Seksilelut pariskunnille

Seksilelut pariskunnille

Nauti enemmän ? kimpassa kumppanin kanssa! Hot Lipsin seksilelut pariskunnille tuovat uutta jännitettä lakanoiden väliin ja lisää ihanaa nautintoa.

Lue lisää
Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä

Seksileluja sinulle ja hänelle

Sukeltakaa yhdessä pariskuntaleluihin! Verkkokaupassamme on reilu valikoima nautinnollisia seksileluja pariskunnille erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tutustukaa yhteistuumin vibraattoreihin, kauko-ohjattaviin leluihin, penisrenkaisiin, anustappeihin, anaalikuuliin ja strap-on dildoihin. Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää yksin tai yhdessä.

Millaista kivaa etsitte? Istukaa yhdessä selaamaan parhaan seksilelukaupan valikoimaa tai yllätä kiimainen kumppanisi jollain mukavalla paketilla. Kun suosikit ovat löytyneet, lähetämme ne siistissä ja huomaamattomassa paketissa. Pian hauskuus voi alkaa!

Pariskuntavibraattori kummankin nautinnoksi

Jos etsitte jotain, mikä tuo teille nautintoa samanaikaisesti, suosittelemme kokeilemaan näppärän kokoisia pariskuntavibraattoreja. Kun vibraattori on säädetty sopivalle värinälle, nautitte toisistanne aivan uudella koukuttavalla tavalla. Saatavilla myös satisfyer-mallisina! 

Penisrengas voi myös olla nappivalinta, eikä maksa paljoa. Penisrenkaan avulla mies pysyy kovempana, ja voi tuottaa pidempään kumppanilleen nautintoa. Jotkin rengasmallit värisevät ja hyväilevät ihanasti myös klitorista. Jos sormi menee suuhun, autamme mielellämme pariskuntaseksilelun valinnassa.

Ovatko anaalileikit ja tuttuja? 

Rohkeasti kokeilemaan erilaisia seksileluja pariskunnille! Fiksusti muotoillut anustapit voivat saada aikaan mielettömiä orkkuja sekä naisella että miehellä. Maltillisesta koosta on hyvä lähteä liikkeelle. Jos innostutte, tsekatkaa myös värisevät mallit ja eturauhasstimulaattorit, jotka voivat laukaista miehen järisyttävällä voimalla. Napatkaa ostoskoriin myös sopiva liukuvoide, kondomit tai jokin lämmittävistä hierontaöljyistämme.

Pitäkää hauskaa - seksilelut on luotu nautittaviksi!