Seksiasut

Seksikäs alusasu tuo makuuhuoneeseen uutta vipinää. Näetkö jo kuuman seksiasun nostattaman palon kumppanisi silmissä? Selaa valikoimaamme ja tilaa suosikkisi jo tänään!

Millaiset seksiasut saavat sykkeesi kiihtymään? Valikoimassamme on runsaasti erilaisia naisten ja miesten seksikkäitä alusasuja, muun muassa sukkia, stringejä, tangoja, korsetteja, alusasusettejä, kissapukuja ja tulikuumia latex-asuja. Jokaiseen fiilikseen, jokaiselle nautiskelijalle.

Viatonta vai tuhmaa?

Harva mies reagoi seksikkäisiin sukkiin viisari värähtämättä. Millaiset sukat säväyttävät sinua ja kumppaniasi? Kiihottavat avosukkahousut, pitsikoristellut stay-upit, verkkosukat vai leikkisät rusettikoristellut sukat? Löydät helposti mieleisesi. Yllätä kumppanisi, kun hän vähiten sitä odottaa.

Sukkien kaveriksi suosittelemme seksikkäitä stringejä ja flirttailevia alushousuja. Pue pitsiset avostringit julkiselle paikalle ja ohjaa kumppanisi käsi mekkosi alle. Takuuvarma jännitteen nostattaja!

Kuumat korsetit ja hurmaavat babydollit

Onko mielestäsi korsetti se kaikkein seksikkäin asu, johon nainen voi pukeutua? Meille on sinulle lukuisia vaihtoehtoja. Sähäkkää, tyylikästä, herkkää, leikkisää ja luvattoman syntistä. Katso myös elegantit alusasusetit ja viettelevät babydoll-asut, jotka jättävät jotain pientä arvailun varaan. Kumppanisi suorastaan janoaa lisää – mieluiten heti!

Kissapuku on seksiasujen kuningatar

Haluaisitko kokeilla jotain poikkeuksellisen seksikästä? Kurkkaa megaseksikkäät kissapukumme ja löydä itsellesi se oikea. Ihastu kissapukujen näyttäviin yksityiskohtiin ja vartaloa imartelevaan istuvuuteen. Myös paljon upeita vaihtoehtoja kurvikkaille naisille.

Kiihottavaa latexia ja datexia

Oletko astetta tuhmempi tyttö tai poika? Latex saattaa olla sinulle napakymppi. Kumin piukka syleily kiihottaa tavalla, jota et osannut odottaa. Jos olet mukavuudenhaluinen, kokeile datexia, jossa on joustava kankainen sisäosa. Asu on helppo pukea ja se näyttää täysveriseltä latexilta.

Miehelle mustaa ja niukkaa

Emme ole unohtanut miesten seksiasuja! Löydät valikoimastamme seksikästä stringiä ja tangaa myös miehelle. Kiiltävää, mattaa ja läpinäkyvää, kuumaa ja kuumempaa. Miksi ei!

Etkö ole varma, mistä kumppanisi tykkää?

Älä turhaan pähkäile – osta hänelle lahjakortti. Kumppanisi saa itse päättää, missä asussa hän haluaa sinut vietellä.

Tutustu rauhassa vaihtoehtoihin, kerää suosikkisi ostoskoriin ja tilaa! Lähetämme sinulle ostoksesi siistissä ja huomaamattomassa paketissa.

Pidä hauskaa!