BDSM-lelut pariskunnille

BDSM-seksilelut pariskunnille

Ovatko BDSM-seksilelut sinulle ja kumppanillesi tuttua kauraa vai uusi tuttavuus? Meiltä löydät takuulla etsimäsi. Verkkokaupastamme bongaat monipuoliset BDSM-seksilelut pariskunnille kuumiin kiellettyihin leikkeihin.

Lue lisää
Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä
Eroottiset kahleet, käsiraudat, ruoskat ja piiskat ovat tyypillisiä BDSM-seksileluja, joilla leikitään aivan tavallisissa suomalaisissa makuukammareissa. Kokeile rohkeasti! Tunne alistetuksi tulemisesta, alistaminen ja pienet kivun tuntemukset nostattavat aivan uudenlaista nautintoa. Muista sopia kumppanisi kanssa turvasana, jolla kumpi tahansa voi keskeyttää leikin välittömästi.

Kun olette löytäneet omat juttunne, lähetämme ostoksenne siistissä ja huomaamattomassa paketissa. Selatkaa yhdessä ja pitäkää hauskaa!

Kahlitse ja hallitse

Sido hänen kätensä ja jalkansa jämäkästi haluamaasi asentoon, tai kahlitse hänet kokonaan kiinni sänkyyn. Tai ehkä panta kaulaan ja kädet selän taakse? Laadukkailla käsi- ja jalkakahleilla voit toteuttaa yhteiset fantasianne. Hiertämättömät remmikahleet tuntuvat ihoa vasten mukavilta. Saat kumppanisi helposti myös vapaaksi. Kahleissa on nopeat ja turvalliset velcrokiinnitykset. Oletko ennemmin käsirautojen ystävä? Niitäkin löytyy reilu valikoima.

Pieni kipu kiihottaa

Mitä muita BDSM-seksileluja pariskunnille on tarjolla? Kahleisiin voi yhdistää esimerkiksi pienet piiskan läimäytykset, nänninipistimet, suupallon tai suukapulan. Hiljennä hänet suupallolla ja anna hänelle pieniä nautinnollisia näpäytyksiä hapsutetulla nahkaruoskalla. Vai sittenkin ratsupiiskalla? Saat kumppanisi nauttimaan täysin siemauksin siitä, että sinä olet tilanteen herra tai valtiatar.

Lukitse hänet palvelijaksesi

Siveysvyöllä tai penislukolla pidät kumppanisi kutkuttavasti hallinnassasi. Hänellä ei ole lupaa tuottaa itselleen nautintoa, ehei. Sinä päätät, milloin hän saa kosketella itseään tai sinua. Valta tuntuu huumaavalta!

Syntiset seksikeinut

Seksikeinulla voit toteuttaa ne kaikkein villeimmätkin fantasiat. Painottomuuden tunne on koettava itse. Seksikeinuissamme on useita remmejä, joiden varassa tulikuumat leikit onnistuvat kevyesti ilman kramppaavia lihaksia. Jos kiinnitys kattoon tuntuu liian työläältä, valitse oveen kiinnitettävä näppärä versio.

BDSM-setti kuumaan illanviettoon

Haluaisitteko kokeilla vähän kaikkea? Suosittelemme upeita BDSM-settejä, joissa voi esimerkiksi olla kahleita, suupallo, nänninipistimet, piiska, silmämaski ja ruusun terälehtiä. Saatte helposti selville, mikä tuntuu nautinnollisimmalta. Loistava lahjaidea!

Rohkea nauttii enemmän!