Liukuvoiteet

Liukuvoiteet

Laadukas liukuvoide saa seksin tuntumaan entistä herkullisemmalta. Millaisesta tuntumasta pidät ja miten käytät liukuvoidetta? Löydät runsaasti erilaisia riittoisia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Valitse vesipohjainen liukuvoide seksiin, kondomin kanssa tai leluille, silikonipohjainen liukuvoide yhdyntään, makuliukuvoide suuseksiin tai anaaliliukuvoide nautinnollisiin leikkeihin.

Lue lisää
Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä

Vesipohjaiset liukuvoiteet

Selaa silkkisen pehmeitä vesipohjaisia liukuvoiteitamme, joita voit hyvin pitää päivittäisessä käytössä. Riittoisista liukuvoiteista on iloa pitkään. Liukuvoiteissamme on vain parhaita raaka-aineita, jotka liukuvat ihanasti ja eivät aiheuta ärsytystä. Vesipohjainen liukuvoide on puhdas ja turvallinen käytössä, ja helppo pestä pois. Voit huoletta käyttää sitä myös kondomin kanssa.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet

Etsitkö oikein kestävää liukuvoidetta? Silikonipohjainen liukuvoide saattaa olla juttusi. Se ei kuivu, muutu tahmeaksi eikä menetä liukkauttaan. Sinun ei tarvitse lisätä liukuvoidetta kesken leikkien, koska silikoni ei haihdu. Annostele vain muutama tippa ylellistä liukuvoidetta ja nauti! Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat vesipohjaisen tapaan kondomiystävällisiä. Pese liukkari helposti pois saippualla ja lämpimällä vedellä.

Makuliukuvoiteet

Miltä haluaisit kumppanisi maistuvan? Herkullisen makuiset, mehukkaat makuliukuvoiteet hurmaavat kummankin osapuolen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi persikka, kirsikka, mansikka, toffee tai eksoottiset hedelmät? Maistele, ime, nuole ja herkuttele.

Anaaliliukuvoiteet

Anaalileikkeihin kannattaa hankkia ihan oma anaaliliukuvoiteensa. Testaa myös rentouttavat ja miedosti puuduttavat voiteet, jotka helpottavat anaaliseksiä ja tekevät siitä entistä nautinnollisempaa. Jos haluat jotain kevyempää, suosittu Pjur Back Door Anal Comfort Serum muodostaa kalvon, joka helpottaa anaaliseksiä viemättä kuitenkaan tuntoa. Suihketta on superhelppo käyttää.

Lämmittävät liukuvoiteet

Haetko lisää lämpöä leikkeihin? Lämmittävistä liukuvoiteista löydät vastauksen. Liukuvoiteen tuoma lämpö ei polta tai kirvellä, vaan tuo miellyttävää lisämaustetta ja nautintoa liukuvoiteen käyttöön. Testaa lämmittävää liukkaria ja löydä kosteus sekä kuumuus!


Kysy ihmeessä, autamme mielellämme valinnassa!