusta...

Tämä Smartballs vaginakuula on erityisesti suunniteltu aloittelijoille, sekä naisille joilla on kallistunut kohtu tai se pääsee tippumaan lantionpohjalihasten heikkouden takia. Tietysti näitä ilokuulia käyttävät myös naiset, jotka haluavat tehokasta ja miellyttävää harjoitusta lantiopohjalihaksilleen.

Hyvin harjoitetut lihakset lisäävät tuntoa ja näin mahdollistavat orgasmin ja seksuaalisen nautinnon helpommalla kuin aikaisemmin. Innovatiivinen muotoilu ja helppokäyttöisyys yhdistettynä upeaan, erittäin puhtaaseen silikonimateriaaliin, tekevät tästä tuotteesta ainutlaatuisen ja tehokkaan! Se on turvallinen käyttää, eikä aiheuta allergisia oireita!

Lisäksi niiden hiljaisuus ja sisällä pyörivien kuulien tehokkuus hakevat vertaistaan. Voimmekin kahdella sanalla sanoa asian helposti: PARAS OSTOS!

Kuulan halkaisija: 3.6cm.

Vinkki: Smartballs treenikuulien kanssa suosittelemmme vesipohjaista liukuvoidetta käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Tilaa liukuvoide mukaan edullisena tarjouspakettina.

 1. "Fifty Shades" - Kirjasarjan huikean suosion myötä SMARTBALLS-treenikuulien myynti nousi räjähdysmäisesti ja ylitti kahden miljoonan rajan jo vuonna 2012.
 2. Lantionpohjalihaksesi eli KEGEL-lihaksesi ulottuvat häpyluustasi häntäluuhusi asti. Nämä muodoltaan hihnamaiset lihakset tukevat kaikkia sisäsynnyttimiäsi; virtsarakkoasi, kohtuasi sekä suoltasi.
 3. Joka kolmas nainen kärsii yhdynnöistä, raskaudesta tai vaihdevuosista johtuvasta lantion alueen heikkenemisestä.
 4. Sännöllisillä lantionpohjalihasten eli Kegelin harjoituksilla voit saavuttaa esimerkiksi virtsankarkailun vähenemisen kaltaisia konkreettisia tuloksia jo 8-12 viikossa. Joidenkin naisten kohdalla parannukset ovat huomattavia.
 5. Lantionpohjalihakset sijaitsevat jalkojesi välissä ja ulottuvat häpyluustasi selkärankasi tyveen asti. Nämä muodoltaan hihnamaiset lihakset pitävät virtsarakkosi sekä virtsaputkesi paikoillaan.
 6. "Lantionpohjalihakset heikkenevät yleensä raskauden, leikkauksen, virtsarakontulehduksen, vaihdevuosien, tai yksinkertaisesti ikääntymisen myötä. Ja tiedäthän vanhan sanonnan - jos et pidä taitoasi yllä se heikkenee.
 7. SMARTBALLS treenikuulat ovat lääketieteellisesti hyväksytty keno lantionpohjalihasten harjoitusten tehostamiseen. Hot Lips on iloinen siitä tosiasiasta, että lääkärit ja kätilöt ovat suositelleet kuulia siitä lähtien kun FUN FACTORY alkoi myydä niitä eurooppalaisissa apteekeissa 1990-luvulla
 8. SMARTBALLS vaginan harjoituskuulissa on lantionpohjalihasten laukaiseva liike, joka aktivoituu välittömästi kun emättimessäsi. Hot Lipsin myymillä SMARTBALLS kuulilla harjoitat lantionpohjalihaksiasi vaivattomasti ja tehokkaasti.
 9. SMARTBALLS treenikuulissta on Hot Lips verkkokaupan valikoimissa saatavilla kaksi eri versiota. SMARTBALLS UNO koostuu yhdestä treenikuulasta, kun taas SMARTBALLS DUO sisältää kaksi toisiinsa liitettyä kuulaa.
 10. Hyvä vaihtoehto Fun Factoryn kahdesta treenikuulasta koostuvalle SMARTBALLS DUO - mallille on SMARTBALLS UNO, jota Hot Lips suosittelee etenkin ensi kertaa vaginakuulia kokeileville naisille, sekä naisille, jotka haluavat jotain pienempää.
 11. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että SMARTBALLS vaginakuulat pysyvät sisälläsi. Ne solahtavat vaginaasi ja pysyvät paikoillaan yhtä helposti kuin tamponi.
 12. SMARTBALLS treenikuulien sisällä olevat metallikuulat, alkavat tuottaa emättimessäsi heti pehmeästä intensiiviseksi voimistuvaa värähtelyä, joka stimuloi, hieroo ja harjoittaa lantionpohjalihaksiasi. Hot Lips myy sinulle nämä patentoidulla menetelmällä valmistetut SMARTBALLS treenikuulat, jotka ovat markkinoiden ehdottomasti hiljaisimmat, suorastaan äänettömät rakkauskuulat.
 13. "Voit tehdä Kegelin harjoituksia vaikka koko päivän" - Oprah Winfrey
 14. Monella naisella lantionpohjalihakset veltostuvat synnyttämisen jälkeen. Hot Lips on saanut luotettavia tietoja, siitä että lantion alueen lihasten harjoittaminen lapsen synnyttämisen jälkeen saattaa ehkäistä myöhemmässä iässä ilmenevää virtsanpidätysongelmaa.
 15. 12 viikkoa kestäneeseen pieneen pilottikokeiluun osallistuneiden, vaginakuulia päivittäin 30 minuutin ajan käyttäneiden naisten mukaan heidän virtsanpidätysongelmansa ei ollut enää ongelma tai tilanne oli selvästi parantunut.
 16. Minkä tahansa uuden tuotteen tavoin lantionpohjalihasten treenikuulat saattavat aluksi tuntua hieman epämukavilta. Tämä johtuu kuitenkin yleensä siitä, että kehosi ei tunne niitä entuudestaan ja samalla mielesi on erittäinkin tietoinen niistä. Lantionpohjalihastesi vahvuudesta riippuen saattaa tuntua siltä, että ensi kertaa vaginaasi asetetut meiltä Hot Lipsistä tilaamasi kuulat lipsahtavat ulos. Jos näin tapahtuu, Hot Lips suosittelee vain harjoittelun jatkamista entiseen malliin.
 17. "Kokeile lantionpohjalihastesi tiukkuutta työntämällä sormesi vaginaasi ja supistelemalla sitä sen jälkeen sormesi ympärille. Mikäli sormeasi ympäröivät lihakset tuntuvat ohuelta viivalta, saattavat lantion alueen lihaksesi tarvita harjoitusta. Hyvässä kunnossa olevat lihakset puolestaan tuntuvat sormiasi vasten liki 1.5cm leveältä nauhalta. Kegelin harjoitusten avulla saat lantiolihaksesi suorastaan upeaan kuntoon" - Tohtori Lou Page, Amerikkalainen seksuaalikasvattaja
 18. Nykäisytesti: Kokeillaksesi edistymistäsi ja lantionpohjalihastesi vahvuutta, nykäise SMARTBALLS - treenikuulien silikoninarusta samalla kun supistelet aktiivisesti lihaksiasi. Jos kuulat pysyvät tiukasti sisälläsi, lantionpohjalihaksesi ovat kunnossa.
 19. Nauti vaivattomasta harjoittelusta kävelemällä SMARTBALLS treenikuulat sisälläsi. Kuulien aiheuttamista nopeista ja tahattomista supisteluista on enemmän hyötyä, kuin itse suorittamastasi aktiivisesta lantiosi lihasten supistelemisesta. Hanki siis kuulasi osoitteesta: www.hotlips.fi
 20. Voit pitää SMARTBALLS vaginakuulia sisälläsi niin ostoksilla, lenkkipolulla, surffatessa, kuin kotonakin. Kuulat sopivat myös käytettäväksi bussissa, töissä, rannalla tai baarissakin.
 21. "Miksi ihmeessä ihmiset sanovat aina että "kasvata munat"? Kiveksethän ovat heikot ja herkät. Jos haluat olla vahva, kasvata vagina. Se kestää kovempaakin survomista!" - Betty White, näyttelijä
 22. "Yhdessä Kegelin harjoituksia tekevä perhe myös pysyy yhdessä" - Kris Jenner
 23. "Ihmiset eivät tunnu tajuavan, että kaikki seksuaalinen toiminta, niin yksin, kuin kumppaninkin kanssa vahvistaa lantion alueen lihaksistoa. Lantionpohjalihaksia vahvistavien seksivälineiden avulla pääset päämäärääsi nopeammin, sillä Kegelin harjoitusten tekeminen ilman seksileluja voi olla aluksi todella turhauttavaa. Mutta mitä enemmän harjoittelet, sen helpompaa se on, joten ei kannata luovuttaa" - Ducky Doolittle, seksuaalikasvattaja, luennoitsija, kirjailija
 24. Vahvat lantionpohjalihakset voivat lisätä seksuaalista nautintoa, sillä ne auttavat sinua kietoutumaan tiekemmin kumppanisi peniksen ympärille yhdynnän aikana. Hot Lipsin kokeneiden asiantuntijoiden mielestä tämä lisää niin miesten kuin naistenkin kiihoittumista ja nautintoa.
 25. "Hänen ojennetulla kämmenellään kiiltelee kaksi hopeista, paksulla mustalla nyörillä toisiinsa yhdistettyä kuulaa... Minun sisälläni! Haukon henkeäni ja kaikki syvät vatsalihakseni puristuvat lujasti yhteen. Sisäinen jumalattareni tanssahtelee seitsemän hunnun tanssia.. Voi että.. Tunne on merkillinen. Kun ne ovat sisälläni, en edes oikein tunne niitä, mutta toisaalta tiedän niiden olevan sisälläni... Niin ihanaa... Täytyy varmaan pitää nämä kuulat, sillä ne saavat minut himoitsemaan seksiä entisestään." - Anastasia Steele "Fifty Shades Of Grey, luku 20
 26. "Mikään mielihyvä ei ole väliaikaista, sillä sen luoma vaikutelma on aina pysyvää" - Johan Wolfgang v. Goethe
 27. Nainen voi vahvistaa mielihyvän tuntemuksiaan pitämällä SMARTBALLS kuulia vaginassaan anaaliseksin aikana.
 28. Terästä SMARTBALLS harjoitteluasi vibraattorin avulla. Kiinnitä Hot Lipsistä tilaamasi vibraattori SMARTBALLS-kuulien silikoninyöriin ja anna värähtelyn ulottua kuulien sisällä pyöriviin palloihin, jotka stimuloivat suoraan herkkää g-pistettäsi.
 29. "Voit tyydyttää itsesi ilman käsiäkin. Hommassa on kyse pikemminkin lapsesta asti tukahdutettujen lihastesi vapauttamisesta kuin kontrollointitaidoistasi." - Germain Greer, Kirjailija
 30. "Älä ylenkatso itsetyydytystä. Sehän on seksiä jonkun kanssa, jota rakastat." - Woody Allen
 31. "Kyse on sinun kropastasi ja sinun elämästäsi. Tee niillä juuri niin kuin itse haluat" - Kim Catrall, näyttelijä "Sinkkuelämää"
 32. "Tätä menoa en tarvitse mitään liukasteita. Hän laittaa kuulat suuhunsa samalla kun imeskelen hänen sormeaan pyörittämällä kieltäni sen ympärillä. Kun hän yrittää vetää sormensa takaisin, puristan hampaani tiukasti yhteen." - Anastasia Steele, "Fifty Shades Darker, luku 6
 33. Todistetusti "Ben Wa" kuulia käytettiin Japanissa jo 500 vuotta enen ajanlaskumme alkua. 1900-luvun lopulla näitä kuulia myivät itämaiset lahjatavaramyymälät sekä hyvin varustetut seksikaupat kuten esimerkiksi Hot Lips.
 34. "Ben Wa" kuulien esihistorialliset edeltäjät valmistettiin metallista tai norsunluusta. Alunperin naiset laittoivat ne sisäänsä tuottaakseen miehille enemmän nautintoa yhdynnän aikana.
 35. Muinaisen Aasian naiset Thaimaasta Kiinaan ja Japaniin hyödynsivät kuulien hienovaraista värähtelyä, niin esileikkitarkoituksiin, kuin saavuttaakeen orgasminkin.
 36. Muinaisessa Aasiassa "Ben Wa" kuulat tunnettiin myös nimellä "Rin No Tama", joka tarkoittaan heliseviä kelloja.
 37. Tantran ja Kiinalaisen taolaisuuden kaltaisten henkisten perinteiden harjoittajat uskovat "Ben Wa" kuulien auttavan meitä sekä kontrollin harjoittamisessa, että aistillisen puolemme tutkimisessa.
 38. "Meidän onnemme löytyy jalkojen ja pikkuaivojen välistä" - Honore De Balzac, Kirjailija
 39. "Mitä paremmin hallitset vaginasi lihaksia, sitä voimakkaampia mielihyvän tuntemuksia voit kokea seksin aikana. Vaginan lihaksia kontrolloimalla pystyt aistimaan voimakkaammin ja näin lisäämään omaa mielihyvääsi seksin aikana." - Tohtori Lisa Masterson, synnytyslääkäri, gynekologi, TV-Juontaja
 40. "Jos et käytä lantionpohjalihaksiasi, ne surkastuvat. Näin myös seksuaalinen nautintosi pienenee ja lisäksi harjoittamattomat lihakset johtavat helposti pidätyskyvyttömyyteen. Tapa siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla käyttämällä näitä treenikuulia" - Tohtori Oz, juontaja
 41. Biopalautelaitteenakin tunnettu Kegelin perioneometri nimettiin kehittäjänsä eli synnytyslääkäri - gynekologin Arnold H. Kegelin mukaan. Laite keksittiin 1940 luvulla ja sillä mitattiin lantion lihasten tahdonalaista supistelua.
 42. Tohtori Kegel loi ensimmäisen biopalautelaitteensa vaimonsa avustuksella keittiössään ja myi sitä kotikäyttötarkoituksiin 40 dollarilla aina 1970 puoliväliin eli kuolemaansa asti.
 43. Alunperin Tohtori Arnold H. Kegel kehitti Kegelin harjoitukset tarjotakseen naisille veitsettömän tavan "rentouttaa sukupuolielimensä"
 44. Kegelin harjoitukset lisäävät lantiosi alueen verenkiertoa ja samalla tietoisuuttasi orgasmiin johtavista aaltoilevista tuntemuksista vaginassasi. Kaikkien lihasten tavoin vahva lantionpohjalihas supistelee velttoa lihasta voimakkaammin, joten vahvemmilla lihaksilla on todennäköisempää saada myös voimakkaampia orgasmeja.
 45. Olympiavuonna 1952 Tohtori Kegel julkaisi raportin, jonka mukaan hänen harjoituksiaan tekevät naiset saivat helpommin orgasmeja. Hot Lips uskoo tämän raportin sisältöön: "Todistettavasti moni nainen kärsii emättimen tuntemusten puutteesta yhdynnän aikana, juuri lantion alueen lihasten toimintahäiriön vuoksi. Tälläsissä tapauksissa seksuaalisia tuntemuksia voidaan lisätä lantionpohjalihaksia vahvistamalla" 
 46. Tutkimusten mukaan liian kireät lantionpohjalihakset edistävät infetkioiden syntymistä, sillä lantion alueen puutteellinen verenkierto heikentää emättimen ja virtsaputken toimintaa altistaen ne näin tarttuville bakteereille.
 47. Kegelin harjoituksia suositellaan myös raskautta suunnitteleville naisille, sillä ne vahvistavat ja valmistavat lantionpohjalihakset raskauden loppuvaiheiden ja synnytyksen aiheuttamaa fysiologista stressiä varten.
 48. "Viiden viikon ajan viisi minuuttia päivässä Kegelin harjoituksia tehneen naisen lantion alueen lihakset ovat merkittävästi jäntevöityneet. Myös hänen kumppaninsa tuntee naisen vaginan kiinteytyneen" - Bruce Britton, Seksuaalikasvattaja
 49. www.hotlips.fi suosittelee tätä upeaa neuvoa: "Tee Kegelin harjoituksesi. Niistä on sinulle hyötyä. Voimakkaampia orgasmeja. Enempää ei tarvitse sanoa" - Megan Andelloux, seksologi
 50. "Mitä enemmän harjoitat lantionpohjalihaksiasi, sen parempia orgasemeja saat. Ainakin omalla kohdallani sain upeimmat orgasmini vahvistettuani Kegelin lihaksiani. Ja mitä enemmän jaksan treenata näillä kuulilla, sitä parempia seksikokemuksia ja orgasmeja koen jatkuvast, sekä itsekseni, että kumppaninin kanssa" - Jamye Waxman, seksuaalikasvattaja
 51. SMARTBALLS - treenikuulat ovat valmistettu 100% turvallisesta silikonista ja niiden sisin osa on kestomuovia. Kuulien tiivis, läpäisemätön ja allergiatestattu materiaali on ihoystävällistä, lateksitonta, ftalaatitonta, helppo pitää puhtaana ja erittäin kestävää. Hot Lips voi siis lämpimästi suositella tuotteen käyttöä.
 52. SMARTBALLS - treenikuulien laukaisemaa lantiopohjalihasten tahdotonta supistelua kutsutaan biopalautteeksi. 
 53. Naiset ovat erilaisia rakenteeltaan. Toisilla kohtu on kallistunut sisäänpäin, toisilta se on kokonaan poistettu. Edellämainituille naisille Hot Lips suosittelee ykikuulaista SMARTBALLS UNO-mallia. SMARTBALLS UNO mallia voivat käyttää 100% kaikista naisista.
 54. Kahdesta kuulasta koostuva SMARTBALLS DUO sopii noin 90%:lle naisista. Mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta, Hot Lips suosittelee sinua kokeilemaan ensin SMARTBALL UNO treeniä ja lisäämään sitten harjoittelusi voimakkuutta käyttämällä SMARTBALLS DUO kuulia.
 55. SMARTBALLS treenikuulat voi pestä miedolla saippuala ja vedellä. Kuulien tiiviin ja läpäisemättömän materiaalin ansiosta ne on myös helppo desinfioida.

Tuotteen toimituskulut
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Matkahuollosta 7,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 7,99 €
Nouto varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 39,99 € ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €