Sizegain PLUS 30kpl - Pidennä penistäsi

Tuotekoodi: 8437012718036
SizegainPlusKapselit30kpl_8437012718036_1.jpg
Tarjoustuote!
Huippuedullinen
Säästä 30 €
49,90 €
-38%
Ovh. 79,90 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti omasta varastosta yli 5 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto varastolta: 0,00 €

kpl

Yli 39.99€ tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS pakettiautomaattiin ja Klarnalla maksat vasta myöhemmin - Käytä hyväksesi!

Nopea ja huomaamaton toimitus - Edulliset hinnat - Valtava valikoima - 100% Suomalainen ja turvallinen

Jopa 7cm suurempi penis täysin luonnonmukaisesti ja turvallisesti! 

Suurempi penis on nyt mahdollista saavuttaa vallankumouksellisen Sizegain Plus-ohjelman avulla. Ohjelma koostuu kahdesta toisiaan tukevasta osasta: täysin luonnonmukaisista, lääkäreiden suosittelemista kapseleista, sekä venytys harjoitusohjelmasta.

Pillereiden ja harjoitusohjelman avulla voidaan kasvattaa peniksen pituutta jopa 7 cm ja paksuutta jopa 25%. Ohjelman avulla saavutettavat tulokset ovat pysyviä ja näkyvät jo muutamassa viikossa. Sizegain Plus-ohjelma on arvostettujen urologien ja seksologien suosittelema.

Sizegain Plus-ohjelman avulla voidaan kasvattaa penistä tarvitsematta turvautua kalliiseen ja riskialttiiseen kirurgiaan, painepumppuihin tai painohin. Ohjelmamme avulla peniksen pituutta ja paksuutta voidaan kasvattaa helposti, edullisesti ja turvallisesti. Peniksen koon aiheuttama häpeä voi jäädä historiaan!

Tuhannet miehet ympäri maailmaa ovat saavuttaneet uskomattomia tuloksia 100% luonnonmukaisen Sizegain Plus-ohjelman avulla. Saamme päivittäin yhteydenottoja tuloksiin todella tyytyväisiltä asiakkailta. Monet heistä kertovat, kuinka Sizegain Plus-ohjelman avulla heidän seksielämänsä ja parisuhteensa on parantunut. Ohjelmamme avulla tuloksia saavutetaan jo muutamassa viikossa! Miksi tyytyä pienikokoiseen penikseen? Suurikokoisen peniksen on todistettu vaikuttavan positiivisesti miesten itsetuntoon. Sizegain Plus-ohjelman avulla on nyt hyvin lyhyessä ajassa mahdollista kasvattaa peniksen kokoa ja itsetuntoa, sekä parantaa seksielämää merkittävällä tavalla.

Saavutetut edut:
  • Pidempi ja paksumpi penis 
  • Vahvemmat ja kestävämmät erektiot
  • Paremmat ja runsaammat siemensyöksyt
  • Pidemmät ja intensiivisemmät orgasmit
  • Peniksen käyryyden korjautuminen
  • Seksuaalisen halukkuuden kasvu
Sizegain plus sisältää bioperiiniä, jonka avulla saavutetaan tuloksia nopeammin.

100% luonnonmukainen, laadukkaimpia raaka-aineita sisältävän koostumuks. Sizegain Plus-pillereiden avulla penistä voidaan saavuttaa pysyviä tuloksia ennätysajassa.
Pillereiden eksklusiivinen koostumus sisältää myös muiden ainesosien imeytymistä parantavaa bioperiiniä. Tämän ainutlaatuisen raaka-aineen ansiosta erinomaisia tuloksia saavutetaan ennätysajassa.

Bioperiiniä saadaan piperiinistä, mustapippurin pääasiallisesta alkaloidista. Piperiini kerätään sademetsissä kasvavista pippuriköynnöksistä.

Naturpenis -harjoitusohjelma koostuu erilaisista peniksensuurennusharjoituksista. Asiakkaillamme on rajoittamaton oikeus tutustua ohjelmaan, jonka avulla saavutetaan pysyviä tuloksia vain muutamassa viikossa. Muutaman minuutin päivittäinen harjoittelu riittää!

Muista harjoitusohjelmista poiketen Naturpenis-ohjelma on arvostettujen urologien ja lääkäreiden suosittelema. Ohjelman avulla saavutetaan nopeasti erinomaisia tuloksia ilman minkäänlaisia terveydellisiä sivuvaikutuksia. Vain muutamassa viikossa saavutetaan pidempi ja paksumpi penis, sekä parantunut ejakulaatiokontrolli. Harjoitusohjelman ja pillereiden yhteisvaikutuksena syntyy erinomaisia, vertaansa vailla olevia tuloksia. Näiden kahden elementin ansiosta Sizegain Plus on markkinoiden tehokkain peniksensuurennusohjelma.

Ammattilaisten suosittelema pysyviä tuloksia jo muutamassa viikossa - Kokeile jo tänään!

Ainutlaatuinen Sizegain Plus on markkinoiden ainoa arvostettujen urologien ja lääketieteen ammattilaisten suosittelema peniksensuurennusohjelma.

Viime aikoina lääketieteen ammattilaiset ovat osoittaneet kasvavaa kiinnostusta 100% luonnonmukaisia peniksensuurennusmenetelmiä kohtaan. Meille on suuri kunnia, että arvostetut erikoislääkärit suosittelevat Sizegain Plus-ohjelmaa myös omille potilailleen tehokkaana ja turvallisena tapana kasvattaa penistä. Pillereihin ja harjoituksiin tutustuneet urologit ovat olleet todella tyytyväisiä lyhyessä ajassa saavutettaviin uskomattomiin tuloksiin

Kuinka se toimii?

Siittimessä on kolme paisuvaista, kaksi siittimen ja yksi virtsaputken paisuvainen, jotka muodostavat suurimman osan siittimen tilavuudesta. Paisuvaiskudos on sienimäistä kudosta, josta paisuvaiset muodostuvat. Paisuvaiskudos täyttyy seksuaalisen kiihottumisen seurauksena verellä ja kovettuu. Miehen siitin jäykistyy ja nousee pystyyn (erektio) paisuvaiskudoksen täyttyessä. Miehellä on kolme paisuvaiskudoksesta muodostuvaa pyöreähköä ja pitkulaista paisuvaista, kaksi siittimen paisuvaista (corpus cavernosum, monikkomuoto corpus cavernosa) ja yksi virtsaputken paisuvainen (corpus cavernosum urethrae tai corpus spongiosum).

Seksuaalisen kiihottumisen myötä siittimen paisuvaiskudokset täyttyvät verellä ja siitin jäykistyy erektioon. Siitin myös pitenee ja paksuuntuu. Siittimen pituus ja paksuus on suoraan yhteydessä sen paisuvaiskudoksen verenvarastointikapasiteettiin erektion aikana. Paisuvaiskudoksen toimintaa säätelee aivoimpulssit (parasympaattinen hermosto), joita aivot seksuaalisen kiihottumisen myötä lähettävät. Impulssien seurauksena typpioksidin (NO) tuotanto paisuvaiskudoksen valtimoissa lisääntyy, jolloin paisuvaiskudokseen virtaa enemmän verta. Samalla verta pois kuljettavat laskimot supistuvat, jotta veri ei pääsisi virtaamaan pois

Pysyviä tuloksia jo muutamassa viikossa - Kokeile jo tänään.

Sizegain Plus-ohjelman avulla paisuvaiskudoksessa virtaavan veren määrää on mahdollista kasvattaa. Oleellisen tärkeää on harjoittaa paisuvaiskudoksen verenvarastointikapasiteettia ohjelmaan kuuluvien Naturpenis-harjoitusten avulla. Sizegain-pillereiden avulla peniksen kokoa on mahdollista kasvattaa alueen verenkiertoa ja sen varastointikapasiteettia kasvattamalla. Sizegain Pills on erityisesti suunniteltu vahvistamaan siittimen paisuvaiskudosta.

Sizegain-pillereiden avulla kehon testosteronipitoisuus kasvaa, jonka tuloksena peniksen erektio ja alueen verenkiertoelimistö vahvistuvat huomattavasti. Sizegain Plus vahvistaa peniksen alueen herkkää kudosta 100% luonnonmukaisesti ja turvallisesti. Peniksen paisuvaiskudos kasvaa voimistuneen verenkierron tuloksena. Peniksen alueen kudokset lisääntyvät, jolloin penis kasvaa sekä pituutta että paksuutta.

Ainekset

Tuotteen toiminta perustuu sen ainutlaatuisiin kasvipohjaisiin raaka-aineisiin, joita on käytetty vuosisatojen ajan seksuaalikunnon parantamiseen. Monia Sizegain Plus-pillereiden ainesosia on käytetty Aasiassa ja Etelä-Amerikassa jo tuhansien vuosien ajan. Pillereiden salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa ja ainutlaatuisessa sekoituksessa.

Sizegain Plus-pillerit ovat täysin luonnonmukaisia ja turvallisia. Pillerit on tarkoitettu peniksen koon kasvattamiseen ja seksuaalisen halukkuuden lisäämiseen. Sizegain Plus-pillereiden laadun takaa ainoastaan tuoreista ja ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetuille tuotteille myönnettävä GMP (Good Manufacturing Practices)-sertifikaatti.

Tribulus Terriestris
Tribulus Terrestristä on Aasiassa käytetty vuosituhansia libidon vahvistamiseen. Lukuisissa tutkimuksissa on osoitettu Tribulus Terrestriksen lisäävän seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä Tribulus Terrestriksen ainesosien on todettu lisäävän seksuaalista halukkuutta, hedelmällisyyttä ja siemennesteen liikkuvuutta.

Nykyään Tribulus Terrestristä käytetään osana useita lääketieteellisiä hoitoja lisäämään testosteronitasoa, tasapainoittamaan kehon mineraalitasapainoa ja puhdistamaan verisuonia.
Suuri osa hoitoa käyttävistä miehistä kokee seksuaalisen halukkuutensa lisääntyvän ja ejakulaatiokontrollinsa kasvavan. Hoitoa käyttäneet naiset huomaavat seksuaalisen halukkuutensa lisääntyvän ja nauttivat peräkkäisistä orgasmeista.

Ginko Biloba
Ginkgoa on käytetty perinteisessä kiinalaisessa lääketeteessä yli 5000 vuoden ajan. Viimeisten 30 vuoden ajan yli 300 tutkimuksessa on voitu osoittaa Ginkgon auttavan monissa elimistön häiriötiloissa. Viime aikoina ainesosa on saanut runsaasti huomiota muistinvirkistäjänä aivojen verenkiertoa lisäävän vaikutuksensa vuoksi.

Pysyviä tuloksia jo muutamassa viikossa - Kokeile jo tänään!

Ginkgo parantaa myös ääreisalueiden verenkiertoa, hapenottokykyä ja genitaalialueen verenkiertoa. Sen korkea antioksidanttipitoisuus auttaa taistelemaan vanhenemista, apeutta ja energianpuutetta vastaan. Äskettäisen tutkimuksen mukaan 78% erektio-ongelmista kärsivistä miehistä huomasi tilansa parantuneen Ginkgon käytön aloitettuaan. Ginkgo Biloban on osoitettu olevan erinomainen keino parantaa mielen tasapainoa ja verenkiertoa, sekä vähentää vanhenemisen, väsyneisyyden ja energianpuutteen tuntemuksia.

Panax Gingseng

Panax ginsengiä on käytetty yli 2000 vuoden ajan Kiinassa seksuaalihalujen, viriiliyden ja pitkäikäisyyden kasvattamiseen. Kasvia on kansanomaisesti käytetty miehisen suorituskyvyn parantamiseen. Kasvin seksuaalista halukkuutta stimuloiva vaikutus on huomattu myös lukuisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa. Panax ginseng kiihdyttää myös valkosolujen tuotantoa, sekä vahvistaa kehon omaa immuunijärjestelmää.

Epidemium Macranthum

Tutkimuksissa on havaittu epidemium macranthumin kiihdyttävän elimistön seksuaalihormoonituotantoa. Kasvin juuri kasvattaa siemennesteen tuotantoa, vahvistaa eturauhasen toimintaa, sekä kasvattaa miehen viriiliyttä. Myös kasvin lehtiä käytetään luonnonmukaisena sukupuolihalujen kasvattajana.

Bioperine
Bioperiiniä saadaan piperiinistä, mustapippurin pääasiallisesta alkaloidista. Piperiini kerätään sademetsissä kasvavista pippuriköynnöksistä. Kasvia tavataan Intiassa ja Jaavalla. Aleksanteri Suuri toi kasvin Kreikkaan. Keskiajalla tätä eksoottista kasvia käytettiin Euroopassa maksuvälineenä. Kasvin suuri arvo oli yksi niistä syistä, jotka ajoivat portugalilaiset etsimään kasvia Afrikan rannikon saarilta. Bioperiini on patentoitu uusi ja vallankumouksellinen raaka-aine, joka parantaa muiden valmistusaineiden imeytymistä elimistöön. Bioperiini nopeuttaa ja parantaa tuloksia uskomattomalla tavalla

Pysyviä tuloksia jo muutamassa viikossa - Kokeile jo tänään.
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 5,99 €
Postin kotiinkuljetus 11,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,99 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 5,99 €
Nouto varastolta 0,00 €