Naisten seksuaaliterveys

Naisten seksuaaliterveys

Tee seksistä vielä parempaa! Mielestämme on tärkeää miettiä naisen seksuaalisuutta myös terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta. Naisten seksuaaliterveyttä voi tukea ja nostattaa monin kätevin keinoin, joista kumppanisi ei välttämättä tarvitse edes tietää.
Lue lisää
Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä
Mitä naisten seksuaaliterveys tarkoittaa käytännössä? Tutustu laadukkaisiin hygieniatuotteisiin, huippusuosittuihin kuukuppeihin, seksitamponeihin, karvanpoistotuotteisiin ja vetovoimaasi lisääviin feromoneihin.

Fiksut hygieniatuotteet

Oletko jo kokeillut intiimisuihkua? Helppokäyttöiset intiimisuihkumme sopivat sekä vaginan että anaalin puhdistamiseen. Puhtaana voit heittäytyä helpommin tuhmiin leikkeihin, ja seksistä tulee nautinnollisempaa. Puhdistusneste pitää seksilelusi hygieenisinä ja siistissä kunnossa. Puhdistusnesteestä saatavilla myös orgaaninen versio!

Helppo ja mukava kuukuppi

Kuukuppi koukuttaa! Kuukuppi on yksi tunnetuin naisten seksuaaliterveyttä parantava keksintö. Kun totut kuukupin käyttöön, et enää halua vaihtaa takaisin vanhaan. Kuukuppi on naurettavan helppo ja kaiken lisäksi luontoystävällinen tapa pitää kuukautiset kurissa. Se tuntuu sisässäsi mukavalta, ei hierrä eikä hankaa, ja voit käyttää sitä jopa 12 tuntia putkeen. Lämmin suositus!

Ovela seksitamponi

Nauti kumppanistasi myös kuukautisten aikana, ilman sotkua. Sujauta seksitamponi paikalleen, kun aiot treenata, saunoa tai viettää laatuaikaa lakanoiden välissä. Usko pois! Et tunne lainkaan, että seksitamponi on paikallaan.

Vaivattomuutta karvanpoistoon

Hiukan karvoja vai ei lainkaan? Tehokkailla ja hygieenisillä karvanpoistotuotteillamme poistat karvat paikoista, joihin et niitä halua. Kokeile myös ihoärsytystä rauhoittavaa viilentävää geeliä.

Feromoneilla alkukantaista vetovoimaa

Kun kumppanin tuoksu yksinkertaisesti sekoittaa pään. Tiedätkö tunteen? Feromoneillamme voit lisätä haluttavuuttasi entisestään. Feromonit ovat luonnon omia tuoksuviestejä, jotka vetävät vastustamattomasti puoleensa. Vastapuoli ei tiedä, mikä häneen iski.

Kuumia hetkiä!