Naisten seksikkäät alusasut

Naisten seksikkäät alusasut

Tiedäthän, millaisia fiiliksiä uusi seksikäs alusasu nostattaa sekä sinussa että kumppanissasi. Olet maailman kuumin ja haluttavin kissa!

Mikä saa sinut ja kumppanisi syttymään? Löydät verkkokaupastamme runsaan valikoiman erilaisia naisten seksikkäitä alusasuja; muun muassa sukkia, stringejä, korsetteja, alusasusettejä, babydoll-asuja, kissapukuja, kuumia latex-asuja ja monenlaisia asusteita. Nappaa seksikkäimmät alusasut ostoskoriin ja tilaa! Lähetämme sinulle ostoksesi siistissä ja huomaamattomassa paketissa.

Lue lisää
Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä

Kilttejä ja tuhmia sukkia

Millaisista sukista tykkäät itse? Millaisista tiedät kumppanisi innostuvan? Verkkokaupastamme löydät elegantteja takasaumasukkia, kiihottavia avosukkahousuja, verkkosukkia, pitsikoristeltuja stay-upeja sekä leikkisiä värejä ja rusetteja. Stringit tai pitsipöksyt täydentävät seksikkään tyylin. Ota vaikka useammat ja kokeile, mikä toimii!

Sujahda tulikuumaan kissapukuun

Oletko jo kokeillut kissapukua? Selaa superseksikkäitä kissapukujamme ja ihastu! Emme ole unohtaneet kurvikkaita naisia. Miellyttävästi istuvista kissapuvuista on saatavilla runsaasti erilaisia malleja, erilaisille vartalotyypeille.

Upeat viettelevät korsetit

Eräs naisten seksikäs alusasu on monen mielestä ylitse muiden. Hyvin istuvalla korsetilla teet kumppanistasi nöyrän palvelijasi. Millaisesta korsetista unelmoit? Valikoimastamme löydät tyylikästä, sähäkkää, eleganttia, leikkisää ja yksinkertaisesti tuhmaa. Tsekkaa myös upeat alusasusetit ja babydoll-asut!

Tuhmaa latexia

Latexin tuntuma paljaalla iholla kiihottaa aivan uudella tavalla. Jos mietit käyttömukavuutta, kokeile datexia, jossa on joustava kankainen sisäosa. Asu on helppo pukea ja riisua.

Osta hänelle lahjakortti

Vaikea valita? Älä tuskaile, osta lahjakortti. Kumppanisi saa itse päättää, mistä hän tykkää ja millaiset alusasut pukevat häntä parhaiten.

Kuumia hetkiä ja hauskoja leikkejä!