Eturauhasen Tuplastimulaattori Miehelle

Tuotekoodi: 4024144537020
EturauhasenTuplastimulaattoriMiehelle_4024144537020_1.jpg
24,90 €
Heti omasta varastosta yli 5 kpl
Toimituskulut alk. 5,99 €Nouto varastolta: 0,00 €

kpl


Yli 39.99€ tilauksiin
ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin - Käytä hyväksesi!

Nopea ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Täydellinen seksiväline miehen peräkkäisiin orgasmeihin!

Tämä upea anustappi on suunniteltu vain ja ainoastaan tuottamaan miehelle maksimaalista nautintoa.

Miehen herkkä G-piste eli tarkemmin P-piste on käytännössä eturauhanen. Sitä stimuloimalla voidaan saavuttaa käsittämättömän nautinnollisia, peräkkäisiä orgasmeja, jotka tuntuvat kestävän ikuisuuden.

Eturauhasesta saatu orgasmi poikkeaa normaalista siemensyöksyssä saatavasta orgasmista huomattavasti. Se ei vaadi edes penikseen koskemista ja sitä kautta saatavat orgasmit ovat huomattavasti voimakkaampia!

Tämä anatomisesi oikein muotoiltu eturauhasen kiihoittaja antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa tuo uskomattoman nautinnollinen sarjaorgasmisi. Sen pienempi osa hyväilee välilihaasi, jossa on myös erittäin paljon nautintoa aiheuttavia hermopäätteitä.

Voit saavuttaa kaikki alla luetellut nautinnolliset tuntemukset tämän huippulaadukkaan ja turvallisen, 100% silikonista valmistetun miesten seksilelun kanssa.
 1. Herkempiä tuntemuksia peniksessä, reisien sisäpinnoilla ja nänneissä
 2. Pistäviä, mutta todella nautinnollisia tuntemuksia koko peniksessä.
 3. Lisääntynyttä mielihyvää peniksessä ilman sen koskettamista.
 4. Nautinnollisia ja vahvoja tuntemuksia kapeilla kaistaleilla peniksessä ja reisien sisäpinnoilla.
 5. Herkempiä tuntemuksia peniksessäsi, reisiesi sisäpinnoilla ja nänneissäsi
 6. Pistäviä, mutta nautinnollisia tuntemuksia eturauhasen pinnalla.
 7. Erittäin nautinnollisia tuntemuksia syvällä eturauhasen ja välilihan hermojen akupunktioalueella.
 8. Peräsuolessa lämmin nautinnollinen tunne.
 9. Sykkiviä, kiemurtelevia tuntemuksia peräsuolen seinämissä.
 10. Apua erektioihin eturauhasen hermoihin kohdistuvan stimulaation vuoksi.
 11. Pistäviä, mutta todella nautinnollisia tuntemuksia koko peniksessäsi.
Ota aloite rohkeasti haltuusi ja nauti seksistä täysin uudella tavalla!

Säästövinkki:
Onhan sinulla jo liukuvoide? Mikäli ei, suosittelemme lämpimästi sen käyttöä tämän tuotteen kanssa maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tilaa liukuvoide mukaan "tarjouspaketit" välilehdeltä ja säästät selvää rahaa.

 • Pituus 15.5cm
 • Käyttöpituus 11cm
 • Paksuus 1.5cm - 2.9cm
 • Pienenmmän varren pituus 7cm
 • Materiaali 100% puhdasta silikonia.
 • Uskomattoman nautinnolliset orgasmit ilman penikseen koskemistaTULOSTA ITSELLESI ALLA OLEVAT KÄYTTÖOHJEET:

Valmistelu:

- Varmistaaksesi hygieenisen toiminnan, huolehdi suolen huuhtelusta. Suoli on normaalisti tyhjä, mutta suosittelemme suolen huuhtelua apteekista saatavalla suolihuuhtelu ruiskulla.

- Käy makuulle kyljellesi ja taivuta polvet mahaasi vasten. Tällöin rentoudut ja saat laitteen asetumaan oikein eturauhasen kohdalle.

- Käytä reilusti liukuvoidetta asentaessasi laitetta paikalleen.

Vaihe 1. - Rentoutuminen ja keskittyminen

-Aseta tuote siten, että ylöspäin oleva "koukku" tulee asettumaan välilihan kohdalle. Ohuempi kahvaosa osoittaa selkäsi puolelle.

- Työnnä laite hitaasti puoliväliin asti anukseen, jolloin laite vetäytyy itsestään loppumatkan oikealle kohdalle. "Koukku" asettuu jämäkästi välilihan johdalle ja nyt tappi hieroo samanaikaisesti kaikkia tarvittavia alueita. Tällöin, jotkut henkilöt voivat tuntea tarvetta virtsaamiseen. Se on täysin normaalia.

- Varmistaaksesi oikean paikan, voit spiraalikahvasta säätää laitteen asentoa, jotta koukku asettuu oikein välilihan kohdalle.

- Pidä välilihan alue kuivana, jottei laite lipsu. Kun laite on paikallaan, tunnet sen paineen anuksen alueella. Nyt on aika rentoutua. Normaalisti se kestää 10-20 minuuttia. Tällä välin voit tehdä hengitysharjoituksia.

- Hengitä rauhallisesti sisään, pidätä hengitystä ja hengitä ulos. Rentoudu ja keskity tuntemuksiin anuksen alueella. Oudon esineen tunne häviää ja anus tottuu laitteeseen.

Vaihe 2. Supistusharjoitukset

- Nyt kun olet täysin rentoutunut ja saat uusia tuntemuksia anaalistasi voit aloittaa supistusharjoitukset.

- Jatka hengittämistä rauhallisesti ja syvään. Supista sulkijalihasta sisäänhengityksen aikana ja rentouta se uloshengittäessä.

- Toista harjoitus 20-30 kertaa ja vartalosi on valmiina vastaanottamaan täysin uudenlaisen orgasmin.

- Nyt voit aloittaa hyväilyn haluamallasi tuntoherkällä alueella. Vältä kuitenkin koskemasta penikseesi, koska se voi johtaa ejakulatioon.

- Keskity eturauhaseesi. Supista hitaasti sulkijalihastasi noin puoleen väliin jä pidä jännitys yllä. Anuksen lihaksen voivat alkaa vapisemaan ja supistelemaan tahattomasti. Tämä on täysin normaalia ja johtuu tahdottomien ja tahdonalisten lihasten yhteistyöstä. Se on tärkeää orgasmin saavuttamiseksi.

- Sulkijalihaksen rauhallinen supistelu johtaa varmimmin anaaliorgasmiin kun taas voimakas supistelu johtaa eturauhasorgasmiin tai tai sekoitukseen molempia.

Vaihe 3. Nautinnon pitkittäminen

- Kun stimulaattori vie sinut pisteseen, että ejakulaatio tuntuu väistämättömältä, yritä pysyä siinä kontrolloimalla sulkijalihaksen supistuksia. Syvä tunne vahvistuu ja lähestyt huippua. Vartalosi lihakset jännityvät ja alkavat täristä voimakkaan ejakuloimattoman orgasmin voimasta.

Orgasmi jatkuu aaltomaisena uudestaan ja uudestaan. Orgasmin kesto on luultavasti pidempi (yli 2 minuuttia.) ja vahvempi kuin normaali ejakulaatio-orgasmi. Koko ruumiisi valmistautuu ejakuloimaan mutta sitä ei tapahdu. Se on uusi ja upea tunne!

- Hienoa on myös orgasmin hallittavuus. Voit itse säädellä orgasmia ja saada niitä useita peräkkäin kontrolloimalla sulkijalihastasi. Myöskin, toisin kuin ejakulaatio-orgasmissa, jokainen saamasi orgasmi tuntuu erilaiselta. Laite on helppo hallita, käännät sen "off" asentoon vain rentouttamalla sulkijalihaksen ja taas "on" asentoon jännittämällä sulkijalihaksen. Näin on mahdollista saavuttaa jättimäisiä peräkkäisiä ja lomittaisia orgasmeja.

Vaihe 4. Peniksen kiihottaminen

- Nyt voit myös kiihottaa penistäsi. Tämä vie sinut ejakulaation partaalle. Kun tunnet ejakulaation olevan väistämätöntä, lopeta peniksen kiihoittaminen välittömästi ja supista sulkijalihastasi ja erektiota kontrolloivia lihaksiasi. Jännitä näitä lihaksia niin voimakkasti kuin pystyt. Tämä lisää veren määrää paisuvaiskudoksessa ja peniksestä tulee muhkeampi. Tämä on erittäin hyvä harjoitus

Tuotteen toimituskulut
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,99 €
Nouto varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille yli 39,99 € ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 5,99 €