Honey Badger Heartthrob Vibraattori

Blush Novelties
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-1.jpg
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-2.jpg
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-3.jpg
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-4.jpg
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-5.jpg
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-6.jpg
Honey-Badger-Heartthrob-Vibraattori-330139-7.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 36,35 €
33,55 €
-52%
Ovh. 69,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
 


Tämä kaunis ilmestys on yksi ihannimmista seksileluista, joihin olet törmännyt. Valmistettu puhtaasta ja turvallisesta elastomeeristä, jota voivat myös kumiallergiasta kärsivät henkilöt käyttää huoletta. Sen varressa sijaitsevat harjanteet, juomut ja nystyt tuovat sinulle uskomattoman upeaa nautinollista mielihyvää, samalla kun varsi kiemurtelee viehkosti.

Muista kiemurtelevista luksusvibraattoreista tämän erottaa sen kärjessä sijaitseva voimakas värinämoottori, joka tuo sen käyttöön todella nautinnollisen lisämausteen. Varressa sijaitsee klitoriksesi ylin ystävä: kauniisti muotoiltu voimakas, jopa 7 erilaista värinäohjelmaa sisäänsä piilottava joustava ja pehmeä klitoriskiihotin. Se yhdistettynä varren kieurteluun ja kärjessä värisevään moottoriin avaa tien täysin uudenlaiselle ihanalle nautinnolle.

Säästövinkki:
Onhan sinulla jo liukuvoide? Mikäli ei, suosittelemme lämpimästi sen käyttöä tämän tuotten kanssa maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tilaa liukuvoide ja patterit mukaan ylhäällä näkyvältä "tarjouspaketit" välilehdeltä ja säästät selvää rahaa.
  • Kokonaispituus 27cm
  • Käyttöpituus 12cm
  • Paksuus 3.2cm
  • Kaksi värinämoottoria, joista toinen aivan sauvan kärjessä
  • Kiemurteleva varsi
  • 7 värinäohjelmaa
  • Turvallinen elastomeerimateriaali sopii myös allergikoille
  • Patterit 4 x AAA 
  • Vesitiivis

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 4 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

No tästäpäs löytyykin Samanthan sanoin "kelloa ja pilliä" että huhhuh! On vibraa sekä edessä että päässä, on pyörintää ja on nystyrää... Mitä muuta tähän voisi vielä saada lisää?! Nauhurin, josta soi 70-luvun kuuma jazz, ja Iso Kiho hyrisee tuhmia korvaan? Voihan hykkyrät!

Kapistus itsessään on toki esteettisen kaunis, ja ehkä jopa hieman (liian) jännittävä kaikkein vaativattomammille silmille, mutta mitä sitten - minun vaginallani ei ole silmiä! Miten kalu toimii käytännössä?! Itse klitorisvibra on suhteellisen voimakas, mukavan tärisevä, ja... no, ihan hemmetin söpö! Pitkä nenä toimii erinomaisena pin-point- kiihottimena, joten jos tiedät jo nyt, että laajempi stimulointi on sinun juttusi, parasta varmaan olisi katsoa muualle, tai ottaa isompi kaveri mukaan peliin.

Itse varsi on lelun jännittävin osa. Pyörivä ja päästä hyrisevä varsi, täynnä pehmeitä, ihan oikeasti tuntuvia nystyjä, on kokemuksena käytössä aivan toista luokkaa, kuin nuo tavanomaiset, sileäseinäiset pojat - tunne on kuin suoraan jossain vähän tuhmemmasta animesta... ihan niin jännä se on! Varren hieno pyörintä, sekä oma vibransa varren päässä tuovat lisää maustetta, ja ainakin itselläni tämä on ehdottomasti vahva ehdokas silloin, jos kaipaan leikiltäni jotain uutta ja odottamatonta... vähän mielikuvitusta!

Yksilöllisyys ei silti ole se kaikkien juttu. Kaltaiseni "voimanainen" toivoisi aina hieman lisää voimaa ja potkua leluihinsa, mutta niille, jotka eivät ole ihan yht...

31.10.2016

Tuotteen toimituskulut
Nouto omasta Postista 5,99 €
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Matkahuoltoon 5,99 €
Lähikauppaan 5,99 €
Nouto varastolta 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 39,99 €:n ostoksista.
Nouto Postin pakettiautomaatista 4,99 €